Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στο δικό σου ζώδιο και όπως καταλαβαίνεις σε επηρεάζει άμεσα. Το πάθος και το φλογερό ταπεραμέντο που σε χαρακτηρίζει ως ζώδιο της φωτιάς, μειώνεται δραματικά. Αδυνατείς να εκφράσεις τα συναισθήματα και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αισθάνεσαι αδύναμος στην λήψη αποφάσεων και δεν μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες. Η μπλοκαρισμένη ενέργεια φέρνει έντονα ξεσπάσματα λόγω υπέρμετρης κυκλοθυμίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, δυσκολεύει τις κοινωνικές επαφές και δημιουργεί προβλήματα στην σχέση με τον σύντροφο. Οι φίλοι υπονομεύουν την σχέση σου και βρίσκονται απέναντι στα σχέδια σου. Καλύτερα να μη εμπιστευτείς κανένα άλλο παρά μονάχα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μια ερωτική γνωριμία μέσα στον φιλικό κύκλο, αλλά χρειάζεται προσοχή.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά είναι προτιμότερο να μην κοινοποιείς τα σχέδια σου γιατί κάποιοι παραμονεύουν να στα κλέψουν και να τα οικειοποιηθούν. Οικονομικά δεν αναμένονται εξελίξεις, παρόλα αυτά οφείλεις να είσαι προσεκτικός στα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη, γίνεται στον Κριό και στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που βρίσκονται τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και οι κρυφοί σου πόθοι. Βουλιάζεις τον εαυτό σου σε θλίψη και νιώθεις έρμαιο των εξωτερικών γεγονότων. Δεν επιθυμείς την παρέα κανενός και προτιμάς την απομόνωση. Αποδυναμώνεσαι ενεργειακά και νιώθεις κάτι αδιόρατο να κουμαντάρει την διάθεσή σου. Πέφτουν οι μάσκες σε μία προσωπική ιστορία και θλίβεσαι σημαντικά από την ροή των γεγονότων και από τα αποκαλυπτήρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμό που δεν εξωτερικεύεις, μη περιμένεις να έχεις νέες ερωτικές γνωριμίες, εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Έτσι κι αλλιώς σε συντροφεύουν οι πρόσφατες αναμνήσεις που έχεις επιλέξει για παρέα. Αν έχεις ταίρι, δεν είναι μέρα που αποζητάς την κοινωνικοποίηση μαζί του και προτιμάς να μείνεις μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε δυσκολεύει στον επαγγελματικό τομέα. Βγαίνουν κακίες από άτομα που έχουν κάποια ισχύ στη δουλειά και υπονομεύουν την θέση και την φήμη σου. Έχεις διαίσθηση και αντιλαμβάνεσαι ποιοι είναι αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις. Οικονομικά δεν έχεις καμμιά εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό, γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που αφορά στα μελλοντικά σχέδια και φιλοδοξίες σου. Αυτή την στιγμή δυσκολεύεσαι να εστιάσεις σε αυτά και μοιάζεις σαν χαμένος, μη μπορώντας να θέσεις σε εφαρμογή τίποτα. Κάποιοι στόχοι αναθεωρούνται, γιατί δεν είναι πλέον εφικτοί, ενώ άλλοι ματαιώνονται παντελώς. Η στήριξη του περιβάλλοντος θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια γνωριμία από τον φιλικό κύκλο, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, αν είσαι αδέσμευτος με το τετράγωνο Ήλου-Πλούτωνα. Αν κατεβάσεις λίγο τον πήχη και δεν ονειροβατείς σε ανέφικτα σχέδια, τότε η στήριξη του θα σου φανεί πολύτιμη. Αν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να ματαιώσεις το ταξίδι που επιθυμούσες να κάνεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το πλαίσιο που σχεδιάζεις για να κινηθείς στα επαγγελματικά, βρίσκει εμπόδια και αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις. Την αλλαγή πλεύσης στην επιβάλλουν οι συνθήκες κι όχι τα άτομα που συνεργάζεσαι. Τα οικονομικά ούτε κλαίνε, ούτε γελάνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, σε επηρεάζει άμεσα και γίνεται στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου. Βάλλεται η κοινωνική σου υπόσταση και η φήμη σου. Τόσο η προβολή, όσο και η καταξίωση, χρειάζονται προσοχή. Κάποιοι εποφθαλμιούν την θέση σου στην κοινωνία και ζηλεύουν ότι έχεις καταφέρει με τον κόπο σου. Θα αντιμετωπίσεις εχθρική συμπεριφορά από άτομα που δεν φανταζόσουν ποτέ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα βγάζει ζήλια και χειριστική συμπεριφορά από τον σύντροφο που σε σοκάρει. Προσπαθεί με παιχνίδια εξουσίας να σε κερδίσει αλλά μάταια. Ήδη έχεις φύγει για το κυνήγι του ονείρου σου. Αν είσαι αδέσμευτος επιδιώκεις γνωριμία με κάποιο άτομο που θα συνδεθείς ψυχικά. Αν δεν το βρεις θα προτιμήσεις την μοναξιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες υπερβαίνουν την λογική. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια μπλοκάρονται και πρέπει να αναθεωρήσεις. Τα οικονομικά πιέζουν και η τακτοποίηση των οφειλών σε αγχώνει.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Κριό σε επηρεάζει θετικά και φέρνει εξελίξεις που σε ικανοποιούν σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αρκεί να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν χωρίς να τις αρπάξεις. Βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και από άλλη οπτική γωνία. Μπορείς να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου και να επεκταθείς κοινωνικά. Επιπλέον η τάση σου για ανεξαρτησία είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Αυτό που θα προσέξεις είναι τα άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος, καθώς και τους μακρινούς συγγενείς, που σου βάζουν τρικλοποδιές αφού δεν τους αρέσει να βλέπουν να προκόβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τον ερωτικό σύντροφο εισπράττεις αχαριστία και αψυχολόγητη συμπεριφορά. Μάλλον δεν του αρέσει να είσαι παραπάνω από αυτόν και βγάζει κόμπλεξ με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Αν είσαι μόνος, μια γνωριμία που επιθυμείς, φαίνεται να μην εξελίσσεται ομαλά και εγκαταλείπεις την προσπάθεια πριν ξεκινήσεις καν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο και είσαι ασφαλής. Στα επαγγελματικά υπάρχει δυσκολία στην σύναψη συμφωνιών, από τους διαφωνούντες συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που εκφράζει την ψυχολογική σου διάθεση και τους φόβους. Ο ψυχικός σου κόσμος ταράζεται από γεγονότα, που δεν μπορείς να διαχειριστείς και δεν είναι στο χέρι σου. Αδυνατείς να αλλάξεις τις καταστάσεις και αγχώνεσαι σε υπερβολικό βαθμό. Θα ζήσεις εμπειρίες που θα αυξήσουν τις φοβίες σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και την ισορροπία, γιατί αλλιώς θα καταρρεύσεις ψυχικά από την υπερχείλιση του συναισθήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπλοκάρει τις επιθυμίες σου και δεν αποζητάς την παρέα του συντρόφου. Προτιμάς την μοναξιά και την απομόνωση. Οι ζήλιες και η κτητικές συμπεριφορές, σας απομάκρυναν. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ελπίζεις σε κάτι νέο με τέτοια ψυχολογική διάθεση. Φρόντισε για την εξισορρόπηση της ψυχολογίας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά είναι βραχνάς και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα έξοδα. Χρέη και οφειλές σε αγχώνουν. Επαγγελματικά μπορείς να κάνεις μυστικές συμφωνίες και συζητήσεις κάτω από το τραπέζι.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, γίνεται ακριβώς απέναντι σου και στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που συμβολίζει τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μη σου κακοφανεί αν εντελώς ξαφνικά και αψυχολόγητα κάποιοι απομακρυνθούν από κοντά σου. Η θέση τους θα αντικατασταθεί με άλλους, που θα αποδειχθούν εξίσου σημαντικοί για σένα και θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο. Οι καινούργιοι άνθρωποι θα σε μυήσουν σε νέες εμπειρίες και θα βαδίσεις σε διαφορετικά μονοπάτια στις σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο του Ήλιου-Πλούτωνα, μπλοκάρει την αρμονική σχέση με τον σύντροφο και μπορεί να επέλθει ρήξη, αν δεν προσέξεις. Ξαφνικά βλέπεις ότι διαφωνείς μαζί του και εκπέμπεις σε διαφορετικά μήκη κύματος. Αν είσαι αδέσμευτος μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που από την μία σε ενθουσιάζει κι από την άλλη σε παιδεύει, γιατί είστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες παρουσιάζονται μεν, αλλά θέλουν προσοχή. Τα επιχειρηματικά σχέδια εμποδίζονται. Τα οικονομικά δεν σε προβληματίζουν, αλλά μετρίασε τα έξοδα που κάνεις για σύντροφο και για παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις σαν άτομο. Μη παραξενευτείς αν αλλάξεις συνήθειες και πρόγραμμα. Όσο κι αν αντισταθείς, οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να το κάνεις. Δεν σου είναι πλέον εύκολο να διαχειριστείς τον χρόνο σου, ώστε να ασχοληθείς με την επιμέλεια της σωματικής σου ευεξίας κι έτσι καταλήγεις κουρασμένος και αγχωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο του Ήλιου-Πλούτωνα, σε φέρνει αντιμέτωπο με το ταίρι σου, για προβλήματα που συμβαίνουν στην οικογένεια. Οι έντονες διαφωνίες φέρνουν σύγκρουση μεταξύ σας και δημιουργούν χάσμα. Η διάθεση χαλάει και προτιμάς να μείνεις μόνος ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν δεν έχεις σύντροφο μπορώ να πω ότι γλυτώνεις από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις την δεδομένη στιγμή. Όταν πάψει να υφίσταται η αρνητική ενέργεια θα βρεις τον κατάλληλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και έχεις να ασχοληθείς με αγγαρείες, που δεν σου προσφέρουν τίποτα άλλο, εκτός από άγχος, που δεν μπορείς να ελέγξεις. Στα οικονομικά πιέζεσαι με τα χρέη της οικογένειας που βαραίνουν κι εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Κριό δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αλλά δημιουργεί ευκαιρίες που αν τις εντοπίσεις εγκαίρως, θα έχεις σπουδαίες εξελίξεις. Έχε μάτια και αυτιά ανοικτά και αφουγκράσου την καρδιά σου. Παρότι έχουμε έκλειψη σε σένα δεν θα εκλείψει ούτε η δημιουργική σου διάθεση, ούτε ο ρομαντισμός. Παρόλα αυτά η ισχυρή ενέργεια της και το έντονο μαγνητικό πεδίο που εκπέμπει, σου εφιστά την προσοχή σε θέματα παιδιών, ερώτων και δημιουργημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο του Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με τον σύντροφο και λεκτικές αντιπαραθέσεις που οφείλονται σε διαφωνίες. Κόντρα στην κόντρα δεν θα βγάλεις κάτι γι’ αυτό προσπάθησε να κατευνάσεις τους τόνους,. αν σε ενδιαφέρει αυτή η σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος ο έντονος διαπληκτισμός με ένα άτομο θα ανάψει τα αίματα και θα φουντώσει το πάθος για ερωτική συνεύρεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το ενδιαφέρον σου δεν είναι στα επαγγελματικά εκτός κι αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά ή κάνεις δουλειά το χόμπι σου όπου εκεί θα διαπρέψεις. Τα έξοδα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να είσαι προσεκτικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή Έκλειψη στον Κριό, γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που συμβολίζει την ιδιωτική ζωή, την οικογένεια, την περιουσία και τα αποκτήματα. Παρουσιάζεται πρόβλημα στην βάση και στα θεμέλια της ζωής σου και κλονίζονται οι σταθερές σου. Ότι θεωρούσες δεδομένο, παύει να υφίσταται. Πιθανή είναι η σκέψη για αλλαγή τόπου κατοικίας ή διαμονής. Οι οικογενειακές σχέσεις αλλάζουν και μπαίνουν σε διαφορετικό πλαίσιο. Η περιουσία θα κατανεμηθεί και θα βρεθείς ριγμένος, αν δεν προσέξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, φέρνει ανασφάλειες που ξεκινούν από την ιδιωτική οικογενειακή σου ζωή και επεκτείνονται στην ερωτική. Μεταφέρεις τις φοβίες στον σύντροφο, που σε κατηγορεί ως συντηρητικό και πεσιμιστή. Η διαχείριση των περιουσιακών δεν βρίσκει σύμφωνο το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι και είσαι μόνος, δεν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, για να γνωρίσεις κάποιον τώρα. Εξάλλου δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα αφού έχεις άλλες προτεραιότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η οικογενειακή επιχείρηση και η δουλειά μαζί με τους οικείους σε προβληματίζει, αφού δεν πάνε καλά τα πράγματα και υπάρχουν απώλειες. Στα οικονομικά ισχύει το ίδιο και καλά θα κάνεις να προσέχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η σημερινή Έκλειψη στον Κριό, πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που συμβολίζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Παρόλο που βλέπει καλά το ζώδιο σου και δεν είναι αρνητική για σένα, οφείλεις να προσέχεις όταν μετακινείσαι, ελέγχοντας το μεταφορικό σου μέσο, καθώς και την διαδρομή που θα ακολουθήσεις. Αν επιθυμείς να αλλάξεις το αμάξι σου μπορείς να το κάνεις. Ένα πρόβλημα θα δημιουργηθεί με το κοντινό περιβάλλον, ή τους γείτονες, ή τα αδέρφια. Μην ανταλλάξεις κουβέντες που θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε κάνει πολύ μαγνητικό και με ισχυρή προσωπικότητα. Έλκεις τα βλέμματα πάνω σου και καταφέρνεις να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε τα λόγια που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου γιατί θα τον πληγώσεις και δεν θα στο συγχωρέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι στο στάδιο των συζητήσεων για νέο επαγγελματικό εγχείρημα αλλά η διαφωνία μεταξύ των εταίρων δεν θα το αφήσει να πραγματοποιηθεί. Κουβέντες θα κάνεις και για τα οικονομικά αλλά καλύτερα να μη βασιστείς σε κανενός την βοήθεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που αφορά στην προσωπική ασφάλεια που νιώθεις όταν έχεις όλα όσα χρειάζεσαι. Με αυτή την Έκλειψη νιώθεις ότι απειλείται η σταθερότητα στην ζωή σου και κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου στα πολύ δικά σου άτομα. Ότι σου ανήκει αμφισβητείται και νιώθεις ξεκρέμαστος. Πρέπει να προσπαθήσεις από την αρχή να ξαναχτίσεις ένα ασφαλές περιβάλλον, ώστε να μην πανικοβάλλεσαι από την έλλειψη σταθερότητας. Δείξε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, εντείνει την ανασφάλεια σου και δεν επιθυμείς να γνωρίσεις καινούργια άτομα για να σχετιστείς ερωτικά, εσύ που είσαι αδέσμευτος. Αν έχεις σύντροφο, προβληματίζεσαι με την συμπεριφορά του, όταν σε απομακρύνει χωρίς λόγο και βγάζεις ζήλια. Λόγος υπάρχει! Του φέρεσαι σα να είναι κτήμα σου, χωρίς να νοιάζεσαι για τα συναισθήματα του. Αν σε ενδιαφέρει η σχέση άλλαξε στάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά περνούν κρίση και σε πιέζουν. Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να διασφαλίσεις τα προς το ζην καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες. Επαγγελματικά κάνεις συμφωνίες με άκρα μυστικότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη