43χρονος σκότωσε την κουνιάδα του ενώ αυτή κοιμόταν με την 2χρονη κόρη της, στα Τίρανα της Αλβανίας


Στυγερό έγκλημα με θύμα άτυχη γυναίκα. 
Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι 43χρονος δολοφόνησε την 37χρονη κουνιάδα του και μητέρα δύο μικρών παιδιών ενώ η γυναίκα κοιμόταν με τη δύο ετών κόρη της. Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοκτόνησε. Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, αποκαλύπτεται ότι ο Ρόλαντ Σινάνι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα ενώ εξαπέλυε συχνά απειλές σε βάρος της κουνιάδας του, Μιγκένα Σινάνι.

Στο κατεστραμμένο, από τον σεισμό, ισόγειο οίκημα ζούσαν ο δράστης της δολοφονίας, οι δύο ηλικιωμένοι γονείς του, καθώς και ο αδερφός του Εργόνι με τη σύζυγό του Μιγκένα και τα δύο τους παιδιά, 4 και 2 ετών.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι η 2χρονη κόρη έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της αφού κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, ενώ το άλλο παιδί βρισκόταν με τον παππού και τη γιαγιά του.
Η αστυνομία ανέκρινε και τον σύζυγο του θύματος, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός ταξί. Είπε ότι είχε ακούσει πολλές φορές τον αδερφό του να φωνάζει προς το θύμα: «Θα σε σκοτώσω».

Όταν έφτασαν οι αρχές βρήκαν το πιστόλι στην άλλη πλευρά της αυλής, κάτι που δεν συνδέεται με το σενάριο της αυτοκτονίας του δράστη. Οι πρώτες υποψίες των ανακριτών ήταν ότι το όπλο αφαιρέθηκε από άλλο άτομο, ως προσπάθεια καταστροφής των στοιχείων.

Ωστόσο, ύστερα από ανάκριση οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας του δράστη είχε μετακινήσει το όπλο.
Μυστήριο παραμένει πού και πώς βρήκε το πιστόλι ο δράστης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη