Δίχρονος βρέθηκε νεκρός στο στόμα αλιγάτορα – Δολοφονημένη εντοπίστηκε και η μητέρα του

Τραγική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης ενός δίχρονου αγοριού στη Φλόριντα, καθώς το παιδί εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο στόμα αλιγάτορα.

Η μακάβρια ανακάλυψη με τον αλιγάτορα έγινε την Παρασκευή. Την προηγούμενη μέρα οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στη Φλόριντα την 20χρονη μητέρα του, Pashun Jeffery. Η Pashun ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με τον σύντροφό της, Thomas Mosley, και τον δίχρονο γιο τους, Taylen.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν μαχαιρωμένη τη μητέρα, αλλά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του μικρού παιδιού.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν και την Παρασκευή έγινε γνωστό πως το παιδί εντοπίστηκε νεκρό.

Σύμφωνα με το CNN, η αστυνομία εντόπισε έναν αλιγάτορα στο πάρκο Dell Homes, που απέχει μόλις λίγα μίλια μακριά από το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί πρόσεξαν πως ο αλιγάτορας είχε κάτι στο στόμα του.
Έριξαν μία σφαίρα προς το ερπετό, ο αλιγάτορας φοβήθηκε, πέταξε αυτό που είχε στο στόμα του και έφυγε μακριά.

Μόλις πλησίασαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για άθικτο σώμα του νεκρού Taylen.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως έχασε το παιδί τη ζωή του, ωστόσο πίσω από τους θανάτους της μάνας και του παιδιού φαίνεται πως κρύβεται ο ίδιος ο πατέρας του.


Ο Thomas Mosley έχει ήδη συλληφθεί και σύμφωνα με τις αρχές αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του και του παιδιού του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη