"Παίρνω αναβολικά και το βράδυ πίνω χασίς που με ηρεμεί, για να κοιμηθώ"


"Παίρνω αναβολικά και το βράδυ πίνω χασίς που με ηρεμεί για να κοιμηθώ"

Μία ανώνυμη επιστολή, με την οποία "κάρφωναν" την παράνομη δράση του μποντιμπιλντερά αστυνομικού, ήταν αυτή που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, με αποτέλεσμα το "Εσωτερικών" να φθάσει στην επ΄ αυτοφώρω σύλληψή του.

Όπως αναφέρει το Star, οι "Αδιάφθοροι" παρακολουθούσαν επί έξι μήνες τον αστυνομικό που έκανε εμπόριο ναρκωτικών ακόμη και με το περιπολικό της υπηρεσίας του. Οι συνάδελφοί του πληροφορήθηκαν τη δράση του, στις 10 Οκτωβρίου, όταν έλαβαν μέσω ταχυδρομείου μια γραπτή ανώνυμη επιστολή που ανέφερε:
"Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από τράπερς και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά".

Έτσι έφθασαν στη σύλληψή του
Μετά την καταγγελία ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε στη σύλληψη του, πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι "Αδιάφθοροι" τον έπιασαν τη στιγμή, που με περιπολικό πήγαινε στην πύλη Ε7 στο λιμάνι του Πειραιά. Τον είδαν να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο και να ρίχνει μέσα ένα σακουλάκι, το οποίο περιείχε κάνναβη.

Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν, τον είχαν δει να πετάει δέμα με ναρκωτικά, ακόμα και από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
"Παίρνω αναβολικά και το χασίς με ηρεμεί"

Στην προανακριτική του κατάθεση, ο κατηγορούμενος αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά είναι για προσωπική του χρήση και ότι δεν έκανε διακίνηση. Ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη σωματική διάπλαση, με το body building. Έχω κατέβει σε διάφορους αγώνες και έχω αρκετές διακρίσεις. Λόγω της έντονης αθλητικής μου δραστηριότητας κάνω χρήση αναβολικών ουσιών και για τον λόγο αυτό, επειδή μου δημιουργούν ένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, κάνω περιστασιακά χρήση χασίς για να ηρεμώ και να κοιμάμαι".

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του αστυνομικού, αλλά και ένας ειδικός φρουρός που φέρεται να είναι χρήστης και ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη