Ταμίλα Κουλίεβα και Τάνια Τσανακλίδου, ζευγάρι λεσβιών σε νέο σήριαλ


Ταμίλα Κουλίεβα και Τάνια Τσανακλίδου, ζευγάρι λεσβιών σε νέο σήριαλ
Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα και η τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά στο νέο σήριαλ του ΑΝΤ1, "Ζωή", κι οι ρόλοι τους αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση, μιας και υποδύονται ένα gay ζευγάρι. Σε μια από τις σκηνές τους μαζί, οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα gay φιλί.

Ειδικότερα, η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star "Breakfast@Star" έπαιξε σκηνή από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Ζωή", στην οποία οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί. Το φιλί τους αναμένεται να γίνει viral.
Η Τάνια Τσανακλίδου κι η Ταμίλα Κουλίεβα υποδύονται ένα ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί τους. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν μέσα από τη συμβολή της Μαρίας Καβογιάννη, οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του σίριαλ και στην επανένωση τους όταν τα ξαναβρίσκουν έρχεται η σκηνή με το φιλί.
"Οι δύο κυρίες αυτές δεν είχαν ξανά βρεθεί ποτέ, η πρώτη τους φορά που βρέθηκαν, η πρώτη φορά που μίλησαν, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, είναι σε αυτή σε αυτό το σίριαλ Ζωή, που ξεκινάει στις 7 Απριλίου", ανέφερε η δημοσιογράφος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη