Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 ΜαρτίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στην ευχαρίστηση και στην διασκέδαση. Επιθυμείς να περάσεις όμορφα, αξιοποιώντας την κάθε στιγμή. Η συναναστροφή με τα παιδιά σε κάνει ευτυχισμένο. Ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και χόμπι. Η συνάντηση όμως της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, κλονίζει την ασφάλεια και τη σταθερότητα, τόσο της συναισθηματικής, όσο και της υλικής σου υπόστασης.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί, αν δεν προσέξεις. Δώσε χρόνο και χώρο να αναπνεύσει το ταίρι και μη το καταπιέζεις. Αν δεν είσαι σε σχέση, μια γνωριμία με ένα άτομο που σε απελευθερώνει είναι πιθανή. Ζήσε την ένταση κι όσο κρατήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι αυθόρμητες αποφάσεις δεν είναι επιθυμητές. Οικονομικά δεν είναι ώρα να ρισκάρεις με επενδύσεις και προσπάθησε να διαφυλάξεις τα κεκτημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό που σε νοιάζει, είναι να μείνεις στο σπίτι για να νιώσεις την θαλπωρή που προσφέρει η οικογένεια. Οι δικοί σου, έχουν την ανάγκη της παρουσίας σου και δεν θα χάσουν την ευκαιρία να παραπονεθούν ότι τους παραμελείς. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σου, σε κάνει απρόβλεπτο στη συμπεριφορά προς τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σαν ένας πόλος έλξης μαγνητίζεις τον σύντροφο που δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Η γλυκιά σου εμφάνιση μαζί με την ανατρεπτική προσωπικότητα που διαθέτεις είναι αδιαμφησβήτητη. Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία που εκπέμπεις, δεν περνάει απαρατήρητη. Το υποψήφιο ταίρι πέφτει σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά σου, αν και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωρείς σε επενδυτικές κινήσεις για κεφαλαιοποίηση οικογενειακών εισοδημάτων. Πρόσεχε τα οικονομικά ρίσκο και τις δαπανηρές επενδύσεις, διότι μπορεί να πέσεις έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, και παίρνει φωτιά η επικοινωνία. Ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με το κοντινό περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις λεπτό. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως, διαφωνεί με την τάση της ημέρας και σε *στριμώχνει* ψυχολογικά. Με την ενδοσκόπηση απελευθερώνεσαι από παλιές καταστάσεις. Η αφυπνιστική ενέργεια μαζί με την γαλήνη, απαλύνουν τον εσωτερικό πόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια είδηση, ένα νέο, για παρελθοντική σχέση, θα σε σοκάρει ευχάριστα. Η απόφαση είναι δική σου, αν θα πρέπει να ξανασμίξεις με αυτό το άτομο, ή όχι. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα περάσεις από διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις μέχρι να αποκτήσεις την ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κινηθείς με κρυφές πηγές εισοδήματος γι’ αυτό βάδισε προφυλάσσοντας πάντα τα νώτα σου. Φρόντισε για την διασφάλιση τους προτού εξανεμισθούν. Επαγγελματικά η εργασία, προσφέρει ελευθερία κινήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και βαδίζεις με ασφαλείς επιλογές που σε καλύπτουν συναισθηματικά. Τα κεκτημένα δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο αφού έχεις φροντίσει προσωπικά γι’ αυτά. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, σε φέρνει κοντά στην επίτευξη των στόχων. Φίλοι από το εξωτερικό, και όχι μόνο, σε βοηθούν να υλοποιήσεις τα πρωτοπόρα σχέδια για το μέλλον, η μέρα προσφέρει αιφνίδιες, αλλά όμορφες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια φιλική σχέση, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική για σένα που είσαι ελεύθερος. Δεν χάνεις τίποτα να δεις κι αυτή την πλευρά του που τελικά θα σου αρέσει. Αν έχεις σχέση, θεωρείς πως εκτός από εραστές, είστε και φίλοι που μοιράζονται κοινούς στόχους, αφού έχετε τα ίδια όνειρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτυγχάνεις την κοινωνική αναγνώριση και την επαγγελματική άνοδο, με την βοήθεια και την στήριξη των φίλων. Η ανάμειξη σου σε ομάδες θα φέρει οικονομικά οφέλη.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και βάζεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις προσωπικές ανάγκες σου. Θέλεις να αγκαλιάσεις όλο τον κόσμο και εκπέμπεις οικειότητα σε όποιον σε πλησιάζει. Παρόλα αυτά, δεν θα λείψουν οι στιγμές, που θα νιώσεις ότι λίγη επιφυλακτικότητα δεν βλάπτει. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, σε σπρώχνει να ανέβεις στην κοινωνία και να καταξιωθείς στον κύκλο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σίγουρο είναι πως νοιάζεσαι για το ταίρι σου, καθώς κι εκείνο για σένα. Η εγκάρδια ιδιοσυγκρασία που διαθέτεις, ξεδιπλώνει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να προσκαλέσεις ένα άτομο που βρίσκεται στη δουλειά, ή στον κοινωνικό κύκλο, για έξοδο σήμερα, που η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σταδιοδρομία έχει δρομολογηθεί και με την στήριξη των ανωτέρων, μπορείς να ανέβεις. Παρόλα αυτά πρόσεχε τις οικονομικές συμφωνίες. Πρέπει να γίνουν με πλήρη διαφάνεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η ψυχολογία σου δεν είναι στο φόρτε της. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Η λύπη που νιώθεις για το παρελθόν δεν σε βοηθά σε τίποτα. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, αναλαμβάνει να σε βγάλει από το λήθαργο και σε ξεσηκώνει να γνωρίσεις καινούργιες περιπέτειες. Από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα πορευτείς έχοντας μεγαλύτερη πίστη στις ικανότητες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος περιμένει πως και πως, την πρόταση για ένα ταξιδάκι αναψυχής, που θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην σχέση. Χρειάζεται ανανέωση και θα δεχθεί ευχαρίστως. Αν είσαι αδέσμευτος, μη κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και βγες έξω. Μια συγκέντρωση με παλιούς συμμαθητές-συμφοιτητές, μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συμφωνίες από εκεί που δεν το περιμένεις, θα εμφανιστούν σήμερα. Οικονομικά θα υπάρξουν σημαντικά ουρανοκατέβατα έσοδα.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και σε καλεί να ολοκληρώσεις τον κύκλο των επιθυμιών για την επίτευξη των στόχων. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως, σε απομονώνει δυσκολεύοντας την δράση. Ξυπνούν μέσα σου οι ανασφάλειες και γεννιούνται ερωτηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αμφιβολίες για τα συναισθήματα του συντρόφου δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Διώξε τα ζιζάνια που σε βασανίζουν και δέξου το ταίρι όπως είναι, αφού ποτέ δεν σου έκρυψε την αλήθεια. Αν είσαι αδέσμευτος, η βαθιά σεξουαλική ένωση με ένα άτομο σε απελευθερώνει, δίχως να υπόσχεται διάρκεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συμφωνία είναι στα σκαριά. Προς το παρόν δεν την κοινοποιείς αφού ακόμα δεν πιστεύεις, το πως προέκυψε. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή γιατί μπορεί να πας για *μαλλί και να φύγεις κουρεμένος*.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η επιθυμία σου για κοινωνική καταξίωση είναι τονισμένη. Δίνεις και την ψυχή σου για να εδραιώσεις το στάτους σου, αλλά οι κόποι δεν είναι αρκετοί και απαιτείται από σένα μεγαλύτερη προσπάθεια. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θέλει προσοχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους άλλους. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δώσε τον αέρα που χρειάζεται το ταίρι σου! Ταυτόχρονα μπορείς κι εσύ να απολαύσεις την ανεξαρτησία, χωρίς να καταπιέζετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος ζήσε την ένταση του έρωτα σε μία ελεύθερη σχέση, χωρίς δεσμεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες πρέπει να φιλτραριστούν προτού πάρεις την απόφαση και συμφωνήσεις. Στα οικονομικά τα απρόβλεπτα έξοδα για τη σύναψη συμφωνιών αλλά και συμβολαίων δεν θα αποφευχθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η επιθυμία σου είναι, να δεις τον κόσμο μέσα από άλλη σκοπιά. Ανοίγεις τα μάτια της ψυχής και στοχεύεις σε ένα καλύτερο αύριο. Έχεις την ανάγκη να ταξιδέψεις για να αποκομίσεις γνώσεις και εμπειρίες. Η αισιόδοξη φύση σου σε απογειώνει και ετοιμάζεις βαλίτσες. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως σε προσγειώνουν απότομα και σε αναγκάζουν να δεις την ωμή πραγματικότητα. Οι υποχρεώσεις εμφανίζονται ξαφνικά και εμποδίζουν τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Περνάς όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και όταν είστε μαζί κάνετε σχέδια για το μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης. Βέβαια ο χρόνος είναι λιγοστός και δεν θα αποφύγεις τα ξαφνικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα σύντροφο, αλλά ένα ανατρεπτικό συμβάν, θα σε καλέσει σε μια υποχρέωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι αγγαρείες εμφανίζονται από το πουθενά και σε αποδιοργανώνουν. Βρες χρόνο για ξεκούραση! Στα οικονομικά θα υπάρξουν έσοδα, που θα προέρχονται από την πολύ δουλειά. Θα έχεις και έξοδα όμως για την αναβάθμιση των συνθηκών της εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η πεσμένη ψυχολογία οφείλεται στην έλλειψη ασφάλειας που νιώθεις. Οι καταστάσεις από το παρελθόν ξεπηδούν σαν μνήμες που σε τρομάζουν. Πρέπει να χαλαρώσεις από το άγχος. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως, σε απελευθερώνει από τα βαρίδια των απαισιόδοξων σκέψεων και σε βοηθά να προωθήσεις τα ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ανανεωτικός αέρας που πνέει στην σχέση με τον σύντροφο, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις την πιθανότητα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Μάλιστα μπορείς να ερωτοκτυπηθείς με την πρώτη ματιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικές συμφωνίες θα κινηθείς στα επαγγελματικά! Στα οικονομικά θα αποφέρουν οφέλη τα δημιουργήματα που θα αξιοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή , η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και φαίνεται να σε απασχολούν οι σημαντικοί *άλλοι* της ζωής σου. Ζητάς την κοινωνικοποίηση και την εξωστρέφεια που θα σε φέρουν σε επαφή με κόσμο. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό όμως σε παρασύρει σε ξαφνικά ξεσπάσματα που οφείλονται στην υπερχείλιση των συναισθημάτων. Προσοχή στην αντιδραστική και επαναστατική συμπεριφορά απέναντι στους οικείους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι ζητά την προσοχή σου αλλά δεν μπορείς να την προσφέρεις στο 100/100. Σήμερα έχεις άλλες προτεραιότητες που είναι η οικογένεια. Απρόσμενα θα κτυπήσει την πόρτα σου ο έρωτας, για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το σύντροφο της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και ανοίγματα σε οικογενειακές επιχειρήσεις θα φέρουν οικονομικές εξελίξεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και οι ατελείωτες αγγαρείες σε υποχρεώνουν να είσαι σε ετοιμότητα για την διεκπεραίωση τους. Το άγχος δεν θα το αποφύγεις εκτός αν ακολουθήσεις τις επιθυμίες της Αφροδίτης και του Ουρανού που με την συνάντηση τους στο ζώδιο του Ταύρου σε ξεσηκώνουν για βόλτες και παντός είδους μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός για την συνάντηση με το ταίρι, σε ωθεί σε προτάσεις για έξοδο μαζί του. Η επικοινωνία και οι έξυπνες ιδέες που ανταλλάσσεις απογειώνουν μυαλό και σώμα. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου μια πρόταση για έξω και εκεί θα βρεις το ταίρι που θα σε γοητεύσει. Η διάθεση για φλερτ είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες και ολόφρεσκες προτάσεις θα κυλήσει η μέρα. Οι φαεινές ιδέες για την αύξηση των οικονομικών θα υλοποιηθούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη