"Ολα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα"


Για την σεξουαλικότητά της στην περίοδο της εφηβείας μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, λέγοντας ότι ξεκίνησε να επισκέπτεται ψυχολόγο όταν ήταν ακόμη στο σχολείο.

"Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος δυο φορές την εβδομάδα", είπε σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6, όπου μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε για πρώτη φορά στην εφηβεία της, αλλά και την ψυχοθεραπεία.

"Πιστεύω ότι πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν περάσει άπειρο χρόνο για τις ψυχοθεραπείες που έχω κάνει στη ζωή μου, και μόνο καλό μου έκαναν", είπε.

"Ήμουν 13 χρονών, την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη. Δεν το κατάλαβα εγώ, το κατάλαβε ειδικός. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα πού ανήκω, τι να πιστέψω στην επιστήμη. Μου ήταν όλα πολύ περίεργα. Οι γονείς ήταν πολύ κοντά στην Εκκλησία και συνεχίζει να είναι όλη η οικογένειά μου, όπως κι εγώ. 
Ο καθένας την εκκλησία του, την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 αναποδογύρισε ο κόσμος, είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις όσα σου συμβαίνουν. Είχαμε ψυχολόγο στο σχολείο και άρχισε να με παρακολουθεί δυο φορές την εβδομάδα", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και της σεξουαλικότητας, λέγοντας: 
"Εγώ από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 και ήδη ήξερε. Για μένα είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό όταν ένας άνθρωπος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; 
Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, να ξεκινήσουμε από αυτό. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα. Πήγαινα σπίτι και την ρωτούσα, αν το κορίτσι έτσι, αν το αγόρι αλλιώς και καθόταν και μου εξηγούσε".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη