59χρονη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια τόλμησε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα


«Άναψε φωτιές» η καταξιωμένη παρουσιάστρια ποζάροντας αρχές Απριλίου με μπικίνι καθώς τόλμησε και βούτηξε στα παγωμένα νερά.

Στο κατώφλι των 60 διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα που θα ζήλευαν νεαρά κορίτσια καθώς προσέχει πολύ τη διατροφή της ενώ η γυμναστική είναι καθημερινή συνήθεια για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.«Σίγουρα έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Υπάρχει κανείς που δεν έχει δεχθεί; Εννοείται, βέβαια. Μα ο χώρος μας είναι ένας χώρος αρκετά τοξικός και νομίζω πως οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα.


Στον δικό μας χώρο είναι πιο άγρια η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα φώτα. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να σου συγχωρήσει ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε γλείψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες μέσα στο κανάλι. Δεν στο συγχωρούν εύκολα αυτό. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα τη δουλειά μου, την έκανα με αυτή την επιτυχία την καταγεγραμμένη όπως έχει πει η ιστορία και γυρνούσα στην οικογένεια μου. Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή με κανένα ζητούμενο από αυτά που προανέφερα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη