Χιλιάδες ερωτικά γράμματα λαμβάνει στη φυλακή ο φονιάς Μπάμπης Αναγνωστόπουλος


Η βρετανική εφημερίδα «Sun» υποστηρίζει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνος της συζύγου του Κάρολαϊν Κράουτς, λαμβάνει «τσάντες» με ερωτικά γράμματα στη φυλακή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun» οι φύλακες στις φυλακές του Μαλανδρίνου, όπου κρατείται ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φέρεται να έχουν μείνει έκπληκτοι από τις θαυμάστριες που στέλνουν ερωτικά γράμματα στον δολοφόνο της 19χρονης Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ταξινομούν «ολόκληρες τσάντες» με γράμματα προς τον δολοφόνο ενώ ένας φρουρός σημειώνει στη Sun πως «διαβάσαμε όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία και μείναμε έκπληκτοι. Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν εν θερμώ»

Ο Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να αποδείξει πως είχε ελαφρυντικά
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε ενώπιον του εφετείου καθώς προσπαθεί να αποδείξει πως είχε ελαφρυντικά στην υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης συζύγου του.

Όμως η ακρόαση αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του δολοφόνου της Κάρολαϊν.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έχει υποστηρίξει πως ο πελάτης του είναι «πρότυπο κρατούμενου», «διαβάζει πολύ και εργάζεται στην καντίνα της φυλακής» και δεν πρέπει να τιμωρηθεί για «ένα έγκλημα που δεν ήταν προμελετημένο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη