Τι λέει μέσα από την φυλακή η 48χρονη που έκαψε τον σύζυγό της


"Ατυχή συγκυρία" χαρακτήρισε η 48χρονη από τη Μυτιλήνη την πράξη της να περιλούσει με βενζίνη τον 58χρονο σύζυγό της και να του βάλει φωτιά, μέσα στην ταβέρνα τους.

Μιλώντας στο MEGA, η ίδια ανέφερε πως ποτέ δε θέλησε να κάνει κακό στον άντρα της.
"Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι:

Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. 
Ποτέ δεν θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξαιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί.

Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου".

Ξέφυγε τον κίνδυνο ο 58χρονος
Ο 58χρονος φαίνεται πως έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο. Οι γιατροί καλέσαν σήμερα τον γιο του και του ανακοίνωσαν πως από αύριο θα ξεκινήσουν οι πλαστικές επεμβάσεις.

Αυτό που είπαν στον γιο του είναι πως ο πατέρας του έχει πολύ γερή κράση και έτσι κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη