Αυτοκίνητο παρέσυρε την πρωταθλήτρια Κυριακή Φιλτισάκου, ενώ έκανε προπόνηση


Θύμα ατυχήματος υπήρξε η αθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου, την οποία χτύπησε αυτοκίνητο στη διάρκεια της σημερινής (25/4) προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας.

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση. Δεν φέρει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η απεικονιστική εξέταση θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

Ο 99χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις», δήλωσε ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

«Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει».



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη