Οργανωμένοι φοιτητές, τραμπούκισαν καθηγήτρια Πανεπιστημίου


Με περικύκλωση του γραφείου της, φωνασκίες και φραστικές επιθέσεις, εισβολή στην αίθουσα διδασκαλίας και διακοπή μαθήματος, διάπυρες καταγγελτικές ανακοινώσεις -ακόμη και πανό με οργίλα, προσβλητικά συνθήματα εστιασμένα αποκλειστικά πάνω της- μέλη της φοιτητικής κίνησης «ΣΑΦ-ΕΑΑΚ Συνεργασία Ανεξάρτητων Φιλοσοφικής» «Αντικαπιταλιστικό σχήμα που παρεμβαίνει στο φοιτητικό σύλλογο φιλοσοφικής Αθήνας», καταφέρονται συστηματικά τις τελευταίες ημέρες εναντίον της προέδρου του Τμήματος Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ, καθηγήτριας Πολιτικής Φιλοσοφίας, Βάνας Νικολαΐδου-Κυριανίδου.
Με δια ζώσης παραστάσεις και μακροσκελείς παρεμβάσεις στα social media, οι εκπρόσωποι της ΣΑΦ-ΕΑΑΚ σύρουν τα εξ αμάξης στην κυρία Νικολαΐδου. 
Εν εξάλλω, της καταλογίζουν ότι χαρακτήρισε σαν «φασίστες» τους διαδηλωτές στις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη, ότι εξαιτίας της «στοχοποιούνται οι μαζικές λαϊκές διαδηλώσεις», ότι εκείνη «παλεύει με νύχια και με δόντια να μην αποδοθούν ευθύνες για τη δολοφονία στα Τέμπη».
Από τη δική της πλευρά, η κυρία Νικολαΐδου τόνισε : «Ήρθε στο γραφείο μου μία ομάδα ατόμων, που ούρλιαζαν και ωρυόμενοι, εκτόξευαν ψέματα και συκοφαντίες, χωρίς να μου επιτρέπουν να μιλήσω.

Και συνεχίζει: 
«Το ίδιο επαναλήφθηκε και στην αίθουσα διδασκαλίας όπου άπλωσαν πανό, φώναζαν και εξύβριζαν όσους προσπάθησαν να με υποστηρίξουν. Ελάχιστες φορές πήρα το μικρόφωνο για να ακουστώ, αλλά και πάλι ήταν αδύνατον, διότι με διέκοπταν λέγοντας ασυναρτησίες, ασύστολα ψεύδη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη