Εικόνα διάλυσης στο κόμμα Βελόπουλου, αποχώρησαν δύο βουλευτές


Την πόρτα της εξόδου από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, άνοιξε και ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, μετά την αποχώρηση της κυρίας Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου.

Γυρίζοντας την πλάτη στον «αυτοκράτορα» Βελόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει εκλογική περιφέρεια σε τρεις βουλευτές του (σ.σ. Μυλωνάκης, Αλεξοπούλου, Αβδελάς) έπειτα από δημοσιεύματα που τους ενέπλεξαν σε σενάρια αποστασίας, τόσο η κυρία Αλεξοπούλου, πρώτη, όσο και ο κ. Μυλωνάκης, στη συνέχεια, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα, μόλις ένα μήνα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στην ανακοίνωσή του στο Facebook, ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει:
"Μετά την επίσημη πλέον ανακοίνωση της Ελληνική Λύση με την οποία αποφασίστηκε χωρίς πρότερη επίσημη ενημερωσή μου και χωρίς καν να ερωτηθώ, δίκην τιμωρίας χωρίς κανένα λόγο και αιτία, η κάθοδός μου σε άλλη εκλογική περιφέρεια εκτός της Ανατολικής Αττικής, η απάντησή μου είναι αρνητική.

Ήμουν βουλευτής στη συγκεκριμένη περιφέρεια - και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς στο κόμμα - και παραμένω εργάτης, μαχητής και πιστός στους χιλιάδες ψηφοφόρους μου που με εμπιστεύθηκαν, τους οποίους και υπηρέτησα και υπηρετώ τέσσερα χρόνια τώρα.

Με σοβαρότητα, εντιμότητα, λογική και αξιοπρέπεια δηλώνω ότι θα υπερασπίζομαι πάντα τις ιδεολογικές μου θέσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν κατά την τετραετή παρουσία μου στη Βουλή.

Αυτά τα πολιτικά - εκβιαστικά διλήμματα για αλλαγή περιφέρειας, τα οποία έχουν απότερους σκοπούς, δεν με αγγίζουν.
Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη, καλό και κυρίως τίμιο αγώνα και σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να είναι πάντα με ψηλά το κεφάλι.
Με εκτίμηση,

Αντώνιος Μυλανάκης."

Πρώτη η Αλεξοπούλου έφυγε από το κόμμα με βολές κατά Βελόπουλου: "Κράτα την καρέκλα της Β1 για τους αγαπημένους σου"


Νωρίτερα σήμερα αποχώρησε από την Ελληνική Λύση η κυρία Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, μετά την πρωτοφανή απόφαση του κόμματος να την εξορίσει, μαζί με τους Αντώνη Μυλωνάκη και Απόστολο Αβδελά, σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, ως «τιμωρία» για δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν ως αποστάτες.

Οι τρεις βουλευτές, αν και διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα και εξήγησαν ότι δεν υπάρχει ούτε ένδειξη που να τα επιβεβαιώνει, παραπέμφθηκαν από το κόμμα Βελόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη