Θλίψη στην Θεσσαλονίκη για τον χαμό του Νίκου Τσαρούχα


Έφυγε από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 89 ετών ο επιχειρηματίας, Νίκος Τσαρούχας. Ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το θρυλικό νυχτερινό στέκι στο κέντρο της πόλης, “Πατσατζίδικο Τσαρούχας”.
Ο Νίκος Τσαρούχας ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να δώσει στο πέρασμα των χρόνων σάρκα και οστά σε μια σειρά από όνειρα. 
Υλοποίησε στόχους στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να γίνει γνωστός σε ολόκληρη την πόλη. Το πατσατζίδικο που άνοιξε λειτουργεί μέχρι σήμερα και κατάφερε να γίνει σήμα κατατεθέν για τη Θεσσαλονίκη. 
Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, με τα προβλήματα υγείας να τον ταλαιπωρούν. Έδωσε τη μάχη γενναία αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Νίκος Τσαρούχας υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Νίκου Τσαρούχα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Νίκου Τσαρούχα.
Η οικογένεια του Συλλόγου μας έγινε από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ένας άνθρωπος με ανιδιοτελή, πολυετή και σημαντική προσφορά, στηρίζοντας τον ΑΡΗ σε δύσκολα χρόνια, αποτελώντας έναν από τους βασικούς οικονομικούς "αιμοδότες".
Ο εκλιπών, που διετέλεσε πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και του 2000, για πολλά χρόνια είχε ενεργό ρόλο στα κοινά της ομάδας μας, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τσαρούχα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη