Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε βρίσκει επικεντρωμένο σε ζητήματα που αφορούν την συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια. Έχεις ισχυρή διαίσθηση και μπορείς εύκολα να αντιληφθείς τις παγίδες. Θα καταφέρεις να ξαλαφρώσεις από βαρίδια του παρελθόντος, κάνοντας σοφές επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ψάχνεις αφορμές να συναντήσεις τον ερωτικό σύντροφο, που σου έχει λείψει. Η ένωση δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια. Η ερωτική εξομολόγηση στην διάρκεια του ρομαντικού δείπνου, θα ανεβάσει την λίμπιντο, σε εσένα που είσαι δεσμευμένος. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μπορείς να το ανακαλύψεις μέσα σε κλειστό χώρο, που θα πας ως επισκέπτης.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις εύνοια στα επαγγελματικά σου και συνάπτεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά προς το παρόν σε αγχώνουν, όμως καταφέρνεις να δώσεις λύση στα προβλήματα. Τακτοποιείς τις οφειλές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είσαι αρκετά ελκυστικός και δεν χάνεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς. Η φρέσκια ανανεωμένη εμφάνιση σου είναι το εισιτήριο για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, με αποτέλεσμα να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Οι φίλοι χαίρονται την απολαυστική σου παρέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η χαρούμενη διάθεση που έχεις σήμερα οφείλεται στον σύντροφο, που σε ξεσηκώνει να βγείτε με την παρέα. Όχι πως θα δυσκολευτεί να σε πείσει αφού κι εσύ το θέλεις κατά βάθος. Αν είσαι ελεύθερος η σημερινή μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για γνωριμίες, αφού κινηθείς ανάμεσα σε ομάδες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στο υποψήφιο ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση σου και ανανεώνουν την σύμβαση. Το φιλικό περιβάλλον σε στηρίζει. Προωθείς τα φιλόδοξα σχέδια σου. Οικονομικά μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο που προβλέπεται σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, με το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, διαισθάνεσαι ότι για να πας μπροστά πρέπει να κουραστείς και αυτό σκοπεύεις να κάνεις από δω και στο εξής. Σίγουρα κάποια πράγματα θα αναγκαστείς να τα αποχωριστείς, αλλά θα κερδίσεις κάποια άλλα. Η επιθυμία για την επίτευξη των στόχων θα φέρει άγχος που θα ξεπεράσεις σταδιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο σε υποχρεώσεις και δεν έχεις όρεξη για γνωριμίες, εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Μόλις τακτοποιήσεις τα θέματα σου θα βάλεις πλώρη για να βρεις τον έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα προτιμήσεις την μοναχικότητα, ώστε να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες. Ο σύντροφος γκρινιάζει αλλά θα του περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεπερνάς εμπόδια και παγίδες που σου έχει στήσει το επαγγελματικό περιβάλλον. Η ισχυρή διαίσθηση που έχεις σήμερα είναι πολύ βοηθητική και σε προφυλάσσει. Τα οικονομικά σε αγχώνουν αλλά θα βρεις μια κρυφή πηγή εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δημιουργεί τάσεις ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Η επιθυμία για μάθηση είναι ιδιαίτερα τονισμένη και βρίσκεις τρόπους, ώστε να εξελίξεις την ζωή σου και να επεκταθείς σαν προσωπικότητα. Με τα *φιλαράκια* για συνοδοιπόρους, ξεκινάς το ταξίδι για την απόκτηση εμπειριών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η έντονη κοινωνική ζωή θα σε φέρει σε επαφή με τον ερωτικό σύντροφο. Μαζί του θα γευτείς τον έρωτα και η κοινή συμμετοχή σε χόμπι θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος μη χάσεις καμμιά ευκαιρία σήμερα και δέξου προσκλήσεις για έξοδο. Κάπου ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον κινείται και ο σύντροφος που περιμένει να τον γνωρίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με επιτυχία θα στεφθεί η σημερινή μέρα, αφού καταφέρνεις την ευόδωση των επαγγελματικών σου στόχων. Οι νέες συνεργασίες θα αποδώσουν τα μέγιστα στα οικονομικά και η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο στην κοινωνική προβολή και καταξίωση σου. Βρίσκεσαι σε μια πιεστική διαδικασία που σε αναγκάζει να μοιράσεις τον χρόνο σου, ανάμεσα στην προβολή της δημόσιας εικόνας και της οικογένειας, όμως θα λάβεις την ανταμοιβή και την αναγνώριση που θέλεις, έστω και αν τα παράπονα δεν θα λείψουν από τους οικείους σου, αφού κανείς δεν είναι ευχαριστημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι ζητάει αποκλειστικότητα που δεν μπορείς να διαθέσεις αυτή τη στιγμή. Αναγκάζεσαι να υποστείς την χειριστική συμπεριφορά και τη ζήλια, αλλά δεν ενδίδεις. Έχεις άλλες προτεραιότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις για να ξαλαφρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος. Η μέρα κρύβει εσωστρέφεια και δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες. Με νοσταλγική διάθεση θα περάσεις σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα θα κυλήσει η μέρα σου. Ξεπερνάς εμπόδια και κατακτάς τους μεγαλεπήβολους στόχους σου. Παραμερίζεις τις αντιρρήσεις του περιβάλλοντος. Οικονομικά θα έχεις εύνοια με χρήματα που θα λάβεις, από τη αναγνώριση της δουλειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε παρακινήσει να φιλοσοφήσεις την ζωή αλλά και να ρομαντζάρεις λίγο παραπάνω από το σύνηθες, αφήνοντας στην άκρη τα πρέπει της λογικής σου. Διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από την συγκομιδή γνώσεων και εμπειριών. Έχεις την δυνατότητα να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους που θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με ειδήσεις και τηλεφωνήματα θα εξελιχθεί η μέρα σου. Ο σύντροφος σε βομβαρδίζει με μηνύματα για συνάντηση. Άλλο που δεν θες σήμερα.. Αν είσαι αδέσμευτος βγες μια βόλτα με τους γνωστούς σου και φλέρταρε, τώρα που έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα προβλέπεται που θα σε ευνοήσει. Πρόκειται για νέα συμφωνία για συνεργασία από την οποία θα προκύψουν οικονομικά οφέλη.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική καθημερινότητα που σε πιέζει. Κάνοντας σοφές επιλογές θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο, που θα σου εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής. Αποβάλλεις το καταστροφικό άγχος που σε τρώει, σε δημιουργικό κάνοντας δουλειά με τον εαυτό σου σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις αποδείξεις για την αγνότητα των συναισθημάτων του συντρόφου και δεν διστάζεις να τις ζητήσεις. Η γκρίνια που λαμβάνεις σου βάζει *ψύλλους στα αυτιά*. Παρόλα αυτά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις πολλές πιθανότητες για μια νέα γνωριμία σήμερα αφού είσαι κολλημένος στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σε πιέζει και αγχώνεσαι γιατί θέλεις να ξεμπερδέψεις από τις ατελείωτες αγγαρείες. Θα τα καταφέρεις μετά από πολύ κόπο και θα εισπράξεις ικανοποίηση που μεταφράζεται σε οικονομικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε εξυπηρετεί ώστε να προωθήσεις τα δημιουργικά ταλέντα σου και να έρθεις σε επαφή με καλλιτεχνικές ανησυχίες που μέχρι πρότινος έκρυβες. Είσαι συναισθηματικός, εξωστρεφής και ευδιάθετος. Επικοινωνείς πιο εύκολα με τους γύρω σου και βγάζεις μια αθώα παιδικότητα. Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο και βεβαιώνεσαι για τα συναισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι πρόθυμος να αφιερώσεις όλο το χρόνο που διαθέτεις στον σύντροφο και να μοιραστείς μαζί του, απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Ο μαγνητισμός που εκπέμπεις σε κάνει ερωτεύσιμο αν είσαι αδέσμευτος και προσελκύεις τα βλέμματα. Μη χάσεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συνάψεις νέες επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες θα προκύψουν κατόπιν δικής σου προτροπής. Είναι μια προσωπική σου επιτυχία και αξίζεις συγχαρητήρια. Τα οικονομικά είναι ικανοποιητικά, αν και δεν θα λείψουν τα έξοδα για την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε βοηθά να λύσεις τους γρίφους που αναμιγνύουν τα οικογενειακά με τα εργασιακά. Θα καταφέρεις να τα συνδυάσεις και τα δύο και να βγεις ωφελημένος, αφού κανείς δεν θα παραπονεθεί. Δεν θα συμβεί εξ απαλών ονύχων και θα κρατήσεις μέσα σου πίκρα, γιατί κανείς δεν σε νιώθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απομονώνεσαι και απομακρύνεσαι από το ταίρι σου διότι δεν έχεις χρόνο να του αφιερώσεις. Οι αγγαρείες σε κρατούν δέσμιο της καθημερινότητας που κυλάει με στρες. Αν είσαι αδέσμευτος, η εσωστρεφής διάθεση, σε κρατάει κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Δεν έχεις και πολύ όρεξη να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με βαριά διάθεση θα δουλέψεις σήμερα νιώθοντας να σε καταβάλλει η ψυχολογική κούραση. Προτίμησε να πάρεις όση περισσότερη δουλειά στο σπίτι που θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά δεν φαίνεται τίποτα αξιόλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προμοτάρει τις ιδέες σου και φέρνει εξελίξεις στην προώθηση των σχεδίων σου. Έχεις χαλαρή κι αισιόδοξη στάση, αντιμετωπίζοντας την ζωή όπως έρχεται, η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου βρίσκονται στο «πικ» τους. Τα φιλόδοξα όνειρά σου μπαίνουν σε στάδιο ολοκλήρωσης. Μία αισθηματική επιβεβαίωση είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με μεγάλη εύνοια στα ερωτικά σου θα κινηθείς σήμερα κι αν είσαι ελεύθερος θα δεχθείς πρόταση για έξω όπου θα ανακαλύψεις το άτομο που θα γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος. Εσύ που έχεις ήδη ταίρι σε περιμένει μια αξέχαστη μέρα που θα απολαύσεις την παρέα του με διασκέδαση και χαρούμενη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις σχεδιάσει τα επόμενα επαγγελματικά βήματα και είσαι έτοιμος να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Το οξύ πνεύμα και η αντιληπτικότητα σε έφεραν στο επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να έχεις αυξημένα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε βοηθά να προωθήσεις τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, που η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχουν κολλήσει. Δώσε προτεραιότητα στους δικούς σου ανθρώπους, που σου εξασφαλίζουν την φωλιά να αράξεις, όταν σε πνίγουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Χαλαρώνεις από κάποια ζητήματα οικονομικά που σε βάραιναν το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι φιλοδοξίες και το κυνήγι της επιτυχίας δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς σήμερα με τον σύντροφο. Έχεις περισσότερη ανάγκη για ξεκούραση παρά για βόλτες μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα θα είσαι σπίτι-δουλειά και δουλειά-σπίτι οπότε δεν θα έχεις ούτε χρόνο, ούτε διάθεση για κοινωνικότητες. Άσε τη μέρα να περάσει και θα υπάρξει η ευκαιρία να γνωρίσεις το ταίρι που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με το βλέμμα στραμμένο στην επαγγελματική αποκατάσταση σήμερα, κάνεις θυσίες για να πετύχεις την αναγνώριση που θεωρείς ότι αξίζεις. Εύνοια στα οικονομικά από επαγγελματική άνοδο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι άκρως ευεργετικό για σένα αφού σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια για το μέλλον. Είσαι επικοινωνιακός και αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να έρθεις σε επαφή με το κοντινό περιβάλλον για να παρουσιάσεις τις ιδέες σου, ενώ η τέχνη της πειθούς θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάθε στόχο. Με όμορφα λόγια και γλυκιά συμπεριφορά κερδίζεις τους συνομιλητές σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις και ενδιαφέρουσες αλλαγές στην εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάνε την πρόταση στο ταίρι για ένα ταξίδι και να είσαι σίγουρος πως θα πετάξει από την χαρά του. Η αλλαγή παραστάσεων θα αναζωογονήσει την σχέση και θα ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα υπάρχει εύνοια για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, αν κοινωνικοποιηθείς και δεν μείνεις μέσα με σταυρωμένα χέρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη είναι με το μέρος σου και ανοίγουν τα επαγγελματικά με προτάσεις για συμφωνίες, κυρίως από το εξωτερικό. Ένα ταξίδι είναι στα άμεσα σχέδια σου που θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Τα οικονομικά οφέλη θα έρθουν στην πορεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη