Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τους στόχους και να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια για την μελλοντική σου εξέλιξη. Το οικογενειακό περιβάλλον βρίσκεται στο πλευρό σου και υποστηρίζει τις φιλοδοξίες σου. Νιώθεις πλήρης και καλυμμένος, αλλά ένα σαράκι τρώει τα σωθικά σου και σε κρατάει πίσω. Δεύτερες σκέψεις στροβιλίζουν στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εσωστρέφεια δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου, αλλά σήμερα θέλεις να απομονωθείς και να ασχοληθείς με τα βαθύτερα υπαρξιακά σου προβλήματα. Το ταίρι προσπαθεί να σε προσεγγίσει, όμως μάταια. Αυτό που θέλεις είναι η ησυχία σου. Αν δεν έχεις ταίρι, τη σημερινή μέρα δεν έχεις ελπίδες να το βρεις, αφού προτιμάς την μοναχικότητα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, επιφυλάσσει η μέρα. Υπάρχει οικονομική στήριξη από την οικογένεια, που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις οφειλές του παρελθόντος, ώστε να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε εξυπηρετεί ώστε να επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον και να έρθεις σε επαφή με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες κ.τ.λ. Θα δημιουργήσεις ένα φανατικό κοινό που κρέμεται από τα λόγια σου. Είσαι ανοικτός, δεκτικός και πρόσχαρος. Αποδέχεσαι τις απόψεις των άλλων και είσαι συζητήσιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με προτάσεις για έξοδο θα κυλήσει η μέρα και η παρέα του συντρόφου, σε γεμίζει απόλυτα. Είσαι περιποιητικός και θέλεις να πάρεις και να δώσεις φροντίδα. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα, όπου μπορείς να κάνεις μια γνωριμία πολλά υποσχόμενη, αρκεί να βγεις και να φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με μια νέα συνεργασία θα ασχοληθείς σήμερα και με διαπραγματεύσεις που θα σε ωφελήσουν. Διεκδικείς το οικονομικό μερίδιο που σου αναλογεί και βγαίνεις διπλά κερδισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να νιώσεις ασφάλεια. Βγες από την κατήφεια και μην πιέζεις τον εαυτό σου. Σήμερα έχεις ένα ισχυρό όπλο που είναι η διαίσθηση σου. Μη φοβάσαι ότι θα επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος και μη βασανίζεις το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σκέψεις σε γυρνούν στα παλιά και προβληματίζεσαι για έναν κρυφό έρωτα. Αν θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο και είσαι ελεύθερος, αποτίναξε το παρελθόν και προχώρα. Αν έχεις σχέση, νοσταλγείς τον παλιό καλό καιρό και θυμάσαι τις όμορφες στιγμές, παρέα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σε γεμίζει με ατελείωτες αγγαρείες που πρέπει να τελειώσεις. Χάνεις τα ωραία γιατί ασχολείσαι με λεπτομέρειες. Κάνε μια παύση ανά διαστήματα, ώστε να μη κλατάρεις. Τα οικονομικά δεν σου φτάνουν, όσο κι αν προσπαθείς, διότι εμφανίζονται έκτακτα έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βγάζει από το καβούκι σου και σε κοινωνικοποιεί. Σε βοηθά να αναλάβεις τα ηνία της ζωής και να σταθείς στα πόδια σου, χωρίς να στηρίζεσαι πουθενά. Νιώθεις αισιόδοξος και σίγουρος πως θα τα καταφέρεις. Το πρώτο βήμα έχει γίνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο μελλοντικός σύντροφος βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους σου και περιμένει να τον γνωρίσεις, εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Δεν έχεις παρά να βγεις μια βόλτα μαζί τους και θα το ανακαλύψεις. Αν έχεις ερωτικό σύντροφο, θα περάσεις υπέροχα μαζί του σήμερα, που είναι ημέρα χαράς και διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα και το μυαλό σου είναι αλλού, λόγω της ημέρας. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά, αν και δεν θα αποφύγεις τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να ανέλθεις στην κοινωνία, με όποιο μέσο διαθέτεις. Παραμερίζεις φίλους, σπίτι και οικογένεια, για να ασχοληθείς μόνο με την καταξίωση σου. Θέλεις να αναγνωριστείς για να κατατροπώσεις όσους ήταν άδικοι μαζί σου. Με την οξυδέρκειά σου καταφέρνεις να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε τρώει το σαράκι για έναν έρωτα παλιό. Ανησυχείς για κάτι που έχει τελειώσει οριστικά. Με αυτή την ψυχολογική διάθεση δεν θα γνωρίσεις κάποιο ταίρι, αν είσαι αδέσμευτος, γι’ αυτό ξεκόλλα. Εσύ που έχεις σύντροφο, σήμερα θα εισπράξεις γκρίνιες και παράπονα, οπότε φρόντισε να είσαι άψογος στην συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεχε το επαγγελματικό παρασκήνιο και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, που σε έχουν βάλλει στόχο. Κάποιοι θέλουν να σε κακολογήσουν στους ανωτέρους. Οικονομικά θα κυμανθείς στα ίδια επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, είναι υποστηρικτικό και σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, με μακρινούς συγγενείς και σχεδιάζεις και ένα ταξίδι ! Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που θα αποκομίσεις θα σου φανούν χρήσιμες, αφού θα διαμορφώσεις ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Η κοινωνική σου ζωή είναι ενεργή και σου καλύπτει σημαντικά κενά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη για ανεξαρτησία θα φέρει στην αγκαλιά σου μια ελεύθερη σχέση που θα προέρχεται από μακριά, ή από το διαδίκτυο. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και αφέσου στην νέα γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε το ταίρι αγκαλιά και πήγαινε μια εκδρομή, που θα σε ανανεώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πρόταση για καινούργια δουλειά σε χαροποιεί και δεν βλέπεις την ώρα να αναλάβεις το καινούργιο πόστο. Με το πλούσιο βιογραφικό που έχεις, μπορείς να ελπίζεις σε μισθολογική αναβάθμιση.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε εξυπηρετεί ως προς την επίτευξη των στόχων σου. Η ανοδική πορεία δεν είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα. Εσύ όμως θα ξεπεράσεις τα εμπόδια, που σου βάζουν κάποιοι. Επιτυγχάνεις την προσωπική ασφάλεια και νιώθεις πλήρης. Λαμβάνεις μία σημαντική ψυχική ανταμοιβή από την εξέλιξη μίας προσωπικής σου υπόθεσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στενή επαφή με τον ερωτικό σύντροφο ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Η ένωση αποτελεί την απόδειξη για τα βαθιά αισθήματα που υπάρχουν μέσα στην ψυχή του. Θέλεις την αποκλειστικότητα και την έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν μπορείς να κάνεις σήμερα νέα γνωριμία, διότι αποζητάς την ασφάλεια που δεν μπορείς να την έχεις από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καινούργια συνεργασία σε εξασφαλίζει και ανεβαίνεις στην ιεραρχία. Μπορείς να αναμένεις σημαντικές οικονομικές απολαβές, από την νέα επαγγελματική θέση, που σου εξασφαλίζει τα προς το ζην.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τους άλλους και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, μέσα από ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων. Είσαι επικοινωνιακός και με ανεβασμένη διάθεση. Αν υπάρξει κάποια διαφωνία, μη το πάρεις προσωπικά και δώσε χώρο, να ακουστούν κι άλλες γνώμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος στηρίζει τις απόψεις και συμπορεύεται στο πλευρό σου. Μαζί κάνετε σπουδαία ομάδα και είστε ο ένας για τον άλλο. Η παρέα μαζί του είναι απολαυστική και θα κάνεις σχέδια για ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, η προθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς, θα σε φέρει πιο κοντά στον υποψήφιο εραστή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι πολύ συναισθηματικός και αποφασίζεις με βάση το πως νιώθεις. Στην δουλειά δεν επιτρέπονται τέτοια και καλύτερα να δεις το συμφέρον σου. Η νέα πρόταση φαίνεται πού επικερδής και θα έχεις οικονομικό όφελος, αν σκεφτείς με την λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σε βοηθά να βγάλεις από μέσα σου τις ανησυχίες, που έχεις για το αύριο και να διώξεις το άγχος. Δεν είναι εύκολο να ξεριζώσεις πεποιθήσεις και κολλήματα του παρελθόντος, όμως η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνεις την αρχή. Η απομόνωση λειτουργεί για την κατανόηση του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εσωστρέφεια δεν ενδείκνυται για να βρεις ένα σύντροφο σήμερα, εσύ που είσαι μόνος και βαδίζεις χωρίς ταίρι στην ζωή. Ακολούθησε την επιθυμία της ψυχής σου και ο έρωτας θα φανεί! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν θα καταφέρεις να συνυπάρξεις σε πλήρη αρμονία με το ταίρι σου. Καλύτερα να μείνετε λίγο μακριά, ώστε να αποφύγετε γκρίνιες και παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με παρασκηνιακές ενέργειες θα κινηθείς σήμερα, κάνοντας μυστικές συμφωνίες. Η πίεση που σου ασκείται στην δουλειά, πρέπει με κάποιο τρόπο να πάψει να υφίσταται. Ακόμα και τα οικονομικά είναι μειωμένα και αναγκάζεσαι να ψάξεις για λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, είναι υποστηρικτικό και σε βοηθάει ώστε να έρθεις σε επαφή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας και μαζί τους να παίξεις, να χαρείς και να διασκεδάσεις. Ταυτόχρονα ή έντονη κοινωνικότητα θα σε στρέψει προς τους φίλους και τις ομάδες που ανήκεις. Μοιράζεσαι κοινούς στόχους με ομοϊδεάτες και η κοινή πλεύση φέρνει αποτελέσματα και επίτευξη των φιλοδοξιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με νέο ανανεωμένο έρωτα θα βαδίσεις, αν είσαι αδέσμευτος. Η καινούργια γνωριμία θα γίνει μέσα από τον σύλλογο, την ομάδα, ή το γυμναστήριο. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα βγεις με το ταίρι για διασκέδαση και θα ευχαριστηθείς την συντροφιά του. Η παρέα με φίλους είναι αναζωογονητική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική εύνοια θα φέρει προτάσεις από μακριά, που με χαρά θα δεχθείς. Η ενασχόληση με το διαδίκτυο θα είναι επικερδής και θα φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε βοηθήσει να αρχειοθετήσεις όλες τις λεπτομέρειες που καταπιάνεσαι τον τελευταίο καιρό και έχουν γίνει πλέον ένα βουνό. Το οικογενειακό περιβάλλον σε στηρίζει, βάζοντας ένα χεράκι για να τελειώσεις πιο γρήγορα. Οι εκκρεμότητες εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να γνωρίσεις το ταίρι που σου ταιριάζει, οπότε προσπάθησε το άλλη φορά, εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Αν έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, η έλλειψη χρόνου, θα δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση. Δεν αντέχεις την γκρίνια και προτιμάς να απομακρυνθείς για λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο στην επαγγελματική ανέλιξη και περνάς την μέρα σου, ψάχνοντας τρόπους να την πετύχεις. Τα οικονομικά μπαίνουν προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη, σιγοντάρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και την κοινωνική δραστηριότητα. Θα ασχοληθείς με τα χόμπι και θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Μέσα σε αυτά είναι και η προώθηση των ταλέντων, που διαθέτεις σε αφθονία. Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες φημίζονται και εκτός συνόρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εκφραστικότητα, ο αυθορμητισμός και η ζωηρή παρουσία, θα σε φέρουν σε επαφή με νέα γνωριμία. Βρίσκεις τον κατάλληλο σύντροφο και χαίρεσαι την ζωή μαζί του, εσύ που μέχρι τώρα ήσουν μόνος. Για σένα που έχεις βρει το ταίρι σου, είναι μια όμορφη μέρα να νιώσεις επιθυμητός και ερωτεύσιμος. Προτείνεις στο σύντροφο μια εκδρομή, που θα ανανεώσει την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, ή έχουν έδρα μακριά, σε ευνοούν. Μπορείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες και θα βγεις κερδισμένος. Οικονομικά θα έχεις καλύτερες απολαβές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη