"Είμαι αμφιφυλόφιλη και περνάω καλά με την τωρινή μου σύντροφο"


Η Zoe Pre έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της μεγάλης συνέντευξης που πήρε από τον Αλέξη Τσίπρα για την εκπομπή της «Κρίμα» του καναλιού της στο YouTube.

Η 28χρονη παραγωγός περιεχομένου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και μίλησε για το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για την προσωπική ζωή της.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Έχω μεγαλώσει δύσκολα. Ήμουν σε μια μονογονεϊκή οικογένεια και τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Πέρασα μια φάση που είχα κατάθλιψη και κρίσεις πανικού.
 Εκεί αποφάσισα να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία. Τα βράδια πήγαινα να κοιμηθώ και πάθαινα κρίσεις πανικού, είχα ταχυπαλμίες, πίστευα ότι θα πεθάνω, δεν μπορούσα να αναπνεύσω.» δήλωσε για την προσωπική της ζωή.

Ενώ συνέχισε μιλώντας για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ καλά. Έχω σχέση με μια κοπέλα, με στηρίζει σε ό,τι κάνω, τη στηρίζω σε ό,τι κάνει. Γενικότερα θέλω μέσα από τη δουλειά μου να στηρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ομάδες που βάλλονται από την κοινωνία. Εμένα δεν με νοιάζει το φύλο, αλλά η προσωπικότητα. Είμαι bisexual».

Στη συνέντευξή με τον Αλέξη Τσίπρα συζήτησαν για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και του ζήτησεε να την παντρέψει με τη σύντροφό της. Μιλώντας τώρα είπε:
 «Ναι θέλω να με παντρέψει με την κοπέλα μου ο Αλέξης Τσίπρας, επειδή αυτός θα το θεσπίσει. Για αυτό είναι μια καλή ευκαιρία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη