"Έστησαν την κλήρωση, για να πάρει το Champions League η Νapoli"


Οι φίλοι του ποδοσφαίρου πιστεύουν ότι υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας σχετικά με τις κληρώσεις των προημιτελικών και των ημιτελικών του Champions League.

Ο Χαμίτ Άλτιντοπ και ο Πάτρικ Κλάιβερτ είχαν καθήκοντα να βγάλουν τα μπαλάκια, τα οποία θα έδειχναν τις οκτώ ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους για τα προημιτελικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η κληρωτίδα έβγαλε τη Μίλαν αντίπαλο της Νάπολι, ενώ η Ίντερ θεωρητικά έχει πιο εύκολο έργο απέναντι στην Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο νικητής του Μίλαν – Νάπολι θα παίξει με τον νικητή του Μπενφίκα – Ίντερ στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη, οι οπαδοί της Σίτι δεν πρέπει να έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι όταν είδαν ότι η ομάδα τους θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου. Μπορεί να ενοχλήθηκαν ακόμη περισσότερο βλέποντας ότι για τους Πολίτες υπάρχει το ενδεχόμενο να κοντράρουν τις δυνάμεις τους με την Ρεάλ στα ημιτελικά.

Η κλήρωση φαίνεται πως... δυσαρέστησε αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου καθώς την θεώρησαν στημένη, προκειμένου να ευνοηθούν οι ιταλικές ομάδες, καθώς είναι βέβαιη η συμμετοχή ενός συλλόγου από την Serie A στα ημιτελικά. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι στα social media εξέφρασαν τα παράπονά τους, λέγοντας πως η κλήρωση έγινε για να φτάσει στον τελικό η Νάπολι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη