Τα ζώδια ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου


Τα ζώδια ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου


Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Ταύρο και τον Ουρανό … Η εκρηκτικότητα και η επαναστατικότητα είναι στοιχεία έκδηλα, ενώ θα υπάρξουν και οι λόγοι να αιφνιδιαστούμε από ξαφνικά γεγονότα που θυμίζουν καταστάσεις άλυτες του παρελθόντος.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά και να ψυχαγωγηθείς. Θα αναδείξεις τα ταλέντα σου και θα δημιουργήσεις το υπόβαθρο για την αναγνώριση που σου αξίζει μέσα από τις δημιουργίες σου. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, η μέρα προσφέρεται για ερωτικό φλερτ, διασκέδαση, ή ακόμα και για ανοιξιάτικες εξορμήσεις ενόψει τριημέρου Πρωτομαγιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρεις, να γνωρίσεις καινούργια άτομα και να περάσεις όμορφα. Ο έρωτας βρίσκεται εκεί έξω και σε περιμένει. Αν είσαι ήδη σε σχέση μια έξοδος με το ταίρι σου θα αναθερμάνει την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά σήμερα θα έχεις μια παραγωγική και δημιουργική μέρα με ανάπτυξη και επέκταση. Ευνοούνται δουλειές που σχετίζονται με παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά. Στα οικονομικά η ανάγκη που έχεις για καλοπέραση θα σε βάλει σε έξοδα

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα θα είσαι κυκλοθυμικός και ευερέθιστος. Θα βγάλεις παράπονα στην οικογένεια που ομολογουμένως δεν σε έχει συνηθίσει έτσι. Υπεραναλύεις το κάθε τι και αντιδράς με έναν τρόπο υπερβολικό, καταπιέζοντας τους δικούς σου ανθρώπους! Ωστόσο, η πορεία της ημέρας φέρνει και ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές με άτομα που σε συνδέει κοινό παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά έχεις παράπονα από τον σύντροφο σου γιατί πιστεύεις ότι δεν σου δείχνει την αγάπη του. Πρόσεχε να μη το παρακάνεις γιατί θα θεωρήσει ότι τον καταπιέζεις και θα απομακρυνθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά έχεις στρέψει όλο σου το ενδιαφέρον και δίνεσαι ολοκληρωτικά. Φιλοδοξείς να ανταμειφθείς και να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Τα παρορμητικά έξοδα δεν καλύπτονται προς το παρόν μόνο από το μισθό σου οπότε κάνε το κουμάντο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ μου Δίδυμε, την σημερινή μέρα οι ιδέες σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να τις επικοινωνήσεις και να τις αξιοποιήσεις. Είσαι γεμάτος ιδέες και οι σκέψεις σου θα βρουν ακροατές. Ετοιμάσου για συναντήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, συγγενείς, ή αδέρφια και θα περάσεις όμορφα. Με την Σελήνη από το Λέοντα, σίγουρα είσαι ασυγκράτητος και επιθυμείς διακαώς να κάνεις ένα ταξιδάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου σήμερα η συζήτηση με το σύντροφο θα σε φέρει πιο κοντά αφού η κουβεντούλα θα γίνει με χαλαρή διάθεση. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου η μέρα προσφέρεται για έξοδο και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά η μέρα κυλάει ομαλά με συζητήσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά θα καταλήξεις σε συμφέρουσες συμφωνίες που αφορούν τις απολαβές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Καρκίνε, τη σημερινή μέρα οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και δεν καλύπτονται επαρκώς. Αισθάνεσαι ανικανοποίητος και θέλεις όλο και περισσότερα. Η παρορμητικότητα δεν σου ταιριάζει και καλά θα κάνεις να την αποφύγεις, γιατί οι άσκοπες αγορές, ναι μεν μπορεί προσωρινά να σου καλύψουν κάποια συναισθηματικά κενά, στην συνέχεια θα τις μετανιώσεις ή και θα τις πληρώσεις ακριβά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά θέλεις ασφάλεια και σταθερότητα. Σήμερα δεν έχεις ανεβασμένο το ηθικό και προτιμάς να ασχοληθείς με τα πολύ ιδιωτικά σου κι όχι με τον σύντροφο. Εάν δεν είσαι σε σχέση δεν προσφέρεται η μέρα για νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά αν δεν βλέπουν ακόμα τι αξίζεις μη σε απασχολεί γιατί στην πορεία θα φανεί η αξία σου. Θα πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά αναμένονται σημαντικές εξελίξεις που θα είναι ανάλογες των προσόντων που διαθέτεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα θα έχεις μια γεμάτη μέρα με όρεξη για να πρωτοστατήσεις σε κάθε πρόκληση που θα βρεθεί στο διάβα σου. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα κάνεις νέα προσωπικά ανοίγματα. Η τολμηρή σου φύση θα σε σπρώξει σε καινούργια μονοπάτια που θα εξερευνήσεις. Προσοχή ωστόσο στην βιασύνη και στην επιπολαιότητα που δεν σε συμφέρει τούτη την στιγμή. Ο εγωισμός πρέπει να παρακαμφθεί για να μη σε παρεξηγήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αισθηματικά η μέρα είναι ευνοϊκή για να δημιουργήσεις και να φέρεις την αναζωογόνηση στην σχέση σου. Αυτό που θα προσέξεις είναι ο εγωισμός σου. Αν είσαι αδέσμευτος μπορείς να βγεις έξω με τους φίλους και να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά βγαίνεις θαρραλέα και αποφασιστικά για να κατακτήσεις ότι σου αναλογεί. Ευνοϊκά τα μηνύματα σήμερα που θα σου δώσουν την ώθηση για μια νέα αρχή. Στα οικονομικά καλύτερα να μαζευτείς και να μην κάνεις αλόγιστα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Παρθένε οι προσπάθειες που καταβάλλεις να φέρεις εις πέρας τις υποθέσεις των άλλων, σε εξουθενώνει ενεργειακά. Να μη ξεχνάς ότι έχεις κι εσύ ανάγκες κι υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αφήνεις μισοτελειωμένες γιατί θα τις βρεις μπροστά σου. Το παρελθόν και οι αναμνήσεις σε ρίχνουν ψυχολογικά . Ξεχνάς ή αφήνεις για λίγο πίσω σου τις δικές σου ανάγκες, γεγονός που σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος και δεν θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις ώστε να κλείσεις ένα κύκλο στην προσωπική σου ζωή

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά η μέρα προβλέπεται ουδέτερη και δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα και οι προτεραιότητες σου είναι να αισθανθείς ασφαλής βελτιώνοντας την ψυχολογία σου. Σήμερα θέλεις να μείνεις μόνος για να μην επηρεαστείς από οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου και το πως θα τον διαχειριστείς είναι στο χέρι σου και μόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά κλείνεις ένα κύκλο που σε βασανίζει και σου φέρνει άγχος και πίεση που δεν αντέχεις άλλο με την δύναμη ψυχής που διαθέτεις. Τα οικονομικά σου ούτε κλαίνε ούτε γελάνε και πορεύεσαι με ότι έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και δημοφιλής στον περίγυρο σου. Θα δεχθείς κάθε πρόταση που θα σε βγάλει έξω για κοινωνικοποίηση και παρέα. Οι φίλοι σε αποζητούν και μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί τους επικοινωνώντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η βοήθεια τους είναι χρήσιμη αυτή την στιγμή που έχεις ανάγκη μια δεύτερη άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά προτιμάς να περάσεις καλά χωρίς να περιορίζεις τον εαυτό σου αλλά ούτε και το ταίρι σου. Η μέρα είναι ανάλαφρη και διασκεδαστική. Αν είσαι αδέσμευτος θα βγεις έξω και το παιχνίδι του φλερτ θα γίνει το αγαπημένο σου σπορ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά η συλλογική εργασία θα φέρει αποτελέσματα και σύντομα θα ξεπετάξεις την δουλειά. Ωφέλιμη θα είναι η οποιαδήποτε βοήθεια που θα προσφερθεί. Στα οικονομικά δεν προβλέπονται σημαντικά γεγονότα και οι εξελίξεις θα έρθουν λίγο αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η μέρα εξελίσσεται με έντονους ρυθμούς και έκρυθμη παρορμητικότητα από μέρους σου. Σε απασχολούν η καριέρα και η κοινωνική σου προβολή. Προτιμάς να τρέξουν γρήγορα οι υποθέσεις σου και βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα. Οι ανώτεροι σου από την μια θαυμάζουν την σπιρτάδα σου από την άλλη όμως θυμώνουν με την ανυπομονησία. Προσπάθησε να μην παραμελήσεις σήμερα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής … Μην ξεχνάς έρχεται τριήμερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά νιώθεις έτοιμος για το επόμενο βήμα αφού η σχέση εξελίσσεται ομαλά και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο. Η βαθύτερη και πιο ουσιαστική ένωση είναι επιτακτική ανάγκη για σένα. Έχεις δώσει όλο σου το είναι και ζητάς ανταμοιβή για τις θυσίες που έχεις κάνει. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα είναι κατάλληλη για μια νέα γνωριμία που θα βρίσκεται στον εργασιακό σου χώρο ή στον κοινωνικό περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά μπορείς να ανελιχθείς αφού οι ανώτεροι σου εμπιστεύονται τις ικανότητες και τα προσόντα σου που είναι αξιοσημείωτα. Στα οικονομικά η άνοδος δεν θα αργήσει να φανεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα λειτουργείς αυθόρμητα και ζητάς την περιπέτεια μέσα από καινούργιες εμπειρίες. Θα απολαύσεις και θα γευτείς την γλύκα της ζωής με νέες προοπτικές που θα παρουσιαστούν. Η μέρα θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα και χωρίς προβλήματα, ευνοούνται ταξιδάκια, γνωριμίες, νέες συμφωνίες, προτάσεις … και ιδέες που αν εφαρμοστούν θα σε βγάλουν από την ρουτίνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά η μέρα προσφέρεται για απόδραση με το ταίρι σου που θα σε ανανεώσει. Η ανάγκη σου να αποδράσεις πηγάζει από την βαθύτερη επιθυμία που έχεις να βρεθείς με τον σύντροφο κάπου μακριά χωρίς παρεμβολές τρίτων. Ανεπηρέαστος θα οδηγήσεις τον έρωτα στα δικά σου μονοπάτια. Αν είσαι αδέσμευτος ο έρωτας δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα εάν δεν κινηθείς. Ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες σου και να γνωρίσεις ένα άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά είναι μια θετική μέρα για να εξετάσεις νέες προτάσεις ή να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα εργασία σου με καινούργιες μεθόδους που θα ανοίξουν προοπτικές. Στα οικονομικά προς το παρόν μένεις στάσιμος αλλά πολύ σύντομα θα ωφεληθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Αιγόκερε, προσπάθησε να ηρεμήσεις διώχνοντας τις ανασφάλειες πουν στοιχειώνουν την ψυχή σου. Διαθέτεις ισχυρό ένστικτο και μπορείς να ψυχανεμιστείς τους κρυμμένους κινδύνους οπότε μη φοβάσαι. Ακολούθησε την διαίσθηση σου και άκου την φωνή της καρδιάς σου. Διώξε τα φαντάσματα του παρελθόντος! Σήμερα ευνοείται η διευθέτηση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος, είτε προσωπικών – συναισθηματικών, είτε και οικονομικών – χρεωστικών υπολοίπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά πρέπει να διώξεις τις σκέψεις που σε χαλάνε και προέρχονται από σχέσεις του παρελθόντος. Ότι έγινε, έγινε και δεν σε ωφελεί να θυμάσαι τα περσινά ξινά σταφύλια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά δεν ευνοούνται σήμερα τα νέα ξεκινήματα αλλά θα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Στα οικονομικά θα πορευτείς με τα λίγα και καλά προς το παρόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή μέρα θα σου προσφέρει ικανοποίηση και δικαίωση για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Σήμερα είσαι περισσότερο στραμμένος στις σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους, λύνεις διαφωνίες, γεφυρώνεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί και βάζεις νερό στο κρασί σου προκειμένου να επέλθει η ισορροπία και η αρμονία. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι τόσο ευάλωτος στην γνώμη των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σήμερα θα έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή. Προσπέρασε το και μη πιάνεσαι από κουβέντες που δεν τις εννοεί. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα άτομο αρκεί να του αφήσεις χώρο χωρίς να του κάνεις (στενό μαρκάρισμα). !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά προμηνύονται νέες συμφωνίες με συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης που έχουν αποδείξει την σοβαρότητα τους. Στα οικονομικά θα έχεις έσοδα από συνεργάτες που θα σου δώσουν το μερίδιο που σου αναλογεί.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι. Θέλεις να γίνουν όλα με μέθοδο και να μη σου ξεφύγει τίποτα. Η αντίληψη σου είναι αυξημένη και δεν χωράει περιθώριο λάθους. Όλα θα γίνουν όπως επιθυμείς αλλά με κούραση που θα προκαλέσει άγχος. Πάρε χρόνο για να χαλαρώσεις! Σημαντικό επίσης για σήμερα είναι ότι έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, ή να επιμεληθείς θέματα διατροφής.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά δεν υπάρχει ο χρόνος σήμερα ούτε κατά διάνοια να ασχοληθείς διότι οι υποχρεώσεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Η πίεση από διάφορες εκκρεμότητες δεν σου αφήνει περιθώρια για έρωτες που σήμερα τους βάζεις σε δεύτερη μοίρα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά δίνεις σήμερα τον καλύτερο εαυτό σου και βουτάς στην μάχη της επιβίωσης. Στα οικονομικά θα έχεις όφελος λόγω της αυξημένης δουλειάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη