Δήλωση του καθηγητή καρδιολογίας Διαμαντή Γκολιδάκ, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στην Α' Θεσσαλονίκης


Ο Διαμαντής Γκολιδάκης, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης έκανε την παρακάτω δήλωση :
"Η υποψηφιότητά μου στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές αποτελεί μεγάλη τιμή, βαθιά συγκίνηση και προσωπικό μου καθήκον.

Ζώντας και δρώντας στην μεγάλη μας παράταξη από παιδί, νιώθω πως είμαι πιο έτοιμος, ώριμος και αποφασισμένος από ποτέ, για να ενώσω τις δυνάμεις μου με τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θέλουν την πατρίδα μας μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ισχυρή χώρα.

Πρωτίστως, όμως, θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους συμπολίτες μου από όλες τις γωνιές της Θεσσαλονίκης, με τους οποίους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες, τους ίδιους στόχους. Για μια Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της παραγωγικής δραστηριότητας, της πνευματικής και καλλιτεχνικής παραγωγής, της αειφορίας και της ευημερίας.

Στις 21 Μαΐου σας καλώ, όλες και όλους, να προχωρήσουμε μαζί, για να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην πόλη μας. Ένα παράθυρο προς το φως για όλες και όλους, που θα γεμίζει με αισιοδοξία εμάς και κυρίως τα παιδιά μας.

Πάμε μαζί, να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν και να χτίσουμε πάνω σε στέρεες βάσεις την επόμενη ημέρα της πόλης μας, για όλους μας και κυρίως για τις επόμενες γενιές.

Με την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να κάνουμε την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστριες του αύριο.
Καλό μας αγώνα!"


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη