Γνωστός μουσικός βίαζε και εξέδιδε 11χρονο αγόρι


Νέα στοιχεία για τη φρίκη που φέρεται να βίωνε στα χέρια του 66χρονου λυράρη και του γιατρού δημόσιου νοσοκομείου ένας 11χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο λυράρης που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε και εξέδιδε τον 11χρονο, προσέγγισε το παιδί το 2018. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λυράρης φέρεται να τον βίαζε συστηματικά, με τους βιασμούς να συνεχίζονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2023.
Ο λυράρης όμως το 2020, αφού κατηγορείται ότι το βίαζε, φέρεται να τον εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες και βίντεο με γυμνό περιεχόμενο, το οποίο στη συνέχεια απέστελλε σε χρήστες σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες είχε δημιουργήσει προφίλ εξ ονόματος του ανηλίκου, χωρίς τη θέλησή του.

Ακόμη, ο λυράρης από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023 είχε κανονίσει για τον ανήλικο τρεις συναντήσεις με διαφορετικούς άνδρες, προκειμένου να ασελγήσουν στο παιδί. Ένας από τους δράστες είναι ένας γιατρός και συγκεκριμένα ουρολόγος σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Ο λυράρης είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ στο Instagram, μέσω των οποίων κατηγορείται ότι συνομιλούσε με άλλους χρήστες ή ανάγκαζε τον ανήλικο να το πράττει, αποστέλλοντας και σε αυτούς πορνογραφικό υλικό του ανήλικου.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες των εν λόγω προφίλ, ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να "αλιεύσει" όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες.

Ο 66χρονος χρησιμοποιούσε τα τρία ψεύτικα προφίλ για να συνομιλεί με διάφορα άτομα, στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με "πρωταγωνιστή" τον ανήλικο.

Ο γνωστός λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει με το παιδί 3 συναντήσει με άνδρες. Ο ένας, ο 46χρονος, είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη και έχει προκύψει από την έρευνα πως έχει συναντηθεί με το παιδί, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.
Από τις έρευνες στα σπίτια των δύο, κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, δύο φυσίγγια, 10 κινητά, δύο κάρτες σιμ κ.λπ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη