Το 28χρονο τραβεστί έστειλε μήνυμα πριν αιματοκυλίσει σχολείο


Το 28χρονο Όντρεϊ Χέιλ που έσπειρε τον θάνατο στο πρωτοβάθμιο ιδιωτικό σχολείο «The Covenant School» στο Νάσβιλ του Τενεσί τη Δευτέρα, μπορεί να έτρεφε «μνησικακία» για το χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου είχε φοιτήσει και η ίδια στο παρελθόν, δήλωσε μερικές ώρες μετά τη «σφαγή» ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Τζον Ντρέικ.

Το άτομο που διέπραξε το νέο λουτρό αίματος στις ΗΠΑ, σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενηλίκους προτού πέσει νεκρό από τα πυρά αστυνομικών που έσπευσαν επιτόπου. 
Αν και τα κίνητρά του δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως, οι Αρχές πιστεύουν ότι το γεγονός ότι είχε αναγκαστεί ως παιδί να φοιτήσει στο συγκεκριμένο σχολείο μπορεί να της είχε δημιουργήσει μια πικρία που γιγαντώθηκε με τα χρόνια.


Το Χέιλ είχε γεννηθεί γυναίκα, ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα στις Αρχές βρισκόταν σε διαδικασία φυλομετάβασης και χρησιμοποιούσε online τις αρσενικές αντωνυμίες «he/his». 
Η αστυνομία πάντως αναφέρεται στο τερας ως «εκείνη», στις σχετικές ανακοινώσεις.

Το 28χρονο τραβεστί είχε στείλει μήνυμα σε πρώην συμπαίκτριά της- "Θα ακούσεις για μένα στις ειδήσεις, θα πεθάνω"

"Βασικά αυτό το μήνυμα είναι ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Σκοπεύω να πεθάνω σήμερα. Δεν είναι αστείο" της έγραψε.

Δεν πίστευε στα μάτια της, μία πρώην συμπαίκτρια της Όντρεϊ Χέιλ, του 28χρονου τραβεστί που αιματοκύλισε το δημοτικό σχολείο στο Νέισβιλ, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους (τρία παιδιά), όταν κοίταξε τα μηνύματά της στο Instagram.

Η Αβεριάνα Πάτον, διάβασε στα μηνύματα που της έστειλε πριν τις 10:00 το πρωί το τραβεστί, πως θέλει να πεθάνει και πως ότι συμβεί θα το δει στις ειδήσεις. Της έγραφε μάλιστα πως θα την δει σε μιαν άλλη ζωή. 

Η Πάτον έδωσε τα μηνύματα που αντάλλαξε με το 28χρονο στο NewsChannel 5.

"Προφανώς θα ακούσεις για μένα στις ειδήσεις μετά τον θάνατό μου. Αυτό είναι το τελευταίο μου αντίο. Σε αγαπώ. Θα σε δω σε μια άλλη ζωή. Όντρεϊ (Έιντεν)".

Η πρώην συμπαίκτριά της στο μπάσκετ, στο γυμνάσιο, της απάντησε: "Όντρεϊ, έχεις τόση ζωή μπροστά σου για να ζήσεις. Προσεύχομαι στον Θεό να σε κρατήσει και να σε καλύψει".

Το 28χρονο  της απάντησε: 
"Το ξέρω, αλλά δεν θέλω να ζήσω. Συγγνώμη. Δεν προσπαθώ να σε αναστατώσω ή να τραβήξω την προσοχή. απλά χρειάζομαι να πεθάνω. Ήθελα να το πω σε σένα πρώτα γιατί είσαι το πιο όμορφο πρόσωπο που συνάντησα και είχα στη ζωή μου".

Το 28χρονο συνέχισε γράφοντας:
"Η οικογένειά μου δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνω. Κάποια μέρα αυτό θα έχει περισσότερο νόημα. Έχω αφήσει πίσω μου αρκετά στοιχεία. Κάτι κακό πρόκειται να συμβεί."

"Μέχρι τότε... ήταν πολύ αργά"
"Προσπάθησα να την παρηγορήσω και να την ενθαρρύνω και στη συνέχεια επικοινώνησα με τη Γραμμή Βοήθειας για την Πρόληψη Αυτοκτονίας μετά από οδηγίες από τον πατέρα μου στις 10:08 π.μ.", είπε η Πάτον στο NewsChannel 5

Υποστήριξε ότι τηλεφώνησε στο γραφείο του Σερίφη της κομητείας Νέισβιλ, Ντέιβιντσον για να τους ενημερώσει για την κατάσταση αλλά της δόθηκε εντολή να καλέσει τον αριθμό μη έκτακτης ανάγκης...

"Η καρδιά μου είναι με όλες τις οικογένειες που επλήγησαν και είμαι συντετριμμένη από αυτό που συνέβη" κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη