Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη, έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς στις ανάγκες της οικογένειας και να ασχοληθείς με το σπίτι. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, οριοθετεί την ανασφάλεια που νιώθεις και βλέπεις ότι όλα αντιμετωπίζονται, με σύνεση και συνέπεια. Επίσης συμμαζεύει το συναίσθημα σου και δεν ξοδεύεσαι από δω κι από κει άσκοπα. Η συσσώρευση αγαθών που απέκτησες με κόπο και θυσίες σε ανταμείβει με την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ασφαλή μονοπάτια κινείσαι εσύ που είσαι αδέσμευτος και κάνεις γνωριμίες μέσα από το οικείο περιβάλλον. Πρόσεχε μόνο την συμπεριφορά σου ώστε να μην εκτεθείς εάν κάτι στραβώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτιμάς να φροντίσεις το ταίρι σου, μένοντας μέσα στο σπίτι, απολαμβάνοντας την θαλπωρή και την ζεστασιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά έχεις όφελος και εξασφαλίζεις τα αποκτήματα σου. Επαγγελματικά επιθυμείς να δουλέψεις από το σπίτι σήμερα γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα Τρίτη, ξεσηκώνεσαι για επικοινωνία και μετακινήσεις. Είσαι ευδιάθετος, αισιόδοξος και με τονισμένη αυτοπεποίθηση. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, προάγει τα σχέδια σου και σε βοηθά στην υλοποίηση τους. Έχεις φίλους που στηρίζουν και συμπαραστέκονται στα όνειρα σου. Θεωρείς πως έχουν γίνει πλέον η οικογένεια σου και τους νιώθεις δικούς σου ανθρώπους. Ωριμάζουν σχέδια και επιθυμίες μέσα στην καρδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ομάδες, οι σύλλογοι αλλά και οι φιλικοί κύκλοι, απαρτίζονται από άτομα που έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα, και μπορείς να μοιραστείς, εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Εσύ που είσαι δεσμευμένος η συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς σου δίνει δύναμη και θάρρος να ολοκληρώσεις τα φιλόδοξα σχέδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες προτάσεις καταπιάνεσαι και καινούργια εγχειρήματα. Η κατάκτηση των στόχων είναι στο δρόμο κι έρχεται σύντομα. Τα οικονομικά δεν τα έχεις μελετήσει με ακρίβεια αλλά σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είσαι ασυγκράτητος και τα θέλεις όλα δικά σου. Για να αισθανθείς ασφαλής επιδίδεσαι στο κυνήγι της απόκτησης αγαθών. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, προωθεί την επίτευξη των στόχων και την προβολή της δημόσιας εικόνας σου. Η ανασφάλεια δύσκολα ξεριζώνεται μέσα από την ψυχή σου κι ας έχεις επιτυχή αποτελέσματα. Η θετική έκβαση των υποθέσεων σου, είναι αποτέλεσμα της δικής σου προσπάθειας πρωτίστως και δευτερευόντως της βοήθειας των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι κτητικός με τον ερωτικό σύντροφο και τον κουράζεις. Άσε χώρο για να αναπνεύσει μέσα στην σχέση και θα σε εκτιμήσει περισσότερο. Αν είσαι μόνος για την ώρα δεν προβλέπεται νέα σχέση γιατί ακόμα είσαι εμπλεκόμενος συναισθηματικά με μια παλιά. Πρέπει να ξεκόψεις μια και καλή από το παρελθόν για να έρθει το καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική καταξίωση και άνοδος είναι ξεκάθαρη. Έχεις κοπιάσει τόσο πού πρέπει να ανταμειφθείς τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Ακτινοβολείς και δεν περνάς απαρατήρητος από τους ανθρώπους που περιτριγυρίζεσαι. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, σε βοηθά, υποστηρίζοντας τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Λαμβάνεις την επιβράβευση που σου οφείλει το σύμπαν και είσαι ευγνώμων. Η επιμελής προετοιμασία έχει συναντήσει την ευκαιρία και όλα εξελίσσονται ομαλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα σχέδια περιλαμβάνουν εκτός των άλλων, μια μικρή απόδραση με τον ερωτικό σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση και θα σε ενώσει περισσότερο μαζί του. Ανταλλάσσεις ειλικρινά συναισθήματα και αποφασίζεις να προχωρήσεις σε σοβαρή δέσμευση. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ανακαλύψεις σε μια μετακίνηση ή σε μια φιλική συγκέντρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όποια κι αν είναι τα σχέδια σου, έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα υλοποιηθούν. Έχεις δίκαιη μεταχείριση από τους συνεργάτες που δεν πρόκειται να σε ρίξουν. Τα οικονομικά για την ώρα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα Τρίτη, δεν έχεις και πολύ όρεξη να ασχοληθείς με το εξωτερικό περιβάλλον και προτιμάς να μείνεις κλεισμένος στον εαυτό σου. Είσαι ψυχικά κουρασμένος και απρόθυμος να καταπιαστείς με καινούργια πράγματα. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, έρχεται για να σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από την κατάσταση που έχεις περιέλθει. Ανακαλύπτεις την βαθύτερη εσωτερική πλευρά του εαυτού σου και θεωρείς πως αν δεν βγεις στην κοινωνία ματαιώνεις την ίδια την ύπαρξη. Μέρα κατάλληλη για σταθεροποίηση επαγγελματική και οικονομική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζώντας με τα φαντάσματα του παρελθόντος το μόνο που καταφέρνεις είναι να βουλιάζεις ακόμα πιο βαθιά στην στεναχώρια που σου προκαλούν οι σκέψεις. Έτσι δεν θα γνωρίσεις κανένα καινούργιο άτομο εσύ που είσαι αδέσμευτος. Εσύ που έχεις ταίρι μη παρασύρεσαι σε κτητικές συμπεριφορές και άσε τις μικροπρέπειες που καθόλου δεν ταιριάζουν στη φύση σου. Δείξε ανωτερότητα και μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικές συμφωνίες θα κινηθείς και δεν κοινοποιείς τίποτα αν δεν σιγουρευτείς πρώτα. Φοβάσαι ότι κάτι θα στραβώσει αλλά στο τέλος θα σε βοηθήσουν άτομα που κατέχουν ηγετική θέση. Στα οικονομικά καταφέρνεις και διαχειρίζεσαι τους ανεξόφλητους λογαριασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα Τρίτη, έχεις μια ιδανική μέρα για να έρθεις σε επαφή με φίλους, συλλόγους, ή ομάδες που είσαι μέλος και να ανταλλάξεις απόψεις για τα κοινά θέματα. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, προάγει την επιθυμία σου να φροντίσεις για τις ανάγκες των άλλων πέρα από τις δικές σου. Οι άνθρωποι που γνωρίζεις πολύ καιρό και έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζουν, μπορούν να σου δώσουν μια συμβουλή παραπάνω, που θα σου φανεί χρήσιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι πολύ τυχερός σήμερα αν πας μια βόλτα, κατά προτίμηση στην εξοχή, παρέα με το ταίρι σου. Ο φρέσκος αέρας θα ανανεώσει την σχέση κα τονίσει τη επιθυμία να κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον. Αν είσαι ακόμα μόνος μπορείς να κάνεις σήμερα μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αν κυκλοφορήσεις έξω με τους φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και θα σε απασχολήσουν νέες συμφωνίες για δουλειά. Έχουν διαπιστώσει την αξιοπιστία που σε διακρίνει και σε ανταμείβουν με νέα θέση εργασίας ή άνοδο. Το αποτέλεσμα και η θετική έκβαση των επαγγελματικών φέρνει έσοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική άνοδο και καταξίωση. Οι φιλοδοξίες σου είναι αρκετά τονισμένες και νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, βοηθά την αναρρίχηση τόσο την επαγγελματική όσο και την οικονομική, μπορεί να κάνεις μικρά βήματα όμως είναι σταθερά. Πολύ πιθανό σήμερα να κινηθείς ακόμα και παρασκηνιακά για να πετύχεις τους σκοπούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δημιουργείς πρόβλημα στην σχέση σου διότι φέρεσαι με κτητικότητα και ζήλια. Η έλλειψη χρόνου δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τον σύντροφο και κάνεις σκηνές αν κυκλοφορεί χωρίς εσένα. Μην απορείς για την γκρίνια του! Αν είσαι μόνος δεν θα σε συμβούλευα να βγεις για να φλερτάρεις ώστε να γνωρίσεις κάποιο άτομο. Η μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου ανεβαίνει όπως κι εσύ. Έχεις αυξημένες υποχρεώσεις και όγκο εργασίας, αλλά τίποτα δεν σε πτοεί. Τα οικονομικά αν και πιεστικά, καταφέρνεις να βρεις τρόπους και λύσεις για να τακτοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, είσαι κεφάτος, αισιόδοξος, με ανοιχτό μυαλό και διαθέσεις για επικοινωνία. Είσαι έτοιμος να γευτείς πρωτόγνωρες εμπειρίες και να πάρεις τα ρίσκα σου. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, προσφέρει συναισθηματική σταθεροποίηση και σιγουριά. Μία σχέση από τα παλιά, φαίνεται πως δυναμώνει, ή λαμβάνεις μία συναισθηματική ανταμοιβή που σε επιβεβαιώνει, για ένα ζήτημα αισθηματικά! Κατασταλάζεις πιο ώριμα σε αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι έχει αντιληφθεί τη αλλαγή στην συμπεριφορά σου και σε πλησιάζει για να προτείνει μια έξοδο. Γνωρίζει πως θα περάσει καλά και προσπαθεί να γεφυρώσει την απόσταση που υπήρχε μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, έχεις την ιδανική μέρα μπροστά σου, για να ψάξεις και να ανακαλύψεις τον κατάλληλο που θα σε δει σοβαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιοι ενδιαφέρονται για τις επαγγελματικές σου ικανότητες και σε προσεγγίζουν για συνεργασία ή συνεταιρισμό. Πρόκειται για αγαπημένο πρόσωπο και δεν θα αρνηθείς. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή από έξοδα που θεωρούνται περιττά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα Τρίτη, θα κινηθείς με εσωστρεφή διάθεση και μπλοκαρισμένα συναισθήματα. Ο ψυχισμός σου είναι ευάλωτος από αναστατώσεις που έχουν προκύψει στο παρελθόν και δεν τις ξεχνάς. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, σε βοηθά να απεμπλακείς από τα βαθιά συναισθήματα και να θέσεις σε εφαρμογή την λογική. Αποφασίζεις να βοηθήσεις και από μόνος σου τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα είτε διατροφής είτε άσκησης που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τέτοια ψυχολογική διάθεση θα δυσκολευτείς να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει, οπότε ή αλλάζεις διάθεση, ή ψάχνεις κάποια άλλη μέρα. Αν έχεις ταίρι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσεις όμορφα και αρμονικά αφού δίνεις προτεραιότητα σε άλλες ασχολίες και δεν θα γλυτώσεις την γκρίνια και τα παράπονα του. Με τέτοια ψυχολογική διάθεση θα δυσκολευτείς να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει, οπότε ή αλλάζεις διάθεση, ή ψάχνεις κάποια άλλη μέρα. Αν έχεις ταίρι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσεις όμορφα και αρμονικά αφού δίνεις προτεραιότητα σε άλλες ασχολίες και δεν θα γλυτώσεις την γκρίνια και τα παράπονα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά πιέζουν από όλες τις μεριές. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις για σήμερα, είναι η βοήθεια της οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, η διάθεση σου είναι άμεσα συνδεδεμένη με το περιβάλλον και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα και τίποτα δεν θα την συννεφιάσει. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, προωθεί τις ιδέες σου και σε βοηθά να τις εφαρμόσεις. Η ενασχόληση με τα παιδιά είναι θεραπευτική και σε ανανεώνει. Προωθείς τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα και τα χόμπι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ιδανική και υπόσχεται έρωτες και φλερτ για σένα που είσαι αδέσμευτος. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου. Αν είσαι δεσμευμένος βλέπεις το ερωτευμένο βλέμμα του συντρόφου και ενθουσιάζεσαι. Περνάς μια όμορφη μέρα με συζήτηση και χιούμορ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι έξυπνες ιδέες σου δεν θα πάνε χαμένες και θα αξιολογηθούν από άτομα που θα σου προτείνουν να συνεργαστείτε. Τα οικονομικά βάλλονται από υπερβολικές σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, παρασύρεσαι από τις υποχρεώσεις και τρώγεσαι με τα ρούχα σου που δεν έχεις χρόνο να χαρείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις ασχοληθεί με την καθαριότητα του σπιτιού, ούτε με την τακτοποίηση των ντουλαπιών και μάλλον ήρθε η ώρα να συμμαζέψεις. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, σε βοηθά να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχύτερα ώστε να σου μείνει λίγος χρόνος και για σένα. Πάντως μετά θα νιώσεις ανακούφιση και θα το δεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γκρίνια δεν θα λείψει σήμερα από τον σύντροφο που τον παραμελείς για να ασχοληθείς με δευτερεύουσες δουλειές αλλά με την εξυπνάδα που σε διακρίνει θα τον φέρεις με τα νερά σου. Αν δεν έχεις σύντροφο, η μέρα δεν είναι κατάλληλη οπότε δες το κάποια άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου ρουφάει όλη την ενέργεια και σε κουράζει ψυχικά και σωματικά. Πάρε ρεπό! Τα οικονομικά δεν είναι στην καλύτερη τους φάση και υπάρχουν έξοδα που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, είσαι περισσότερο ευδιάθετος, από ότι συνήθως και θέλεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους και τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Το εξάγωνο του Ήλιου-Κρόνου, σε προμοτάρει να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που παλαιότερα δεν μπορούσες. Έχεις πάρει αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη και έχεις προνοήσει για όλα ώστε να μη χωράει καμμιά πιθανότητα λάθους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεχειλίζεις από συναίσθημα και το μεταδίδεις στον σύντροφο που ανταποδίδει μα αγάπη. Έχεις αποδείξει ότι είσαι ερωτευμένος και σαφώς το ταίρι σου το έχει εισπράξει. Βαδίζεις σε καλό δρόμο με αξιοπρέπεια. Αν είσαι μόνος ετοιμάσου για μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες για γνωριμίες με υποψήφιους συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις να κάνεις επάγγελμα το χόμπι σου και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Γεμίζεις με αισιοδοξία και περηφάνεια για τα επιτεύγματα σου. Εύνοια παρουσιάζουν τα οικονομικά και σταδιακή σταθεροποίηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη