Tι συνέβη στην 25χρονη καλλονή που βρέθηκε νεκρή στους στάβλους του βετεράνου αστέρα των αγγλικών γηπέδων, Μάικλ Όουεν


Tι συνέβη στην 25χρονη καλλονή που βρέθηκε νεκρή στους στάβλους του βετεράνου σταρ των αγγλικών γηπέδων, Μάικλ Όουεν

Ο ξαφνικός θάνατος μιας 25χρονης κοπέλας που εργαζόταν στους στάβλους  προκαλεί σοκ και ερωτήματα.
Η Τζέσικα Γουάλεϊ βρέθηκε νεκρή πριν δύο ημέρες, την Τρίτη 28 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις Manor House Stables στο Τσέσιρ όπου εργαζόταν στις υπηρεσίες μεταφοράς. Το ασθενοφόρο κλήθηκε λίγο πριν τις 7.30 το πρωί.
Συντετριμμένη, η θεία της κοπέλας, Τζοάν Γκριν, είπε στην εφημερίδα Daily Mail ότι "το σοκ είναι τεράστιο" ενώ πρόσθεσε ότι η ανιψιά της "λιποθύμησε αφού έπεσε από το άλογό της".
Στους στάβλους επισήμως μιλούν για ένα "περιστατικό" και όχι για "ατύχημα" ενώ η τοπική Επιθεώρηση Εργασίας δεν αποδέχεται ότι πρόκειται για κάτι που σχετίζεται με την εργασία της και άρα, τουλάχιστον για την ώρα, δεν θα ανοίξει έρευνα. Σε αυτό το στάδιο, εκκρεμεί η απόφαση που λάβει ο αρμόδιος ιατροδικαστής. Η υπόθεση βρίσκεται "σε αρχικό στάδιο" έγινε γνωστό από την ιατροδικαστική υπηρεσία του Τσέσιρ.

Ποια ήταν η καλλονή Τζέσικα Γουάλεϊ
Η όμορφη Βρετανίδα θα έκλεινε το Σάββατο 1 Απριλίου τα 26 της. Δεν πρόλαβε όμως να γιορτάσει τα γενέθλιά της.
Φίλοι και συνάδελφοί της μιλούν για αυτήν λέγοντας ότι "ήταν ένα υπέροχο κορίτσι που αγαπούσε τη δουλειά που έκανε. Ήταν δημοφιλής, όλοι τη συμπαθούσαν, ήταν μια υπέροχη νέα γυναίκα. Ήταν αναπάντεχο. Ήταν απολύτως υγιής και σε τέλεια φυσική κατάσταση".

Το 2019, η Τζέσικα Γουάλεϊ είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και είχε διακριθεί φτάνοντας να διεκδικήσει τον τίτλο Μις Τουρισμός στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς εκπροσωπώντας τη Βρετανία.
Αν και θα μπορούσε να είχε επιδιώξει μια καριέρα μοντέλου, η αγάπη της για τα άλογα την οδήγησε σε διαφορετική διαδρομή. Στόχος της ήταν να γίνει head person στους στάβλους όπου εργαζόταν, δηλαδή να γίνει προϊσταμένη του βοηθητικού προσωπικού. Για τον λόγο αυτό μετά το διαζύγιο των γονιών της, μετακόμισε στην περιοχή του Τσέσιρ, στη βόρεια Αγγλία για να επιδιώξει την καριέρα που ονειρευόταν.
Εκτός από την εργασία της στην επιχείρηση του Όουεν Manor House Stables, η Τζέσικα είχε εργαστεί και για τον σεϊχη Χαμντάν μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτη του Ντουμπάι, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μεγάλου δικτύου στάβλων καθώς και σημαντικού αριθμού καθαρόαιμων αλόγων.

Το 2018 μάλιστα, είχε κάνει μια ανάρτηση από τη χώρα του Κόλπου σχολιάζοντας: "Ανυπομονώ να γίνε το σπίτι μου για τους επόμενους έξι μήνες".
Ο Όουεν και το υπόλοιπο προσωπικό των στάβλων δηλώνουν συντετριμμένοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη