«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παιδί μετρημένο, όχι ιδιαίτερης ευφυΐας»


«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παιδί μετρημένο, όχι ιδιαίτερης ευφυΐας»

Στον Αλέξη Γεωργούλη και στις καταγγελίες εις βάρος του αναφέρθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό και τον ευρωβουλευτή που διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ και, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για αυτόν.

Ο ίδιος μίλησε για έναν άνθρωπο νορμάλ και μετρημένο, σημειώνοντας ότι δεν είχε κάποιο παράπονο στη διάρκεια της συνεργασίας τους, αλλά ούτε και στη συνέχεια, καθώς οι δυο τους διατήρησαν επαφή.

« ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης, το τι είναι σαν άνθρωπος δεν μπορώ να το περιγράψω»

«Το πολιτικό πρόσωπο είναι μια υπόθεση και το τι είναι ο Γεωργούλης σαν άνθρωπος είναι ένα δεύτερο. Η καταγγελία είναι μέσα στο δεύτερο, στο τι είναι σαν άνθρωπος και ποιες είναι οι πράξεις του», ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης.

«Ο καθένας από εμάς όταν βρίσκεται μέσα σε ένα γύρισμα, μέσα σε μια κοινή εκδήλωση συμπεριφέρεται διαφορετικά. Το τι είναι μέσα του σαν άνθρωπος δεν μπορώ να το περιγράψω ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος», συνέχισε.

«Στο γύρισμα ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης, ένας πολύ σωστός άνθρωπος. Οι ιδέες που είχε δεν ήταν οι εξωφρενικά προωθημένες ή κάτι να πεις, ήταν ένας νορμάλ άνθρωπος, όπως είμαστε όλοι σε ένα γύρισμα. Δεν είχα κανένα παράπονο όσο δουλεύαμε μαζί. Και μετά, επειδή διατηρήσαμε μια πολύ καλή σχέση, πάλι δεν είχα κάτι να του προσάψω», τόνισε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

«Δεν είχε ακουστεί απολύτως τίποτα και από κανέναν, σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα παιδί μετρημένο και θα είμαι και πολύ ειλικρινής, όχι ιδιαίτερης ευφυΐας. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλεγες “αμάν, τι φοβερό μυαλό έχω μπροστά μου”. Είχε τελειώσει το Πολυτεχνείο, ήταν μια χαρά με τα επαγγελματικά του, είχε έξυπνες και προωθημένες λύσεις όσον αφορά στα επαγγελματικά του», ανέφερε ο ίδιος ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επί του θέματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη