"Εχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του και δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου"


Για την ηλικία της, την προσωπική της ζωή, τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η Έφη Σαρρή, σε συνέντευξη που έδωσε.
Σε ερώτηση για το τι μπορεί να την κάνει να χωρίσει η Έφη Σαρρή απάντησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»: 
«Τα πάντα μπορεί να με φέρουν κοντά στον χωρισμό ακόμα και μια στραβή καλημέρα. Έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του. Με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα. Έχω βάλει άντρα να βάψει τα μαλλιά του, το έκανε και του πήγαινε» ενώ για την προσωπική της ζωή, είπε: «Ήμουν 17 χρόνια παντρεμένη. Ποτέ δεν μου είχε χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας. Το είχα πει στον σύζυγό μου και συμφώνησε».

Για την ηλικία της, ανέφερε: 
«Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Έχω ακούσει ότι είμαι 80, 78 χρόνων, μια φορά δεν έχω ακούσει να με λένε 48, να μου φύγει ο καημός. Φυσικά και κάνω πλαστικές, πώς αλλιώς θα διατηρηθεί ένας άνθρωπος 82 ετών; Είμαι μια ψεύτρα το δηλώνω κατηγορηματικά. Δεν φοράω καμία κρέμα, δεν κάνω τίποτα απολύτως ούτε καν μπότοξ».

Για την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο, η Έφη Σαρρή σχολίασε: 
«Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο, αισθανόμουν ένα βανδαλισμό. Είχε εμμονή επειδή πουλάει. Με στεναχωρούσε, μου έκανε κακό. Έβγαζε πολλά χρήματα με αυτή την εκπομπή, θα μπορούσε να δώσει και κάτι για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν παίρνω τηλέφωνα πουθενά και σε κανέναν για κανένα λόγο. Πήγα στα δικαστήρια, δικαιώθηκε ότι ήταν μια σατιρική εκπομπή, δεν υπάρχει συγγνώμη».

Επίσης, μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη:
 «Η Βανδή με τον Μπισμπίκη μου θυμίζουν ένα άλλο ζευγάρι, τον Βοσκόπουλο με τη Ζώη Λάσκαρη, είναι κάτι σαν παραμύθι. Ισχύει ότι η Δέσποινα Βανδή δεν μου έλεγε ούτε ''καλησπέρα'', μετά άλλαξε. Δεν έγινε κάτι αρνητικό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη