"Ήμουν 128 κιλά ... ένα τέρας"


Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της, την προσωπική ζωή και τους μεγάλους της έρωτες. Για τον σπουδαίο ηθοποιό και αγαπημένο φίλο της, Νίκο Κούρκουλο, αλλά και για την τελευταία της επιθυμία μπροστά στον θάνατο, που, όπως λέει η ίδια, δεν τη φοβίζει.
Ειδικότερα, η μεγάλη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου.

Μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τον Νίκο Κούρκουλο και πόσο της λείπει, μιας και ήταν κάτι περισσότερο από οικογένειά της. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη μεγάλη καριέρα της, τις έντονες στιγμές της ζωής της, τα πάθη και τους μεγάλους έρωτές της, καθώς και για τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της.

"Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Τίποτα άλλο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για μένα οι συνάδελφοί μου. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, αρρωσταίνω. Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου", ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αποκάλυψη για τον κακοποιητικό σύντροφο και πώς "καθάρισε" ο Νίκος Κούρκουλος
Μιλώντας για την περίοδο που υπήρξε με κακοποιητικό σύντροφο, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε την επικοινωνία της με τον Κούρκουλο. "Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το "Δεν σε αντέχω". Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα "Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός". 
Ήρθε με τη μηχανή, "καθάρισε" ωραία, γενναία, τον πλάκωσε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά" εξομολογείται η Μαίρη Χρονοπούλου.

"Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε "βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;" αποκάλυψε η σπουδαία ηθοποιός για όσα έντονα βίωσε στην προσωπική της ζωή.

"Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά", υπογράμμισε. Δεν ήταν, όμως, ο άνθρωπος με τον οποίο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσο για το γεγονός που την οδήγησε στον γάμο παρά το γεγονός πως ήξερε ότι θα διαλυθεί, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε πως το έκανε γιατί ήθελε να αφήσει το θέατρο.

"Είχα περάσει μια άσχημη κατάσταση και ήθελα να μαζευτώ στον πύργο μου. Ένα τεράστιο σπίτι στα Σπάτα, κοιμόμουν μόνη μου σε μια άκρη του σπιτιού παρά το ότι ήμουν παντρεμένη. Ήθελα να είμαι μια νοικοκυρά. Να φύγω από το περιβάλλον που είχα ζήσει. Δεν έγινε αυτό τελικά. Έλεγα θα φύγω, αλλά με παρέσυρε ο Βολανάκης και με πήρε στο Κρατικό Βορείου Ελλάδας και τελικά δεν άφησα το θέατρο".

"Ήμουν κατάκοιτη 128 κιλά"
Μιλώντας για τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε ενώ είχε μείνει κατάκοιτη με πολλά παραπάνω κιλά, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι το έκανε για λόγους ηθικής.

"Δημοσίευσα φωτογραφία μου από την περίοδο που ήμουν κατάκοιτη με παραπάνω κιλά για λόγους ηθικής και προσφοράς. Ήμουν τέρας, 128 κιλά. Από την άλλη πλευρά ήμουν καθισμένη σε μια πολύ ωραία πολυθρόνα με πολύ ωραίο φουστάνι. 
Έδειξα αυτή την τερατώδη φωτογραφία για ανθρώπους που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως κι εγώ. Για ανθρώπους που είχαν χάσει τον εαυτό τους. Ήθελα να τους πω: Προσπαθήστε, εγώ προσπάθησα και το νίκησα", υπογράμμισε η Μαίρη Χρονοπούλου.

"Παράλυτη, κατάκοιτη, έριξα 128 κιλά ακίνητη. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να γυρίσω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι φρικτό πράγμα", συμπλήρωσε.

Με τη μητέρα της να έχει φύγει από τη ζωή στα 107 της χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι φρίττει στην ιδέα να γεράσει τόσο. Βλέπει τον θάνατο σαν μια ωραία μετάβαση από εδώ.

"Δεν με φοβίζει ο θάνατος - Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν - Δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια"
Η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, αποκάλυψε και την τελευταία της επιθυμία. "Δεν με φοβίζει καθόλου ο θάνατος. Έχω και μια περιέργεια για το τι θα δω αν φύγω από εδώ. Θα βρούμε τίποτα; Με τη Μάρθα Καραγιάννη λέγαμε πάντα "τι θα βρούμε εκεί;"".

Έμπαινε ο Δαλιανίδης στα γυρίσματα και έλεγε: 
"Τίποτα, αηδίες. Σαν τα ραδιόφωνα είμαστε. Τραβάμε την πρίζα, σβήνει το ραδιόφωνο". Εμείς θέλαμε να δούμε κάτι. Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν. Δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια", εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

"Τίποτα που είναι σίγουρο δεν μπορεί να είναι και μακάβριο. Υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από τη μετάβαση; Δεν υπάρχει. Πιστεύω στο σύμπαν πάρα πολύ με έναν δικό μου αιρετικό τρόπο. Είναι αδύνατον να μην πιστέψεις κάπου".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη