Ο Μπογδάνος διέγραψε την Λατινοπούλου


Διαζύγιο και μάλιστα «επεισοδιακό» ανάμεσα στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς αποχώρησε η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Επεισοδιακός ήταν ο «χωρισμός» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποχώρησε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τις εκλογές.

Ο κ. Μπογδάνος αποδέχτηκε την πρόταση Εμφιετζόγλου για συνεργασία, την οποία ανακοίνωσε και επίσημα, λέγοντας ότι συμφωνήθηκε κατόπιν συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου. Η κίνηση αυτή όχι μόνο βρήκε αντίθετη την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία στο συμβούλιο την καταψήφισε, αλλά προκάλεσε και την οργή της.

Σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Μπογδάνου, η ίδια τόνισε ότι ουδέποτε υπήρξε απόφαση του συμβουλίου και έκανε λόγο για «ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου». Μάλιστα, χαρακτηριστικά είπε ότι «έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν», αφήνοντας αιχμές.

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται, ότι «η κυρία Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη