25χρόνος εισέβαλε σε βρεφονηπιακό σταθμό και έσφαξε 4 νήπια με τσεκούρι, στη νότια Πολιτεία Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας


Τουλάχιστον τέσσερα παιδάκια σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί και άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό , ανακοίνωσαν η αστυνομία και το τοπικό νοσοκομείο.

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα ότι ένας φονιάς εισέβαλε στον ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό Cantinho do Bom Pastor, στην πόλη Μπλουμενάο, και επιτέθηκε σε παιδιά και σε υπαλλήλους», δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνήτης Τζορτζίνο Μέλο σε ανακοίνωση.

Από την πλευρά τους, οι χρήστες του Twitter εξέφρασαν την οργή και την αγανάκτησή τους από την αιματηρή επίθεση με διάφορα σχόλια κατά του 25χρονου δράστη, όπως «είσαι σκουπίδι» και «πώς επιτρέπεται να μπαίνει μέσα σε ένα εκπαδευτικό ίδρυμα και να σκοτώνει παιδιά;».
Η στρατιωτική αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι ο ύποπτος, ένας 25 χρόνος, παραδόθηκε στις αρχές και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με αρκετά μέσα ενημέρωσης, τα παιδιά φονεύθηκαν με ένα μικρό τσεκούρι.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για μια οικογένεια από το να χάνει παιδιά ή εγγόνια, κυρίως κατά τη διάρκεια μιας πράξης βίας εναντίον αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών. Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες μετά τις τερατώδεις πράξεις που διαδραματίστηκαν στον βρεφονηπιακό σταθμό Bom Pastor», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter o Βραζιλιάνος πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια αυτή ως μια «απαράδεκτη, παράλογη πράξη μίσους και δειλίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη