Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους αλλά και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού η εξωστρεφή σου στάση θα προκαλέσει έντονη επιθυμία να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Μπαίνεις στην θέση του άλλου και κατανοείς πολύ καλύτερα τα ζητούμενά του! Μπορείς εύκολα να ψυχολογήσεις τους άλλους και να τους φέρεις στα μέτρα σου. Η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις, συμφωνίες αλλά και γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά το ταίρι σου θα σε αγαπήσει πιο πολύ αν εσύ αγαπήσεις τον εαυτό σου. Με αυτό τον τρόπο θα φωλιάσει στην αγκαλιά σου η θαλπωρή του έρωτα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι που θα σε συντροφεύσει ψάξε ανάμεσα στον κύκλο σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σχέδια και οι στόχοι επανεξετάζονται. Οι επαγγελματικές συμφωνίες που λαχταρούσες εδώ και καιρό επιτυγχάνονται μέσα από μικρές διορθωτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, η έλλειψη της ασφάλειας που θα έχεις σήμερα θα ρίξει για λίγο την ψυχολογία σου. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου γιατί θα σε γεμίσει αμφιβολίες. Αν έπραξες σωστά και με σύνεση θα το δείξει ο καιρός. Προς το παρόν βρίσκεσαι σε ένα αχαρτογράφητο μονοπάτι που δεν γνωρίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά η ανασφάλεια για την πίστη του συντρόφου είναι εμφανής. Οδηγείσαι σε εσωστρέφεια και απομόνωση. Χρειάζεσαι περισσότερες αποδείξεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου και θα εξαφανίσουν την χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά παλιοί συνεργάτες που θα πλησιάσουν θα προτείνουν νέα συνεργασία. Οικονομικά επικεντρώνεσαι στη συσσώρευση πλούτου και αγαθών για την εξασφάλιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους αλλά και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, οι εναλλαγές της διάθεσής σου είναι απότομες. Από την μια νιώθεις εσωστρεφής και από την άλλη έτοιμος να πάρεις φόρα και να σαρώσεις. Αν μείνεις κλεισμένος δεν θα καταφέρεις να πάρεις μέρος στον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου με προοπτικές εξέλιξης. Μένοντας μέσα επαναστατείς χωρίς ουσιαστικό λόγο και δεν κάνεις κάτι αξιόλογο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά η αυθεντική σου συμπεριφορά θα φέρει σε αμηχανία το ταίρι σου. Η οικειοποίηση διαφορετικών αντιλήψεων από τις δικές σου φρενάρουν την επιθυμία του συντρόφου για ένωση. Καλύτερα μη μείνετε μόνοι σήμερα. Η παρέα με κοινούς φίλους θα λειτουργήσει θετικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σχέδια και οι στόχοι επανεξετάζονται. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά να κάνεις για να το πετύχεις. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους αλλά και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, θα κυλήσει η μέρα σου με εσωτερικές διεργασίες και σκέψεις για την θέση σου στην κοινωνία. Δεν φαίνεσαι ικανοποιημένος και αναρωτιέσαι τι έπραξες λάθος που δεν σε αφήνει να εξελιχθείς. Τίποτα δεν κάνεις λάθος και ο ανασταλτικός παράγοντας είναι τα εμπόδια που πρέπει να προσπεράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι επιθυμίες που μένουν ανεκπλήρωτες για έναν έρωτα δεν θα εξελιχθούν άμεσα. Όταν θα ορθοποδήσεις και πατήσεις γερά στα πόδια σου τότε θα έρθει ο πολυπόθητος έρωτας. Αν έχεις ταίρι θεωρείς ότι λαμβάνεις αχαριστία. Άσε να περάσει η μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά όταν ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά να κάνεις τότε θα σου σταλεί σαν θείο δώρο. Οι οικονομικές συμφωνίες σε λυτρώνουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, η έντονη προσωπικότητα σου αποπνέει δυναμισμό και λάμψη. Δεν αλλάζεις για τίποτα και κανένα τις πεποιθήσεις σου. Η γνώμη των άλλων είναι σεβαστή αλλά η επιβολή της άποψης τους θα πέσει πάνω σε τοίχο. Το πνεύμα αισιοδοξίας μαζί με την θετική στάση ζωής θα βάλουν τον καθένα στην θέση του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι αδέσμευτος το ταίρι που σε περιμένει βρίσκεται ανάμεσα στον κύκλο και τους φίλους. Μπορεί επίσης να το βρεις σε ένα ταξίδι αναψυχής. Αν είσαι σε σχέση οι προσδοκίες που έχεις από τον σύντροφο βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να ευδοκιμήσουν. Νιώσε την οικειότητα μέσα από εκδηλώσεις αγάπης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές προτάσεις σε βρίσκουν σύμφωνο και η ετοιμασία για νέους επαγγελματικούς ορίζοντες έχει αρχίσει να διαφαίνεται. Τα οικονομικά αν και σήμερα δεν σε απασχολούν θα σε ανταμείψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και με την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό με τα βαθιά αποτυπώματα των παλαιότερων τραυμάτων που βίωσες και τα οποία παραμένουν ανεξίτηλα στην ψυχή σου. Προσπαθώντας να τα ξεριζώσεις αυτά χαράζονται βαθύτερα. Θα καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σβηστούν αλλά πρέπει να απαγκιστρωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κτητικότητα και η ζήλεια δεν θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφο σου. Εννοείται ότι τον κολακεύεις με το ενδιαφέρον σου αλλά μείνε εκεί και μη γαντζώνεσαι πάνω του. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου ψάξε στον κοινωνικό σου κύκλο ή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά έχεις στραμμένη όλη σου την προσοχή και η εργασιοθεραπεία αποδεικνύεται ωφέλιμη. Στα οικονομικά οι καλές αποδοχές σου διασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, σε φέρνει αντιμέτωπο με τις σχέσεις σου. Οδηγός σου είναι η τιμιότητα και η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί με την δική σου προτροπή. Θεωρείς ότι τα ίσα δικαιώματα κάνουν ισότιμες σχέσεις. Έχεις κατανοήσει πως δεν μπορείς να ζεις μόνος σου ειδικά εσύ που ανήκεις ξεκάθαρα στο ζώδιο των σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά έχεις πληγές που κουβαλάς και το ταίρι σου προθυμοποιείται να τις γιατρέψει. Η μοναχικότητα δεν έχει θέση σήμερα οπότε σου συνιστώ ένα ταξίδι που θα σε φέρει πιο κοντά του. Αφέσου για να ζήσεις τον περιπετειώδη έρωτα. Αν δεν έχεις ταίρι οργάνωσε μια απόδραση και η καλή διάθεση θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι και δέξου τα καινούργια ξεκινήματα με συνεργάτες που θα σε ωφελήσουν. Στα οικονομικά οι απολαβές θα προέρχονται από τους συνεργάτες και θα σε ανακουφίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού σε καθιστά υπεύθυνο άτομο και μπορείς να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Σήμερα έχεις τον χρόνο ώστε να αποτελειώσεις τις εκκρεμότητες που συσσωρεύτηκαν μέσα στις προηγούμενες μέρες. Μη χάνεις χρόνο με την τελειομανία γιατί η τελειότητα απλά δεν υπάρχει. Διαχειρίσου τον χρόνο σου με σύνεση και σοφία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ψυχική σύνδεση με το ταίρι σου αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις όμως δεν σου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Τακτοποίησε τα θέματα σου και μην ανησυχείς γιατί σε κατανοεί κα μπορεί να περιμένει. Έτσι μπορεί να περιμένει και σένα που είσαι ακόμα μόνος. Το εργασιακό περιβάλλον είναι ένας χώρος που μπορείς να ψάξεις για το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι απαιτητικές και σου ρουφούν την ενέργεια. Ακόμα και σήμερα προσπαθείς να οργανώσεις τις εκκρεμότητες που πλέον μοιάζουν με αγγαρείες. Τουλάχιστον δεν θα πάνε χαμένοι οι κόποι σου και θα το δεις στις απολαβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα θα αυξήσει τα επίπεδα της αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας. Προωθείς τα ταλέντα σου μέσα από τους άλλους που τα θεωρούν σημαντικά. Η παιδική σου διάθεση και η όρεξη για διασκέδαση βρίσκουν κανάλια διεξόδου. Η ασχολία με τα παιδιά σε χαροποιεί απομακρύνοντας σε από τα τετριμμένα. Τα χόμπι βελτιώνουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αγνά συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι φορτίζουν τις μπαταρίες και η εκδηλώσεις αγάπης είναι διάχυτες. Υπάρχει έρωτας και αυτό φαίνεται. Αν είσαι μόνος σήμερα έχεις την κατάλληλη μέρα να γνωρίσεις το ταίρι που θα ελκύσει και θα σε παρασύρει στο ερωτικό παιχνίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την προώθηση και ανάδειξη των ταλέντων σου βρίσκεις αποδέκτες που θα προτείνουν συνεργασία. Σε εκτιμούν και θα στο αποδείξουν με την οικονομική τους προσφορά που θα σε δελεάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Σελήνη σήμερα Κυριακή κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και ο Ερμής συναντά τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, με την τάση της ημέρας για εσωστρέφεια και συλλογισμό. Η αχνώδης στάση για την αντιμετώπιση των οικογενειακών θεμάτων δεν είναι καλή. Η καθημερινότητα κουκουλώνει τις επιθυμίες σου. Δεν έχεις ελεύθερο χρόνο και προτιμάς να κλειστείς στον εαυτό σου. Η δουλειά δεν γίνεται να αντικαταστήσει την προσωπική ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πίστεψε στην αξία σου και στην αξία της αγάπης για να προσελκύσεις τον σύντροφο. Η μέρα είναι μέτρια για νέες γνωριμίες. Αν έχεις ταίρι θα ακούσεις γκρίνιες και παράπονα γιατί δεν του αφιερώνεις αρκετό από το χρόνο σου. Ετοιμάσου να δικαιολογηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα εξελίσσεται με εσωστρέφεια και μοναχική τάση. Η τακτοποίηση τους δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί θυσίες. Σήμερα δεν θα ευχαριστηθείς την μέρα όμως θα την αξιοποιήσεις φτιάχνοντας ένα οργανόγραμμα που θα βάλλει τα πράγματα σε σειρά. Οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ερμή να συναντά τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση σε ωθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις με σκοπό να περάσεις όμορφα και να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Ο μεστός και έξυπνος λόγος καθηλώνει τους ακροατές σου. Το ένστικτο αποδεικνύεται αλάνθαστο αφού βαδίζεις με γνώμονα την τετράγωνη λογική σε συνδυασμό με την διαίσθηση. Μόνο εσύ μπορείς να το καταφέρεις αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αληθινά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια με τον έξυπνο τρόπο που έχεις εφεύρει για να κατακτήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος το έξυπνο και κοφτερό μυαλό που διαθέτεις θα σε βγάλει στο μονοπάτι που θα γνωρίσεις τον έρωτα [ου θα κλέψει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά δεν αναμένονται μεγάλες εξελίξεις για την ώρα διότι η προσοχή σου δεν είναι εστιασμένη εκεί σήμερα. Αν σου προκύψει όμως μια συμφωνία έλεγξε την. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, σου δημιουργείται η έλλειψη ασφάλειας που οφείλεται καθαρά σε υλιστικούς / οικονομικούς περιορισμούς. Η οικογένεια δεν σε στηρίζει και πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος. Οι αγοραπωλησίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία δεν είναι ξεκάθαρες. Ο νευρωτικός τρόπος αντιμετώπισης δεν είναι σωστός και ούτε η λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εσωστρέφεια και η ανασφαλή στάση πληγώνουν το ταίρι σου που θεωρεί πως φταίει για όλα αυτό. Άνοιξε την ψυχή σου και επικοινώνησε τις πραγματικές σου ανησυχίες. Διαβεβαίωσε τον σύντροφο, για τα συναισθήματα σου. Αν είσαι ελεύθερος η μέρα δεν ενδείκνυται για ερωτικά ταιριάσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν εμφανίζονται νέες προοπτικές στα επαγγελματικά εκτός κι αν σχετίζονται με οικογενειακή επιχείρηση. Εκεί θα παλέψεις να την κρατήσεις και να την εξελίξεις σε βιώσιμη. Οικονομικά σταδιακά και σε βάθος χρόνου σταθεροποιείς την ρευστή κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη