92χρονος μεγιστάνας ακύρωσε αιφνίδια τον επικείμενο γάμο του


92χρονος μεγιστάνας ακύρωσε αιφνίδια τον επικείμενο γάμο του
Ο δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ και η Ανν Λέσλι Σμιθ ακύρωσαν ξαφνικά τον αρραβώνα τους – μόλις δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να παντρευτούν.

Ο 92χρονος βαρόνος των μέσων ενημέρωσης έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο μήνα στην 66χρονη Λέσλι Σμιθ με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 11 καρατίων που πιστεύεται ότι αξίζει έως και δύο εκατομμύρια λίρες. Περιγράφοντας μάλιστα, το θυελλώδες ειδύλλιό τους ως «δώρο Θεού», το ζευγάρι δήλωσε ότι σχεδίαζε να παντρευτεί στα τέλη του καλοκαιριού.
Αλλά ο αρραβώνας ακυρώθηκε ξαφνικά χθες το βράδυ, όταν το ζευγάρι κατέληξε απρόθυμα σε μια «αμοιβαία απόφαση» να χωρίσουν οι δρόμοι τους, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ποιος όμως είναι ο λόγος για τον χωρισμό αυτό; 
Ένας φίλος από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα πως η Σμιθ δυσκολευόταν με τη δημοσιότητα.

«Απλά δεν μπορούσε να αντέξει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Είναι πολύ κλειστός άνθρωπος» είπε. «Κάθισαν και μίλησαν χθες (τη Δευτέρα) και συμφώνησαν ότι ήταν καλύτερα γι’ αυτούς να χωρίσουν. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ αποδέχεται ότι θα είναι πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί ή θα μπορούσε να κάνει για να το αλλάξει αυτό».

Σύμφωνα πάντα με την Daily Mail, ο τερματισμός του αρραβώνα ήταν μια κοινή απόφαση και για την οποία λυπούνται και οι δύο πλευρές. Ένας άλλος φίλος δήλωσε πως ο Ρούπερτ Μέρντοχ εξακολουθεί να έχει αδυναμία στην Σμιθ παρά την απόφασή τους να χωρίσουν. Όπως είπαν: «Τη θαυμάζει, τη σέβεται και πιστεύει ότι είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Του αρέσει το γεγονός ότι είναι τόσο ήρεμη και τόσο δυνατή… και μοιράζεται τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση κρασιού σε έναν αμπελώνα στην Καλιφόρνια. Περίμενε ένα δεκαπενθήμερο πριν της ζητήσει να βγούνε. Έξι μήνες αργότερα, της έκανε πρόταση γάμου. 
Σε άρθρο που δημοσίευσε η New York Post (ιδιοκτησίας Μέρντοχ), ο Ρούπερτ Μέρντοχ δήλωσε σχετικά με την πρόταση γάμου: «Ήμουν πολύ αγχωμένος. Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος μου γάμος. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».



Να σημειωθεί ωστόσο πως μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα, τα tabloids άρχισαν να ψάχνουν το παρελθόν της Ανν Λέσλι Σμιθ και φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό τους πως στο παρελθόν βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τα θετά παιδιά της από τον γάμο της με τον μουσικό της κάντρι Τσέστερ Σμιθ. 
Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες και το θέμα διευθετήθηκε το 2010.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη