Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη, η σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ο πεσιμισμός ριζώνει στην ψυχή σου. Ψάχνοντας κανάλια διαφυγής οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο ωστόσο σταθεροποιεί τις υποθέσεις σχετικά με τα αποκτήματα σου, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και βελτιώνει την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξομαλύνονται οι σχέσεις με το σύντροφο. Φεύγει και το παραμικρό σύννεφο που σκίαζε τον έρωτα σας. Το σταθερό περιβάλλον και η οικειότητα αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς. Αν δεν έχεις σύντροφο, η δημιουργία σχέσης, προϋποθέτει να είσαι καλά μέσα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συμφωνίες με άτομα που προέρχονται από το παρελθόν, θα σε προσεγγίσουν πάλι. Κρυφά και με μυστικότητα θα διεξαχθούν οι νέες συνεργασίες, οπότε βεβαιώσου για την εγκυρότητα τους. Οικονομικές δοσοληψίες θα φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, και είσαι γεμάτος ενέργεια που διοχετεύεις σε ραντεβού, συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα ισχυροποιήσει τους δεσμούς φιλίας που σε δένουν με άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες. Οι κοινοί στόχοι θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συνάντηση με τον ερωτικό σύντροφο σε χαροποιεί και η συζήτηση περιτριγυρίζεται γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν δεν είσαι σε σχέση, η πιθανότητα να βρεθεί, είναι πολύ πιθανή. Ψάξε ανάμεσά στον φιλικό σου κύκλο, ή στο σύλλογο-σωματείο που ανήκεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που σου εγγυάται την διαβίωση σου. Σε αυτό συμβάλουν οι ικανότητες που διαθέτεις και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Ποντάρεις στην οικονομική σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και η προσοχή σου στρέφεται στις προσωπικές σου ανάγκες και στην εξασφάλιση των πόρων που θα τις καλύψει. Με το τρίγωνο του Άρη και του Κρόνου δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για την επίτευξη των επαγγελματικών και οικονομικών σου στόχων! Μπορεί να αγχώνεσαι αλλά τα καταφέρνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει ο σύντροφος δεν είναι αρκετή για να καλύψει τα κενά σου. Μη ζητάς περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ψάξε μια άλλη μέρα που θα είσαι διαθέσιμος, εφόσον σήμερα έχεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις στο επαγγελματικό τομέα διαγράφονται ευνοϊκές με σταθεροποίηση των φιλοδοξιών σου. Η ανέλιξη στον χώρο εργασίας θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Η εξασφάλιση του εισοδήματος σου προσθέτει την απαραίτητη ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Θέτεις σε προτεραιότητα τα προσωπικά σου ζητήματα, επιδιώκοντας την ελευθερία και την ανέμελη ζωή, που ξυπνά μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί το σταθερό υπόβαθρο που θα πατήσεις για να περάσεις σε άλλο επίπεδο. Το ανοικτό μυαλό αλλάζει τις πεποιθήσεις τις απόψεις σου μέσα από μεταλαμπάδευση γνώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας ισχυρός δεσμός αναπτύσσεται με το ταίρι σου χωρίς να αγκιστρώνεται ο ένας στον άλλο. Μπορείτε να είστε μαζί χωρίς να καταπιέζεστε. Αν είσαι αδέσμευτος μια ελεύθερη σχέση που θα προκύψει θα σε ανανεώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με νέες συμφωνίες που σχετίζονται με εξωτερικό, ή πολυεθνικές, θα ασχοληθείς σήμερα. Η δουλειά σου δίνει την ελευθερία που χρειάζεσαι για να κινηθείς όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά προβλέπονται ανθηρά!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και η χουχουλιάρικη διάθεση σου δεν σου επιτρέπει να κοινωνικοποιηθείς. Με το τρίγωνο του Άρη-Κρόνου είναι μέρα που η ανασυγκρότηση και ανασύνταξη δυνάμεων είναι επιτακτική ανάγκη για την συγκρότηση των οικονομικών σου, κάτι το οποίο το πετυχαίνεις γιατί κάνεις κινήσεις που θα φέρουν σταθεροποιητικές λύσεις στα οικονομικά! Επιπλέον, αναζητώντας το νόημα της ζωής είναι πολύ πιθανό να «ψαχτείς» περισσότερο με μυστικισμό, εσωτερισμό και ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τη ανασφάλεια που νιώθεις δεν ευθύνεται ο σύντροφος και το γνωρίζεις πολύ καλά. Ζητάς παράλογες αποδείξεις για τα αισθήματα του ενώ ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι αδύνατον να τις λάβεις. Άσε τις ζήλειες και μη τρώγεσαι… Αν είσαι αδέσμευτος σε κατακλύζει έντονο ερωτικό πάθος για έναν ανέφικτο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με μυστικότητα θα κινηθείς στα επαγγελματικά δίχως να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου. Πρόσεχε γιατί κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί σταθερότητα. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι πασιφανές, ότι η προτεραιότητα της μέρας είναι να κοινωνικοποιηθείς. Η συναναστροφή με τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φύλλα της ψυχής σου. Με το τρίγωνο του Άρη-Κρόνου οι δρόμοι είναι ανοικτοί για την υλοποίηση των στόχων σου. Σταθεροποιούνται και υλοποιούνται τα όνειρά σου που αποκτούν μορφή και σχήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το βλέμμα βρίσκεται στον σύντροφο που με την βοήθεια του θα κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Μαζί του θα βαδίσεις στο μέλλον.. Αν δεν έχεις σύντροφο μια βόλτα με τους φίλους ή ένα πέρασμα από το γυμναστήριο θα σε ωφελήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή των θετικών εξελίξεων στα επαγγελματικά και διανύεις εξαιρετική περίοδο με σταθεροποίηση συνεργασιών. Οικονομικά μάλλον είσαι υπεράνω σήμερα και θέλεις να ασχοληθείς με λεπτομερείς αναλύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και καταλαμβάνει το ψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Η επιθυμία σου να προβληθείς είναι επιτακτική και πασχίζεις με νύχια και με δόντια, να τα καταφέρεις. Με το τρίγωνο του Άρη-Κρόνου, θα διαπιστώσεις ότι (ουδέν καλό αμιγές κακού) δίνεις έναν μεγάλο αγώνα για την κατάκτηση «εξουσίας» ή αλλιώς μίας καλύτερης επαγγελματικής θέσης, οι προσπάθειές σου είναι συγκροτημένες και αυτό θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς με σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο λιγοστός χρόνος που αφιερώνεις στον σύντροφο μεγαλώνει το κενό μεταξύ σας το οποίο δύσκολα αναπληρώνεται. Παραμέρισε τις υποχρεώσεις αν σε ενδιαφέρει αυτή η σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να γνωρίσεις το υποψήφιο ταίρι σου αφού ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνεις από τα τρεχάματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η μέρα σου στα επαγγελματικά και ξοδεύεις όλη την ενέργεια στην διεκπεραίωση των θεμάτων που έχουν προκύψει. Η ασχολία με τις αγγαρείες σου κακοφαίνεται αλλά αποτελούν το πρώτο σκαλοπάτι της ανόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και επιτέλους βλέπεις άσπρη μέρα! Αφήνεις στην άκρη της προβληματισμούς και τα εμπόδια που σε φρέναραν. Με το τρίγωνο του Άρη-Κρόνου, υιοθετείς θετικότερη στάση και τολμώντας, ρισκάρεις να γευτείς τους χυμούς της ανέμελης ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ταξίδι με τον σύντροφο σε παρασύρει στην εξερεύνηση των συναισθημάτων αλλά και των εμπειριών. Ο έρωτας πλημμυρίζει την καρδιά και η αισιοδοξία διαχέεται στην ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος μη χάνεις χρόνο και δέξου την πρόσκληση φίλου αλλά και την πρόκληση από κάποιον ενδιαφερόμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις εκτός και αν σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θέατρο, κινηματογράφο κτλ. Οικονομικά να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πολλά τα έξοδα και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, οι ανασφάλειες και τα άγχη, σου δημιουργούν έντονες φοβίες και υπαρξιακά σύνδρομα. Με το τρίγωνο του Άρη-Κρόνου κάνεις κινήσεις «ματ» για να βρεις λύσεις σε ζητήματα οικονομικά – οικογενειακά και τα καταφέρνεις. Οι ευθύνες σου είναι πράγματι πολλές, όμως προσπαθείς και γλιτώνεις από πολλά ζητήματα που ταλάνιζαν τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι υποψίες που υποβόσκουν μέσα σου θα εξαφανιστούν μόνο αν ο σύντροφος έρθει κοντά και σε διαβεβαιώσει για τα συναισθήματα του. Με έκδηλο το ερωτικό πάθος δεν είναι κάτι δύσκολο. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας για ένα γνώριμο άτομο θα εκδηλωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά δεν υπάρχουν σπουδαίες ενδείξεις για εξέλιξη. Οικονομικά λαμβάνεις ότι σου αναλογεί από το οικογενειακό εισόδημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και βάζεις στις προτεραιότητες της ημέρας την επαφή με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Με το τρίγωνο του Άρη -Κρόνου σταθεροποιούνται οι σχέσεις και στηρίζεσαι σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους. Επαφές με άτομα του περιβάλλοντος σε χαροποιούν ιδιαίτερα και οι μετακινήσεις για να συναντηθείς μαζί τους δεν θα λείψουν σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με μηνύματα αγάπης και λόγια που την αποδεικνύουν θα εξελιχθεί η μέρα. Ο σύντροφος είναι ικανοποιημένος με ότι του προσφέρεις, όπου με προθυμία στα ανταποδίδει. Αν είσαι αδέσμευτος, η πρόταση για έξοδο, θα σε βρει έτοιμο, με διάθεση να φλερτάρεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες αποδίδουν καρπούς και η στήριξη που εισπράττεις σε ικανοποιεί. Έρχεσαι σε επαφή με καινούργια άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς. Στα οικονομικά οι κερδοφόρες επενδύσεις αποδίδουν τα μέγιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου οι τρέχουσες υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι. Με το τρίγωνο του Άρη-Κρόνου, το κυνήγι των υλικών αγαθών για την εξασφάλιση της διαβίωσης θα αποδώσει αρκεί να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου. Υιοθέτησε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα σε τονώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον σύντροφο θα πρέπει να καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να τον πείσεις για τα συναισθήματα σου. Δεν του αφιερώνεις πολύ χρόνο και γκρινιάζει. Αν είσαι αδέσμευτος δεν είναι η μέρα που μπορείς να κάνεις γνωριμίες διότι έχεις επικεντρωθεί σε άλλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη λένε, αλλά εσύ δεν παίρνεις από λόγια και ρίχνεσαι με τα μούτρα στη δουλειά. Η εξασφάλιση που σου παρέχει δεν μπορεί να αντικατασταθεί με οτιδήποτε άλλο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί και ικανοποιεί τις αισθήσεις σου. Το τρίγωνο του Άρη-Κρόνου προωθεί τις ανάγκες και τα θέλω σου. Σταθεροποιείς τα δημιουργήματα σου και παίρνεις χαρά από τα παιδιά. Αναγνωρίζονται τα ταλέντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η προτροπή του συντρόφου για εξόδους σε χαροποιεί και είσαι έτοιμος για ξεφάντωμα και διασκέδαση. Περνάς καλά μαζί του και η σχέση αποκτά γερό υπόβαθρο. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό σε ένα πάρτι ή μια γιορτή που θα σε καλέσουν. Αποδέξου προσκλήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά δεν είναι στα πλάνα της ημέρας και το μυαλό περιστρέφεται αλλού. Οι υποθέσεις σου είναι τακτοποιημένες και δεν χρειάζονται την προσοχή σου σήμερα. Οικονομικά θα αποδώσουν καρπούς και θα υπάρξουν έσοδα από την ενασχόληση με τα δημιουργήματα σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη