Βίντεο : Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του Snik ο πρεζέμπορος αστυνομικός


Ο 33χρονος αστυνομικός, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικά και συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του Snik.

Ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος, μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ, από την οποία έφυγε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς και αδράνειας. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν, υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Live News”, ο 33χρονος αστυνομικός ήταν πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ, Snik. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυνομικός που δρούσε από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Όσον αφορά στην εμπλοκή στην υπόθεση του ειδικού φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ίδια χρήση.

Ο αστυνομικός, προμηθευόταν τις ποσότητες ναρκωτικών από έτερο συλληφθέντα, με τον οποίο χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους ως χώρους αποθήκευσης. Είχαν τη βοήθεια των συντρόφων τους, οι οποίες επίσης συνελήφθησαν.Μαζί με τους δύο αστυνομικούς, έχουν συλληφθεί ακόμα 4 άτομα, ανάμεσά τους και η σύζυγος του Αστυφύλακα που γνώριζε για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού - επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα 5 άτομα.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός που είχε μπει στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έπειτα από καταγγελία, βρισκόταν το Σάββατο σε περιπολία ασφαλείας στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ζήτησε από τον συνοδό του να μεταβεί σε κοντινό σημείο για να χαιρετήσει συγγενικό του πρόσωπο. Εκεί οι "αδιάφθοροι" τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω, την ώρα που προμήθευε "πελάτη" του με 8 γραμμάρια κάνναβης.

Για να μη γίνει αντιληπτός, ο αστυφύλακας είχε βαφτίσει τις ναρκωτικές ουσίες με διαφορετικούς τρόπους. Συνήθιζε στις συνομιλίες του να κάνει λόγο για "κοτόπουλα" και "κατσαβίδια", όταν ήθελε να αναφερθεί στην κάνναβη. Όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα των αρχών, ένας από τους βασικούς πελάτες του, ήταν ένας αστυνομικός με τον οποίο υπηρετούσαν μαζί στο παρελθόν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

"Υπερασπιζόμαστε το σπουδαίο έργο της ελληνικής αστυνομίας και την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία αλλά παραμένουμε αμείλικτοι με όσους αποδειχθούν επίορκοι. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους", ανέφερε σε ανάρτηση του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη