Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν κρυφά, σήμερα Πέμπτη μεσημέρι


Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν κρυφά, σήμερα Πέμπτη μεσημέρι
Η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν, υπό άκρα μυστικότητα. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Mαρτίου, στις 12:00 στο Δημαρχείο Ραφήνας.
Η παρουσιάστρια λέγεται πως ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει στα χέρια της το πρώτο της παιδί καθώς είναι στον μήνα της.

Σε χθεσινή έξοδό της, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε πει στις κάμερες: «Ο γάμος θα γίνει πολύ άμεσα, μιας και μετράμε πλέον μέρες. Διαδικαστικό είναι όλο. Πιο πολύ για το μωράκι και μετά βλέπουμε. Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα της κόρης μου, να τη δούμε κιόλας».

Σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αναφερθεί στον γάμο της, στο όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω. Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη