Ο ηγέτης των μαχαιροβγαλτών νεοΝαζί και αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη, σε κωμικοτραγικές δηλώσεις


Την ώρα που κατατίθεται στη Βουλή από την κυβέρνηση η τροπολογία που θέλει να βάλει μπλόκο στο κόμμα του εγκληματία, έγκλειστου νεοναζί Κασιδιάρη για τις εκλογές, ο νέος πρόεδρος του κομματικού σχηματισμού του φυλακισμένου πρώην χρυσαυγίτη, προέβη σε δήλωση.

Η δήλωση του αξιολύπητου "αχυράνθρωπου", δοτού Πρόεδρου του ναζιστικού "Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ" αναφέρει:
"Η εμφάνιση στην πολιτική σκηνή του επιτίμου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλοπούλου και η ανάληψη της Προεδρίας του "Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ", προκάλεσε ωστικό κύμα.

Ακολουθεί η δήλωση του δοτού Πρόεδρου του ναζιστικού "Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ"

"Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα, που στηρίζει την Μητσοτακική προπαγάνδα, "από πρωίας μέχρι νυκτός", λυσσά, υβρίζει, και συκοφαντεί. Όλες οι επιθέσεις εκπορεύονται από αυτό. Για να διασωθεί το Μητσοτακικό Πριγκιπάτο, βυθίζουν ύπουλα δηλητηριασμένο μαχαίρι στην πλάτη του Κόμματος.

Οι Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι έχουν χάσει τον έλεγχο των λόγων τους. Η πρόβλεψη της ασφαλούς ήττης τους, τους καθιστά νευρικούς. Ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, μετεβλήθη σε κοινό υβριστή. Δι’ ομαδικού χαρακτηρισμού, καθυβρίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που προσβλέπουν στο "Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ".

Κατάπληκτη η κοινή γνώμη διαπιστώνει, ότι για να διατηρηθεί ο κύριος Μητσοτάκης στην εξουσία, επιστρατεύει όλα τα μέσα. Δεν ορρωδεί προ ουδεμιάς συνταγματικής εκτροπής. Καταφώρως παραβιάζει το Σύνταγμα και καταπατά τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του λαού."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη