Trailer : 4ωρη η νέα ταινία του Martin Scorsese με τον Leonardo DiCaprio, το έπος «Killers of the Flower Moon»


Αποκαλύφθηκε η επική διάρκεια της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon».

Η επερχόμενη ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λίλι Γκλάντστοουν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζέσι Πλέμονς.

Η ιστορία εξερευνά μια έρευνα του FBI για σειρά δολοφονιών που ταλαιπώρησαν τη φυλή των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '20, μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο, θα καταρρίψει ρεκόρ, καθώς αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη ταινία του Σκορσέζε και του Ντι Κάπριο.
Ενώ η προηγούμενη ταινία του Σκορσέζε «The Irishman» ήταν διάρκεια 3,5 ωρών, το φιλμ «Killers of the Flower Moon», σύμφωνα με δημοσιεύματα θα φθάσει τις τέσσερις ώρες.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το κινηματογραφικό έργο της Apple TV Plus, το οποίο κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Αν και μπορεί να καταρρίψει το ρεκόρ του Σκορσέζε και του Ντι Κάπριο, δεν θα ξεπεράσει τη μεγαλύτερης διάρκειας ταινία του Ντε Νίρο, «Once Upon a Time in America» σε σκηνοθεσία Σέρτζιο Λεόνε (τέσσερις ώρες και 11 λεπτά).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη