42χρονος μεθυσμένος άνδρας, έπεσε από τον 19ο όροφο και έμεινε ζωντανός, στην περιοχή του Voronezh στην Ρωσία


Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου είναι ο μεθυσμένος 42χρονος που έπεσε από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στον 19ο όροφο και προσγειώθηκε στην οροφή ενός Nissan X-Trail.

Σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε. της Ρωσίας, ένας κάτοικος του Voronezh έπεσε από τον 19ο όροφο συγκροτήματος κατοικιών και σώθηκε καθώς προσγειώθηκε πάνω σε ένα σταθμευμένο Nissan X-Trail.

Σε αυτό το απίστευτο συμβάν έσπευσαν αμέσως οι Αρχές και αφού ανέσυραν ζωντανό τον 42 χρόνο, έγινε σαφές ότι ήταν μεθυσμένος. Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο, μαθεύτηκε η ταυτότητά του και διαγνώστηκε με διάσειση και κάταγμα σπονδύλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Voronezh και καταγράφηκε από όλα τα ρωσικά Μ.Μ.Ε., ενώ όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο, ο «ιπτάμενος» Ρώσος βγήκε όρθιος με την βοήθεια της ομάδας διάσωσης.

Για αυτό το θαύμα που βίωσε ο μεθυσμένος 42χρονος, υπάρχουν δύο θεωρίες και ο συνδυασμός τους μάλλον κράτησε στη ζωή τον άνδρα. Πρώτα απ’ όλα, όταν το σώμα του άτυχου χτύπησε το αυτοκίνητο, άνοιξαν οι αερόσακοι και βοήθησαν στο να διατηρηθεί ζωντανός.

Η δεύτερη θεωρία είναι ιατρική, αν και ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου παραδέχεται ότι δεν είναι βέβαιος για το πώς επέζησε ο άνδρας, μιας και μία πτώση ακόμη και από τον πέμπτο όροφο μιας πολυκατοικίας θεωρείται μοιραία.

Όμως, ο επικεφαλής του κέντρου τραυμάτων του νοσοκομείου εξήγησε ότι η οροφή του αυτοκίνητου άμβλυνε την δύναμη της πρόσκρουσης και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ένας μεθυσμένος έχει χαλαρωμένους μύες, κατάφερε να επιβιώσει.

Ένα φυσιολογικό άτομο, όταν ανταποκρίνεται στο στρες και τον κίνδυνο, οι μύες του σφίγγουν. Το σώμα όμως του μεθυσμένου λειτούργησε σαν αμορτισέρ και σώθηκε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη