Domes Noruz Kassandra : Η οικογένεια Σπανού εγκαινιάζει στη Χαλκιδική πολυτελές resort


Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο lifestyle brand πολυτελούς φιλοξενίας στη Μεσόγειο ανακοινώνει το άνοιγμα ενός νέου ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια του Ομίλου για περεταίρω επέκταση και ανάπτυξη εντός του 2023.
Το «Σαν τη Χαλκιδική» δεν έχει, κυκλοφορεί και εκτός Ελλάδας, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον για την περιοχή είναι μεγάλο. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Domes ανακοίνωσε το νεότερο άνοιγμά της, αυτό του Domes Noruz Kassandra, το οποίο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του brand στη Χαλκιδική στη Βόρεια Ελλάδα, μια περιοχή που είναι γνωστή για τις χερσονήσους της και τους προστατευμένους κόλπους της. 
Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην περιοχή Χανιώτη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.





Η δυναμικότητά του θα είναι 182 δωματίων, συμπεριλαμβανομένων των απλών δωματίων και των bungalows.
Το concept Noruz συνδυάζει τη διαμονή με τη διασκέδαση, ή όπως το αποκαλεί η εταιρεία “beach club with rooms”.
Εκτός των χώρων διαμονής, το νέο κατάλυμα θα διαθέτει ένα πολυτελές beach club (DNK Beach Club), που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ένα open-air gym για γυμναστική και ευεξία με θέα τη Σιθωνία.

Η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ομίλων πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, με πολλά νέα project υπό εκπόνηση. Ο όμιλος αποτελείται από το exclusive Domes of Elounda, Autograph Collection, το κοσμοπολίτικο adults-only Domes Noruz Chania, Autograph Collection, το θρυλικό adults-only Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και το bohemian luxury Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania. Το καλοκαίρι του 2021 έκανε την έναρξή του το Domes of Corfu, Autograph Collection, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο σε προνομιούχα θέση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην παραλία της Γλυφάδας. Ενώ με το brand «Domes Aulūs», ο όμιλος ενισχύει την παρουσία του στην αγορά των luxury all-inclusive resort.

Η Domes Resorts & Reserves συνεχίζει δυναμικά τις επεκτατικές της δραστηριότητες μπαίνοντας στο χώρο της διεθνούς διαχείρισης ξενοδοχείων, με τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία. Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, έχει μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort από τον Απρίλιο 2022, με την νέα ονομασία Domes Lake Algarve και το 2023 θα φέρει μια διεθνώς αναγνωρίσιμη επωνυμία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη