Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη ο σχηματισμός της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους σημαντικούς *άλλους* της ζωής σου. Η συναισθηματική φόρτιση είναι τονισμένη και αναγκάζεσαι να βαδίσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες των άλλων, παραμερίζοντας τις δικές σου ανάγκες. Η μαχητικότητα σήμερα δεν σε ευνοεί, αν θέλεις να κερδίσεις, δείξε συμβιβασμό και υποχωρητικότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συντροφικότητα είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα, που νιώθεις περισσότερο ευάλωτος από ότι συνήθως. Θέλεις να εκφράσεις τα παράπονα σου, νιώθοντας πως ο σύντροφος σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη συναισθηματική φόρτιση της ημέρας, δείχνει πως δεν μπορείς να γνωρίσεις το ταίρι που επιθυμείς. Η υποχωρητική σου στάση, δεν σου αφήνει περιθώρια να διεκδικήσεις τον έρωτα σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες ολοκληρώνονται και είσαι σε θέση να προχωρήσεις στην αξιοποίηση τους. Δίνεις το χέρι στους καινούργιους συνεργάτες και επισφραγίζεις την δουλειά. Οι οικονομικές απολαβές έχουν ήδη συμφωνηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, σχηματίζεται το φαινόμενο της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού και σε κυριεύει το άγχος να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, ώστε να φύγουν από πάνω σου. Μετρίασε την νευρικότητα βάζοντας τις δουλειές σε μια τάξη, φτιάχνοντας ένα σωστό οργανόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις από τις αγγαρείες. Παράλληλα βρες χρόνο για ξεκούραση, γιατί έχεις ανάγκη να αποφορτιστείς ψυχολογικά και σωματικά από τις πιέσεις που έχεις περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η τυχερή σου μέρα, αν είσαι ελεύθερος, αφού σε πνίγουν οι υποχρεώσεις και το μυαλό σου είναι δοσμένο στις εκκρεμότητες που θέλεις να τελειώσεις. Αν έχεις ταίρι δεν καταφέρνεις να βρεις χρόνο ούτε για ένα τηλεφώνημα και αυτό θα σε γεμίσει με τύψεις. Δώσε στον σύντροφο να καταλάβει, πως αν χαθεί μια μέρα δεν θα χαθεί ο κόσμος όλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η παροιμία λέει ότι *η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη* αλλά σήμερα θα δουλέψεις παραπάνω για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Θα κινηθείς στα γνωστά πλαίσια της εργασίας και δεν θα ασχοληθείς με κάτι καινούργιο για την ώρα. Τα οικονομικά δεν σε ικανοποιούν και μετριάζεις τα έξοδα για να ανταπεξέλθεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, σε κοινωνικοποιεί τονίζοντας σου την επιθυμία για βόλτες και ανεμελιά. Είσαι εκφραστικός και γενναιόδωρος, με όρεξη για ζωή. Ασχολείσαι με τα παιδιά, αν είσαι γονέας και παίζεις μαζί τους. Διασκεδάζεις μαζί με φίλους και δεν σε νοιάζει τι θα γίνει αύριο. Ζεις το παρόν τα βλέπεις όλα αισιόδοξα και… υπερβάλεις, όμως το απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φουλ στον έρωτα με πολλές κατακτήσεις, προβλέπεται να εξελιχθεί η μέρα για σένα, που είσαι αδέσμευτος. Η ανεξάρτητη φύση και η εκφραστικότητα, σε κάνουν ακαταμάχητο. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σου αντισταθεί, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την κάθε ευκαιρία. Αν έχεις ταίρι, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Το ερωτικό πάθος θα ζεστάνει τις καρδιές σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα μελλοντικά σχέδια για την δουλειά, υλοποιούνται και πραγματώνονται, μέσα από την υποστήριξη των φίλων. Η επαγγελματική σας συσχέτιση θα αποδώσει και στα οικονομικά, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει πολύ ευάλωτο και συνεσταλμένο. Το μόνο που θέλεις είναι να αράξεις στην φωλιά σου και να μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο, εκτός από το σπίτι. Θα νιώσεις πως χρωστάς μια αγκαλιά στους δικούς σου και θα τους αφιερώσεις την μέρα *γκρινιάζοντας*, με γλυκό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με μειωμένη ενεργητικότητα και χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν σου συνιστώ να βγεις έξω, ψάχνοντας τον έρωτα. Αν είσαι μόνος και δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, κάνε υπομονή και τα καλύτερα έρχονται. Αν έχεις ταίρι, το σημερινό χουχούλιασμα επιβάλλεται. Η θαλπωρή και η ζεστή αγκαλιά, θα σε αποζημιώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάλσαμο είναι για σένα η δουλειά και χαίρεσαι όταν είσαι αποδοτικός. Σήμερα η μέρα προσφέρεται για να πάρεις δουλειά στο σπίτι, όπου θα καταφέρεις να την ολοκληρώσεις. Τα οικονομικά δεν αποτελούν προτεραιότητα αφού είναι εξασφαλισμένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, το φεγγάρι ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, και το μυαλό σου λειτουργεί με προδιαγραφές κομπιούτερ, προσπαθώντας να βάλει μέσα στο λογισμικό τις επαφές σου, που δεν είναι και λίγες. Από την μια συνάντηση στην άλλη και από την μια μετακίνηση στην άλλη, θα κινηθείς, ακατάπαυστα. Θα ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με το περιβάλλον και οι συνομιλητές, θα είναι επικεντρωμένοι στο λόγο σου. Άψογη ημέρα για να κατεβάσει ωραίες ιδέες, να οργανώσεις μία μετακίνηση, να προχωρήσεις θέματα εγγράφων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κινούμενος στο περιβάλλον, θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι αδέσμευτος. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και η εξωστρεφής διάθεση, θα σου φέρουν το άτομο που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε το ταίρι και βγες έξω με παρέα. Μπορείς ακόμα να προτείνεις μια εκδρομή στην φύση, όπου θα απολαύσεις το φεγγάρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα ασχοληθείς σήμερα, που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Μια τελική συζήτηση απομένει και πέφτουν οι υπογραφές. Οικονομικά υπάρχει εύνοια, που προέρχεται κυρίως από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, το φεγγάρι ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Ζυγού και έχουμε Πανσέληνο, εσύ επικεντρώνεσαι στα χρήματα και στα αποκτήματα σου. Θέλεις όλο και περισσότερα γιατί βλέπεις ότι δεν σε φτάνουν. Αν και είσαι εγκρατής σαν ιδιοσυγκρασία, τώρα θα φανείς σαν άπληστος. Δεν είσαι καλυμμένος με αυτά που έχεις και καταβάλλεις προσπάθειες να εξοικονομήσεις κι άλλους πόρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανασφάλεια έχει τρυπώσει στα συναισθηματικά σου και για να καλυφθεί, ζητάς από τον σύντροφο, να στρέψει πάνω σου όλη του την προσοχή. Ταυτόχρονα θα χρειαστείς την απόδειξη για την αγάπη του, βγάζοντας χειριστική συμπεριφορά. Αν είσαι αδέσμευτος, η επιθυμία σου για βαθύτερη ένωση δεν θα σου φέρει την γνωριμία που επιθυμείς σήμερα. Σκέφτεσαι ένα παλιό σύντροφο και έχει κολλήσει το μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μυστικές συμφωνίες προχωρούν μετά από έρευνα που έχεις διενεργήσει. Η τελική κατάληξη είναι συμφέρουσα και αποφασίζεις να προχωρήσεις. Τα έχετε βρει και στα οικονομικά! Προς το παρόν μαζεύεις για να επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο σου, σε κάνει να είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων η μέρα χαρακτηριστικά λοιπόν είναι δική σου υπόθεση. Είσαι έντονα συναισθηματικός και συμπονετικός προς τους άλλους, όμως εύκολα μπορεί οι διαθέσεις να αλλάξουν και να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις στο σπίτι ή στην δουλειά. Μπορείς να ολοκληρώσεις ένα εγχείρημα που έχεις από καιρό στα σκαριά. Θα χρειαστείς κάποια ανανέωση στην εμφάνιση σου και η μέρα προσφέρεται γι’ αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την γλυκιά και ανανεωμένη σου εμφάνιση, θα προσελκύσεις τον ερωτικό σύντροφο, που από καιρό θέλει να γνωρίσει εσένα, που είσαι αδέσμευτος. Εκπέμπεις γοητεία και οι ωραίοι τρόποι δεν θα περάσουν απαρατήρητοι. Αν έχεις ταίρι, διανύεις μια αρμονική περίοδο και η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε πιο κοντά. Ότι και να προτείνεις θα σε ακολουθήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ολοκληρώνεις ένα μεγάλο κύκλο διαπραγματεύσεων για επαγγελματική συμφωνία και νιώθεις ανακούφιση που έφτασες στο τέλος. Από δω και στο εξής σε περιμένουν νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τα οικονομικά προς το παρόν δεν έχουν σημαντικές μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, σε φέρνει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και το κατορθώνεις με την απομόνωση και την μοναχικότητα. Δεν θέλεις πολλά-πολλά με κανένα και προτιμάς να κάνεις παρέα με τον εαυτό σου, που έχετε να τα πείτε καιρό. Η αυτοκριτική είναι αναγκαία, αρκεί να μην είσαι πολύ αυστηρός. Κάποιες αποκαλύψεις έρχονται στα επαγγελματικά σου που σε γεμίζουν με φόβο και αμφιβολία, προσπάθησε να μην υπερβάλεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση που σε διακατέχει να μείνεις μόνος, δεν σου επιτρέπει εξόδους για γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος. Προσπάθησε άλλη μέρα που θα είσαι ευδιάθετος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα εισπράξεις την γκρίνια του συντρόφου, που δεν θέλει να κατανοήσει την επιθυμία σου για μοναχικότητα, την σημερινή μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις εκκρεμότητες της δουλειάς καταπιάνεσαι σήμερα που θα σου φάνε όλη την μέρα, διότι χρειάζονται λεπτομερή αναδιάρθρωση. Με την συγκέντρωση θα τα καταφέρεις! Με τα οικονομικά δεν βγάζεις άκρη και πελαγώνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, σε κοινωνικοποιεί και βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους και παρέες. Θα μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου για το μέλλον. Οι στόχοι σου φωτίζονται και σου δείχνουν το δρόμο που θα ακολουθήσεις για να τους πετύχεις. Οι επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με άτομο του εξωτερικού, θα σε ανανεώσει ειδικά αν επισκέπτεσαι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο έρωτας θα έρθει χωρίς να το προσπαθήσεις, αφού το φεγγάρι έχει φροντίσει για σένα. Αν έχεις σύντροφο, ένα ταξίδι θα ανανεώσει την σχέση που είχε βαλτώσει τον τελευταίο καιρό. Ευκαιρία να έρθουν μαζί και οι φίλοι, που έχουν γίνει δικοί σας άνθρωποι πλέον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συνδυάσεις το τερπνό μετά του ωφέλιμου και να συνδυάσεις το επαγγελματικό ταξίδι, με το αναψυχής. Έτσι θα βγείτε όλοι ωφελημένοι. Στα οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα του ταξιδιού, αλλά δεν σε απασχολεί, αφού και την δουλειά σου θα κάνεις και την βόλτα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, ανεβάζει την φιλόδοξη ιδιοσυγκρασία σου στα ύψη. Θα απαιτήσεις από το περιβάλλον τον σεβασμό και την αναγνώριση. Δεν θα αποφύγεις την εγωιστική συμπεριφορά και την υπερβολική αντίδραση, αν κάποιος σου κόψει τη φόρα. Δεν είναι υποτιμητικό να σου κάνουν υποδείξεις, κάποιες από αυτές είναι σωστές και δεν πρέπει να τις παραβλέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος θα αναγκαστείς να μοιραστείς στα δύο, αφού σε διεκδικούν ταυτόχρονα σύντροφος και στενό οικογενειακό περιβάλλον. θα βρεθείς στην μέση ακούγοντας τα παράπονα τους. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα οι ευθύνες που επωμίζεσαι, δεν αφήνουν περιθώριο για να γνωρίσεις ένα ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με βαριές επαγγελματικές υποχρεώσεις σε βρίσκει η σημερινή μέρα αλλά δεν είναι κάτι άγνωστο για σένα. Η ανοδική σου πορεία εξαρτάται από τη προσπάθεια που θα καταβάλλεις. Ανάλογα θα είναι και τα οικονομικά σου. Όσο πιο πολύ δουλέψεις, τόσο πιο πολλά κερδίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε ωθήσει στην γνώση και στην μάθηση καινούργιων γνωστικών αντικειμένων. Ολοκληρώνεις φιλοσοφικές αναζητήσεις και καταλήγεις σε συμπεράσματα που αφορούν την γενικότερη εικόνα που έχεις για τον κόσμο. Τα ταξίδια και οι πληροφορίες που συλλέγεις, σε ωριμάζουν πνευματικά. Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις της ημέρας θα έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με ανανεωμένη διάθεση και όρεξη για φλερτ, θα καταφέρεις να γνωρίσεις το άτομο που θα σου ανεβάσει το ηθικό, εσένα που είσαι ακόμη μόνος. Η κοινωνικοποίηση και η σύνδεση με ομάδες, θα σε φέρει κοντά στον απελευθερωτικό έρωτα. Αν έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του, με μετακινήσεις και εκδρομές, που θα απογειώσουν την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις καταλήγουν σε οριστικές συμφωνίες με πολλά πλεονεκτήματα. Αν σε ενδιαφέρει να επεκταθείς σε εξωτερικό, ή πολυεθνικές, στείλε το βιογραφικό σου. Τα οικονομικά δεν έχουν κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το φεγγάρι ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, και εστιάζεις στις βαθύτερες επιθυμίες, που πηγάζουν από τα κατάβαθα της ψυχής. Αναλύεις το νόημα της ζωής και ερευνάς σε βάθος τα μυστήρια της ύπαρξης. Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου θα είναι υπερβολικές και θα σε γεμίσουν άγχος. Δεν θα λείψουν και κάποιες ανησυχίες για τα οικονομικά, τις επενδύσεις σου και τις οφειλές σου! Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από την γνώμη τρίτων, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις πρακτικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τέτοια ψυχολογική διάθεση και έντονο πεσιμισμό δεν είναι δυνατό να κάνεις ερωτική γνωριμία, αν είσαι αδέσμευτος. Βρες πρώτα τον εαυτό σου και κάνε υπομονή, μέχρι να ανοίξει η ψυχή σου και τότε θα έρθει ο κατάλληλος σύντροφος, που θα σε καταλάβει. Αν έχεις ταίρι, θα ενωθείς σωματικά και ψυχικά μαζί του για να νιώσεις ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις να ξεχρεώσεις οφειλές προηγούμενων καιρών και αγχώνεσαι αν κάτι στραβώσει. Τα έσοδα που θα έρθουν θα εξασφαλίσουν την αποπληρωμή τους. Στην δουλειά επικρατεί μια ανησυχία που σε προβληματίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη