Τσίπρας: "Γάμος και παιδιά για όλα τα ζευγάρια ανεξαρτήτως φύλου"

 

Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανς, Queer και Ίντερσεξ (ΛΟΑΤΚΙ+) άτομα, θα νομιμοποιούνται να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα ανοίξει το δρόμο για μια προοδευτική διακυβέρνηση. Και μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα θεσμοθετήσει τον γάμο για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου, με πλήρη δικαιώματα, καθώς και το δικαίωμα τεκνοθεσίας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το ζήτημα των διεκδικήσεων του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος είναι ζήτημα αξιών και ουσίας». Αυτό υπογράμμισε εν όψει των εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας συμπλήρωσε πως η νίκη του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα συνοδευτεί και από τη θεσμοθέτηση του γάμου για όλα τα ζευγάρια ανεξαρτήτως φύλου, και του δικαιώματος τεκνοθεσίας.

Σε χαιρετισμό του που προβλήθηκε με βίντεο, σε εκδήλωση που διοργανώνουν  στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων, η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+, το τμήμα Δικαιωμάτων και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στις διακρίσεις που υφίστανται τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη