Εξαλλη η Καινούργιου : Νεα σχέση για τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη

Τα γενέθλιά του γιόρτασε την Τετάρτη 19 Απριλίου ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο εφοπλιστής δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το πάρτι γενεθλίων που έκανε για τα 33α γενέθλιά του και μέσα στις φωτογραφίες αυτές, ήταν και μια στην οποία πόζαρε στην αγκαλιά της φημολογούμενης νέας συντρόφου του, Κάθριν Εμπειρίκου.

Με αφορμή τη χθεσινή σεληνιακή έκλειψη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναφορά στους κύκλους που έκλεισαν οριστικά στη ζωή της, δηλώνοντας έτοιμη να προχωρήσει σε έναν νέο, επόμενο. Τυχαίο;

Η παρουσιάστρια του Alpha παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις, ωστόσο όλα αυτά τα έχει πλέον αφήσει οριστικά πίσω της.

"Είναι και η έκλειψη αυτή, είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει από χθες. Φοβάμαι μην αρχίσω και λέω πράγματα που δεν πρέπει. Με φοβάμαι. Να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Χθες ήταν μια πολύ σημαντική σεληνιακή έκλειψη. Κλείνουν κύκλοι οριστικά, δεν ξανανοίγουν οι παλιοί κύκλοι. Είναι πολύ ωραία αφορμή να κάνετε καινούργια πράγματα και να ανοίξετε νέους κύκλους.

Τέρμα στα παλιά τα τοξικά. Πάμε για καινούργια. Να μην επιστρέφουμε στα παλιά τα τοξικά. Σας το λέει ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς τον έναν κύκλο και πας στον επόμενο. Πας για το καλύτερο" ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

"Επειδή μας παρακολουθεί και πάρα πολύς κόσμος, να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας, υπάρχουν πολλές γυναίκες και στη δική μου ηλικία, που είναι μόνες τους, που έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να το καταλάβουν. Έρχεται η κατάλληλη στιγμή και προχωράς. Βλέπει και ο μπαμπάς μου. Πάμε να προχωρήσουμε γιατί βλέπει και ο μπαμπάς μου" πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ποια είναι η Κάθριν ΕμπειρίκουΗ Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη