Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε ωθεί σε κοινωνικοποίηση και σε εντάσσει μέσα σε ομάδες που μοιράζεσαι κοινούς στόχους. Οι προοδευτικές σου ιδέες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, φέρνοντας αλλαγές που εξελίσσουν το ομαδικό πνεύμα. Η επιλογή σου να πας ενάντια στο ρεύμα, διόλου δεν θα ενοχλήσει, αντιθέτως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς φιλίας.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έντονος σεξουαλικός μαγνητισμός που εκπέμπεις θα σε κάνει πολυζήτητο ανάμεσα στο κοινωνικό περιβάλλον αν είσαι αδέσμευτος. Με υπονοούμενα και λόγια πολλά υποσχόμενα θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή πολλών βλεμμάτων. Αν είσαι σε σχέση μπορείς να παρασύρεις εύκολα το ταίρι στην αγκαλιά σου. Η σωματική ένωση μαζί με την ψυχολογική ταύτιση θα μιλήσει στις καρδιές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες προτάσεις θα κερδίσεις την συνεργασία που επιθυμείς. Διαθέτεις το χάρισμα του λόγου και την πειθώ, για να τα καταφέρεις. Οικονομικά υπάρχει εύνοια που αποδίδει τα μέγιστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης-Πλούτωνα σε εξασφαλίζει τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Οι επιδιώξεις σου επιτυγχάνονται. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει στο παρελθόν θα σου φανούν χρήσιμες, για να θέσεις ένα πιο στέρεο οικοδόμημα στη ζωή σου. Καταχωνιάζεις τους φόβους και βγαίνεις ασφαλής στην κοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις και αποτινάζεις τα βαρίδια του παρελθόντος, τραβώντας κόκκινη γραμμή σε ότι σε δένει με αυτό. Με καινούργια ψυχική διάθεση, μπορείς να κάνεις την νέα γνωριμία που ποθείς. Αν έχεις ταίρι, θα μπορέσεις να νιώσεις ασφάλεια, αφού ο σύντροφος θα φροντίσει γι’ αυτό. Η αμφιβολία δεν χωράει πλέον στη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προσπεράσεις τα προβλήματα που είχαν προκύψει από τις αποτυχημένες συνεργασίες και θα προβείς σε νέες, με φρέσκιες προτάσεις. Η οικονομική ευμάρεια, θα σε βοηθήσει να ρίξεις χρήματα για να ανεβάσεις την ποιότητα της δουλειάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα. Η καλή σου διάθεση και η αισιοδοξία βοηθούν να επεκτείνεις τους ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Προωθείς ταξίδια για την απόκτηση γνώσεων, αλλά και εμπειριών. Ανακαλύπτεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις καλύπτεις, χωρίς να βασίζεσαι σε κανέναν άλλο, εκτός από τον εαυτό σου. Η αισθηματική σου ζωή αναζωογονείται και νιώθεις τον βαθύ και ουσιαστικό έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με νέο έρωτα βαδίζεις εσύ, που είσαι ακόμα ελεύθερος. Η συντροφικότητα, σου ταιριάζει αυτή την περίοδο, επειδή είσαι ευδιάθετος και γι’ αυτό θα περάσει καλά, όποιος βρεθεί πλάι σου. Αν έχεις σύντροφο, θα απογειώσεις το ερωτικό στοιχείο στην μεταξύ σας σχέση, πάνω σε ένα ταξίδι, ή μια εκδρομή. Είναι κατάλληλη στιγμή να κάνεις πρόταση για συγκατοίκηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι σχεδιάζεις για την πορεία των επαγγελματικών θα έχει αίσια κατάληξη. Οι νέες προτάσεις για συνεργασία είναι πολύ ελκυστικές και θα τις αξιοποιήσεις. Να αναμένεις αύξηση των οικονομικών πόρων και εύνοια άνευ προηγουμένου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τρίτη το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου προσφέρει ένα χέρι βοηθείας, τραβώντας σε από τον πάτο που είχες περιέλθει. Αν και η ψυχολογική σου διάθεση δεν είναι στα καλύτερα της, εντούτοις θα καταφέρεις να αναδυθείς από τον βαθύ λήθαργο. Το παρελθόν δεν μπορεί πλέον να σε ρίξει στην κατάθλιψη. Ξεχνιέσαι με τις καθημερινές ασχολίες, που αποσπούν την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα δεν σε προδιαθέτει για καινούργιες γνωριμίες και ασχολείσαι με μια παλιά σχέση κατά την οποία είχες πληγωθεί, εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Περασμένα ξεχασμένα και συνεχίζεις την ζωή σου κρατώντας μόνο την ανάμνηση. Αν έχεις ταίρι, η σημερινή συνάντηση θα αναδείξει το πάθος που κρύβεις μέσα σου, μέσω της σωματικής ένωσης, που θα ακολουθήσει μετά από ερωτική εξομολόγηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται οι συμφωνίες που γίνονται με άκρα μυστικότητα. Δεν σε καταβάλει πια η κούραση και προχωράς ακάθεκτος σε επαγγελματικά εγχειρήματα, που θα φέρουν οικονομικά οφέλη.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε προμοτάρει να διεκδικήσεις τους στόχους που έχεις θέσει και αποτελούν το κύριο μέλημα της ζωής σου. Η ενασχόληση με τα κοινά σε βοηθά στην κοινωνικοποίηση και στην επίτευξη των φιλοδοξιών. Η συμπαράσταση των φίλων είναι πολύτιμη. Με την στήριξη ενός φιλικού προσώπου καταφέρνεις και υλοποιείς έναν μεγαλεπήβολο στόχο! Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρέα με τους φίλους θα σε φέρει μπροστά στην γνωριμία που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Είναι μια μοιραία σχέση που ήταν προδιαγεγραμμένη να γίνει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την εύνοια και την βοήθεια των φίλων. Αν έχεις ταίρι, μπορείς να ανακοινώσεις την σοβαρή δέσμευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανάμεσα στους συνεργάτες βρίσκεται το άτομο που θα δημιουργήσεις φιλική σχέση, πέρα από επαγγελματική και μπορείς να ποντάρεις σε αυτήν. Από τα οικονομικά που θα διαχειριστείς θα αποκομίσεις εκπληκτικά κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές σκοτούρες και τον πονοκέφαλο που σου προκαλεί η καθημερινότητα. Θα καταφέρεις να διαχειριστείς την αντιφατική τάση, που σε θέλει από την μία μέσα στο σπίτι και από την άλλη στο κυνήγι της καταξίωσης. Τώρα θα ρωτήσεις πως θα γίνει αυτό; Μια καλή λύση είναι να εργαστείς από το σπίτι.. όπου θα είσαι περισσότερο παραγωγικός. Οικονομικές λύσεις που δίνονται σήμερα, σου δίνουν μεγάλη ανακούφιση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο μόνο που δεν μπορείς σήμερα να ανταπεξέλθεις όπως θα ήθελες είναι το ερωτικό κομμάτι, αν είσαι ελεύθερος. Άσε για άλλη μέρα τις νέες γνωριμίες και κινήσου στα γνώριμα πεδία. Αν είσαι με κάποιον σύντροφο, προσπερνάς τις λεπτομέρειες που σε βασάνιζαν και επιδιώκεις την ζεστή του αγκαλιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιδίωξη των επαγγελματικών στόχων είναι πλέον εφικτή, μετά από πολύ προσπάθεια που κατέβαλλες. Αναγνωρίζεται η δουλειά σου και κερδίζεις την αναγνώριση που αξίζεις, μαζί με την ανάλογη οικονομική απολαβή.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, ώστε να επανέλθει η χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον που δεν σταματούν μόνο στις συζητήσεις, αλλά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, ώστε να υλοποιηθούν. Ο αυθορμητισμός και η θετική ενέργεια θα συμβάλουν στην ανάπτυξη σου. Αντλείς αισιοδοξία, από την ανακάλυψη της παιδικότητας, που έκρυβες μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις όλη την καλή διάθεση να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος λοιπόν, μπορείς να ψάξεις ανάμεσα στον στενό κύκλο σου. Αν έχεις σύντροφο, θα καταφέρεις να αναζωογονήσεις τον έρωτα σου, μέσω ενός ταξιδιού. Ήδη σκέφτεσαι να προχωρήσεις την σχέση ένα βήμα παραπέρα και δεν έχεις παρά να το προτείνεις στο ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φρέσκιες ιδέες σου θα προσελκύσουν τα άτομα που ενδιαφέρεσαι. Έρχονται με προτάσεις για καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Η δουλειά για σένα είναι πηγή έμπνευσης. Στα οικονομικά περιόρισε λίγο τα έξοδα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε βοηθά να ενώσεις τα βαθύτερα υπαρξιακά ζητήματα με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, που συμβαίνουν εξαιτίας τους. Θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον, που θα σε λυτρώσει ψυχικά. Απομακρύνεις κάθε απαισιόδοξη σκέψη που προκαλούσε η αναμόχλευση του παρελθόντος και ανοίγεις την καρδιά σου. Ζεστές στιγμές με την οικογένεια σε βοηθούν να πάρεις δυνάμεις. Ικανοποιήσεις για ζητήματα οικονομικά αναμένονται σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απαγκίστρωση από το παρελθόν σε ικανοποιεί, αφού τίποτα δεν σκιάζει τον ψυχισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να νιώσεις την έλξη από μια καινούργια γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι να νιώσει ασφάλεια. Απομακρύνεσαι από προηγούμενες χειριστικές καταστάσεις και η ζήλεια χρησιμεύει μόνο σαν αλατοπίπερο στην σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες και καινούργια εγχειρήματα είναι στα άμεσα πλάνα σου. Το οικογενειακό περιβάλλον στηρίζει την κάθε προσπάθεια και δημιουργεί ασφάλεια. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο, διότι ξεχρεώνεις οφειλές και σου μένουν κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει στην ζωή σου μοιραίες συναντήσεις με άτομα που σκοπεύουν να εξελίξουν τον χαρακτήρα σου. Βλέπεις ότι κάπου είχες χάσει τον εαυτό σου και το μυαλό σου είναι φορτωμένο από σκόρπιες σκέψεις. Θα συλλέξεις την κάθε πληροφορία και θα ξεκαθαρίσεις την ήρα, από το στάρι. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις. Η μέρα ευνοεί να προχωρήσουν εμπορικές συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, θα λάβεις ένα μήνυμα, ή τηλέφωνο από το άτομο που σε ενδιαφέρει και κάπως έτσι θα ξεκινήσει το ταξίδι της γνωριμίας. Αν έχεις ταίρι, μη διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα για την ανανέωση της σχέσης. Περιμένει κάποια πρόταση, ή ένα σημάδι που θα τον φέρει κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κοινή πλεύση με τα άτομα που συνεργάζεσαι και μέχρι στιγμής συμφωνείς στα βασικά. Δεν ανησυχείς για κάτι και το μόνο που μπορείς να περιμένεις, είναι να δημιουργήσετε από κοινού κάτι σταθερό και με προοπτική. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος στην ανασφαλή στάση που έχεις υιοθετήσει εδώ και καιρό. Παρόλο που θα πορευτείς με λίγα ψήγματα μιζέριας ακόμη, η τελική έκβαση θα είναι να απαλλαγείς από αυτά. Η πεσιμιστική διάθεση θα αντικατασταθεί από τη ωριμότητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις τα πράγματα. Η μέρα σου προσφέρει την δυνατότητα να προωθήσεις εργασιακά και οικονομικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δεν σε ενδιαφέρουν τα ερωτικά σου και δεν θέλεις να κοινωνικοποιηθείς για να γνωρίσεις άτομα. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε άλλη φορά διότι σήμερα το μυαλό σου είναι αλλού. Αν έχεις ταίρι, θα αναγκαστείς να το βάλεις σε δεύτερη μοίρα, γιατί οι εξελίξεις στους άλλους τομείς της ζωής σου τρέχουν κι εσύ δεν προλαβαίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα καταφέρεις με βεβαιότητα να φτιάξεις το εργασιακό περιβάλλον που ονειρεύεσαι. Βάζεις κόπο, μόχθο και ανταμείβεσαι οικονομικά. Σαφώς περιμένεις το κάτι παραπάνω, άλλα δεν θα αργήσει να φανεί κι αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, προμοτάρει τα δημιουργικά σου χαρίσματα και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το ευρύτερο περιβάλλον ευαισθητοποιείται και σε στηρίζει με συμβουλές, που σε βοηθούν να δημιουργήσεις, περισσότερα. Αναδεικνύεται η εκφραστικότητα και η γενναιόδωρη φύση σου. Μετά από καιρό νιώθεις μία μεγάλη εσωτερική δύναμη να σε καθοδηγεί προς την εκπλήρωση βαθύτερων επιθυμιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα σε μια ομάδα, ή στο γυμναστήριο, θα βρεις το ταίρι που επιθυμείς. Έχεις αυξημένο το επικοινωνιακό ταλέντο και την διάθεση για φλερτ, αν είσαι ελεύθερος που αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά, θα έχεις αποτέλεσμα. Για σένα που έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου, θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί του, με διασκέδαση και έντονη κοινωνικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε εφαρμογή τα νέα επιχειρηματικά σου σχέδια και προωθείς την δουλειά σου, με μεγάλη επιτυχία. Να είσαι φειδωλός στα έξοδα που κάνεις, για την καλοπέραση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε βοηθά να αναλάβεις τα ηνία της ζωής, που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη. Ότι κάνεις είναι καλώς καμωμένο και είσαι εντάξει με την συνείδηση σου. Χτίζεις τις βάσεις για να σταθεροποιηθείς στην κοινωνία. Η οικογένεια δημιουργεί την ασφάλεια που χρειάζεται η ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αν είσαι ελεύθερος και εστιάζεις σε άλλα θέματα που σε καίνε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να γνωρίσεις κάποιον σήμερα. Προσπάθησε άλλη φορά που θα είσαι πιο συγκεντρωμένος. Αν έχεις ταίρι, φρόντισε να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί του, για να μην ακούσεις τα γλυκά παραπονάκια του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στοχεύεις στην επαγγελματική άνοδο και το πετυχαίνεις με άκρα μυστικότητα. Το οικογενειακό περιβάλλον στηρίζει τις επιλογές σου. Οικονομικά κάνεις δοσοληψίες με την οικογένεια, που δεν θέλεις να βγουν παραέξω.
oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη