Περίεργο τροχαίο με 4 νεκρούς, επιβαίνοντες σε 3 Porsche, σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας


Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διπλό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Α3, κοντά στο Έμεριχ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού Ν-TV, πιστεύεται πως επρόκειτο για ένα γκρουπ Ολλανδών εκδρομέων που ταξίδευαν με τρεις Porsche. 

«Υπήρξε αρχικά ένα μεμονωμένο ατύχημα που πιθανότατα συνέβη λόγω έντονης βροχόπτωσης και υπερβολικής ταχύτητας», σημείωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην εφημερίδα Bild. 
Η πρώτη Porsche Cayman με δύο επιβαίνοντες, γλίστρησε στο ολισθηρό λόγω βροχής οδόστρωμα, βγήκε από την άσφαλτο και κατέληξε σε χαντάκι.
Οι επιβάτες, ωστόσο, ένας 42χρονος και μια 37χρονη, βγήκαν σώοι από την πρόσκρουση, καθώς απεγκλωβίστηκαν μάλιστα μόνοι τους από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο 39χρονος οδηγός μιας δεύτερης Πόρσε που ακολουθούσε, σταμάτησε να τους βοηθήσει. 
Ωστόσο, ενώ οι τρεις άνθρωποι έστεκαν στον παράδρομο, παρασύρθηκαν από μια τρίτη Porsche της οποίας τον έλεγχο έχασε ο 56χρονος οδηγός με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους και στη συνέχεια να προσκρούσει στην προστατευτική μπάρα του δρόμου, με τον οδηγό της να χάνει τη ζωή του.
Ο μόνος που κατάφερε να επιζήσει με ελαφρείς τραυματισμούς ήταν ο συνοδηγός της τρίτης Porsche 911. 

Και τα τρία πολυτελή οχήματα έφεραν ολλανδικές πινακίδες για αυτό και στη συγκεκριμένη φάση της έρευνας οι αρχές εικάζουν πως επρόκειτο για Ολλανδούς πολίτες. 
Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως εμπλέκονταν σε αγώνες ταχύτητας. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη