Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου. Νιώθεις αισιόδοξος, επεκτατικός και έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου και η τύχη θα είναι με το πλευρό σου γενναιόδωρη. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε εστιάζει στην επίτευξη των φιλόδοξων σχεδίων και προωθεί την δημόσια προβολή σου. Η χειμαρρώδης και επιβλητική παρουσία σου δεν περνάει απαρατήρητη!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση είναι ιδιαίτερα τονισμένα στοιχεία σήμερα και συγκεντρώνεις πάνω σου, πολλά ερωτικά βλέμματα, αν είσαι ελεύθερος. Η γενναιόδωρη φύση θα σε φέρει κοντά σε μια γνωριμία, που θα σε ανανεώσει. Αν είσαι σε σχέση, περνάς όμορφες στιγμές με το σύντροφο και αναθερμαίνεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να θέσεις τις προτάσεις σου στην δουλειά και να είσαι βέβαιος πως θα ληφθούν υπόψιν. Παρόλα αυτά να προσέχεις μην υπερβείς το μέτρο. Μην τα θέλεις όλα δικά σου! Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά όπου θα θυμάσαι *παν μέτρον άριστον*.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, σε βοηθά να νιώσεις εσωτερική γαλήνη. Οι σκέψεις του παρελθόντος δεν σε πληγώνουν πια. Μπορείς να αφουγκραστείς την ψυχή σου και να την γιατρέψεις. Το ηθικό ανεβαίνει και έχεις προστασία από μια ανώτερη δύναμη που σε φυλάει από τις κακοτοπιές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργεί προσωπική ανάπτυξη μέσω της μάθησης και των νέων εμπειριών που αποκτάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με νέο έρωτα βαδίζεις αν είσαι ελεύθερος. Η προοπτική ενός ταξιδιού θα σε φέρει πιο κοντά στην καινούργια γνωριμία. Είσαι έτοιμος να τον γευτείς εφόσον έχεις απαλλαγεί από το παρελθόν. Αν έχεις ταίρι ανανεώνεις τον έρωτα, ανταλλάσσοντας όρκους πίστης και αφοσίωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωράς σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες με την αποδοχή προτάσεων που θα προκύψουν. Οικονομικά λαμβάνεις ένα μπόνους από κρυφή πηγή εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου- Δία, σε βοηθά στην ανάπτυξη της κοινωνικής σου ζωής. Οι στόχοι σου θα υλοποιηθούν, αρκεί να μην ονειροβατείς. Έχεις πολύ καλούς φίλους που σε στηρίζουν και ακολουθούν τα βήματα σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, βγάζει ανεκπλήρωτες επιθυμίες δημιουργώντας άγχος. Μην αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις αλλά εμβάθυνε στην ουσία των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον προκύπτει ένας έρωτας για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος. Η τύχη είναι με το μέρος σου και μην αργείς να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν. Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς την βαθύτερη ψυχική αλλά και σωματική ένωση δημιουργώντας σκηνές ζήλιας αν δεν τα εισπράττεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε αγχώνουν γιατί δυσκολεύεσαι στην αποπληρωμή χρεωστικών οφειλών, παρόλα αυτά, έχεις την στήριξη φίλων και συνεργατών, ώστε να προωθήσεις την δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Μ. Τετάρτη η σύνοδος Ήλιου-Δία, σε προμοτάρει ώστε να επεκτείνεις την δημόσια εικόνα και να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Η θέση σου στον κόσμο και η καταξίωση είναι επιτακτική ανάγκη. Έχεις δημιουργήσει ένα καλό υπόβαθρο και είσαι πλέον αναγνωρίσιμος στην κοινωνία, σου δίνονται και εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που συμμερίζονται τις ανάγκες σου και σε συμπονούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει ο σύντροφος είναι αρκετή για να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον. Η στήριξη του είναι επίσης σημαντική. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσελκύσεις ένα ενδιαφέρον άτομο μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα κινηθείς από δω και στο εξής. Το ευρύτερο περιβάλλον βλέπει την πρόοδο που αναπτύσσεις και αντιλαμβάνεται πως οι ικανότητες σου δεν σταματούν εδώ. Τα οικονομικά για την ώρα δεν σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, τονίζει ακόμα περισσότερο την γενναιόδωρη φύση σου και επεκτείνει την αισιοδοξία σου . Κινείσαι με υπεραισιοδοξία και την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά. Οι ανοικτοί ορίζοντες δεν έχουν πλέον όρια για σένα και ατενίζεις το μέλλον με θετικότητα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και μπορεί λίγο να σε προσγειώσει στην πεζή πραγματικότητα. Δεν είναι κακό γιατί με αυτό τον τρόπο εξισορροπείς την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ανεξάρτητο πνεύμα θα σε φέρει κοντά σε μια γνωριμία που δεν θα σε καταπιέζει αφήνοντας σου χώρο να αναπνέεις. Άλλο που δεν θέλεις εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος θα νιώσεις να φυσάει ο ανανεωτικός αέρας στην σχέση και θα αφήσεις πίσω γκρίνιες και παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις τρέχουν και έχεις πολλές αγγαρείες να κουμαντάρεις στην δουλειά. Η πίεση προκαλεί άγχος που ξεπερνιέται μα σωστή διαχείριση. Οικονομικά ισχύει η ίδια πίεση γιατί δεν σε φθάνουν και θέλεις παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος του Ήλιου-Δία, σε βοηθά να διαχειριστείς τις φοβίες και τα άγχη σου τα οποία έχουν βαθιές ρίζες. Μπορείς να τα αντιμετωπίσεις κοιτάζοντας κατάματα τον εσώτερο ψυχισμό σου. Είναι μια διεργασία που είτε την κάνεις μόνος σου, είτε με τον κατάλληλο θεραπευτή, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και η ενασχόληση με τα χόμπι σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Κάνεις πλέον ότι ικανοποιεί την ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φουλ στον έρωτα με συναρπαστικές καινούργιες γνωριμίες για σένα που είσαι αδέσμευτος. Η ψυχοθεραπεία κάνει καλό και βγαίνεις ανανεωμένος να ζήσεις την ευχαρίστηση που προσφέρει η νέα σχέση. Αν έχεις ταίρι νιώθεις περηφάνεια για τον σύντροφο και θεωρείς ότι έχεις βρει τον ιδανικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ασχοληθείς σήμερα με τα δημιουργήματα και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες θα περάσεις πιο ευχάριστα. Είναι μέρα έμπνευσης και μπορείς να την εκμεταλλευτείς. Το οικονομικό όφελος προκύπτει από την προώθηση τους.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους. Θα σχετιστείς, θα συμφιλιωθείς και θα συμβιβαστείς, με όποιον βρίσκεται απέναντι σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η συμπεριφορά σου. Η έπαρση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είσαι ταπεινός προς τον πλησίον για να τον κερδίσεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και εκτός των άλλων βλέπεις ότι υπάρχει και η οικογένεια που νοιάζεται για σένα. Ασχολήσου λίγο μαζί τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όταν νιώθεις την ζήλια να φουντώνει πάρε βαθιές ανάσες πριν ξεστομίσεις οτιδήποτε στο ταίρι σου. Διοχέτευσε την ένταση στην σωματική επαφή που σε ενώνει ψυχή και πνεύμα με τον σύντροφο. Αν δεν είσαι δεσμευμένος έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε συντροφέψει στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες προβλέπονται με άτομα που ήδη γνωρίζεις και έρχονται να σε προσεγγίσουν με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Συμφωνία θα γίνει και στα οικονομικά που αποδεικνύεται συμφέρουσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα αναλάβει να βάλλει πρόγραμμα στις καθημερινές ασχολίες και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο βαρύ φορτίο που κουβαλάς. Θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με χιούμορ και δεν θα βαρυγγωμήσεις όπως έκανες παλιότερα. Η εύνοια της τύχης σε αφορά σε θέματα που αφορούν την εργασία! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και αναπτύσσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα συγκεντρώνοντας την προσοχή των άλλων πάνω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολυάσχολη μέρα και η υπερκινητικότητα μάλλον δεν θα σε φέρουν μπροστά στην πολυπόθητη γνωριμία. Σήμερα δεν έχεις καιρό για τέτοια οπότε άφησέ το για άλλη φορά, που θα είσαι πιο συγκεντρωμένος. Αν είσαι ήδη σε σχέση, η έλλειψη χρόνου, θα φέρει γκρίνια από μέρους του συντρόφου. Κάνε υπομονή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με ατελείωτες αγγαρείες θα ασχοληθείς την σημερινή μέρα και όχι με κάτι δημιουργικό και παραγωγικό. Είναι οι λεπτομέρειες που σε εκνευρίζουν αλλά είναι τόσο σημαντικές να γίνουν για να πας παρακάτω. Ταυτόχρονα τακτοποιείς το βιβλίο εσόδων-εξόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, αυξάνει την κοινωνικότητα και τονίζει την επεκτατική φύση σου. Ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και επιθυμείς να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις τον κόσμο. Νιώθεις να φουντώνει το πάθος σου για ανεξαρτησία και στοχεύεις στην ανέμελη ζωή. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και ασχολείσαι με τα οικονομικά, που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κοινωνικότητα, η πρόσχαρη προσωπικότητα και η μποέμικη ζωή σε κάνουν περιζήτητο στην παρέα. Άρπαξε την ευκαιρία για γνωριμίες, αν και δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα, εσύ που είσαι αδέσμευτος. Αν έχεις ήδη γνωρίσει το άτομο που σε συντροφεύει, θα περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Διασκεδάσεις και δραστηριότητες που σε χαροποιούν θα σε φέρουν σε στενή επαφή μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε τα περιττά έξοδα και μαζέψου, αν δεν θέλεις να μείνεις ακάλυπτος. Η δουλειά δεν σε απασχολεί σήμερα και το μυαλό σου είναι δοσμένο αλλού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σε σπρώξει να δεις τις αστοχίες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην οικογένεια. Αν κάπου έχεις κάνει λάθος οφείλεις να το αναγνωρίσεις ζητώντας συγγνώμη. Η αλήθεια είναι πως τα έχεις φουσκώσει πολύ μέσα στο μυαλό σου και φαντάζουν μεγαλύτερα, από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε ευαισθητοποιεί σε προσωπικά ζητήματα. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός και η κυκλοθυμική τάση σε κάνει υποκειμενικό αντιδρώντας υπερβολικά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν ανοίγεσαι στις νέες γνωριμίες και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε άλλα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο. Αν έχεις σχέση θα νιώσεις να σε τραβάνε από την μια το ταίρι και από την άλλη η οικογένεια. Όλοι ζητούν την προσοχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φιλοδοξίες μετριάζονται και δεν παίρνεις αποφάσεις αν δεν συμφωνήσει το οικογενειακό περιβάλλον. Παρόλα αυτά θα σε βοηθήσουν οικονομικά αν πας με τα νερά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσει να επεκταθείς στις γνώσεις αλλά και στις γνωριμίες. Είσαι δεινός ομιλητής και πολλοί κρέμονται από το στόμα σου. Προσοχή όμως διότι κάποιες φορές ξεφεύγεις από το θέμα και σε παρασύρει ο ενθουσιασμός. Η απόκτηση εμπειριών είναι προσόν, αρκεί να αποφύγεις την επίδειξη γνώσεων. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και κάποιες φορές νιώθεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου νιώθοντας κουρασμένος από την πολυκοσμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εύνοια είναι με το μέρος σου σήμερα και μπορείς να κάνεις μια νέα σημαντική γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος. Θα νιώσεις αμέσως την ταύτιση απόψεων, που θα σε συνδέσει μαζί του. Αν είσαι σε σχέση αυτό που σε γεμίζει τούτη την στιγμή είναι να βρεθείς ιδιωτικά με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επαγγελματικές συμφωνίες που δεν κοινοποιείς αμέσως θα προχωρήσεις για να εξελίξεις την δουλειά σου. Τα οικονομικά οφέλη δεν θα φανούν από την πρώτη στιγμή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Μ. Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σου φέρει τύχη και θα σε κάνει να νιώσεις πληρότητα, που προέρχεται από την κάλυψη των αναγκών σου. Εξασφαλίζεις την οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Η ποιότητα της ζωής σου ανεβαίνει και ξαλαφρώνεις από πολλά προβλήματα. Προσπάθησε να ελαττώσεις την πλεονεξία, ώστε να μη φέρεις σε δύσκολη θέση τους φίλους, με την σημερινή κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η έπαρση και η συσσώρευση αγαθών θα σε απομακρύνει από τους στόχους που περιλαμβάνουν φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανάμεσα στους φίλους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, βρίσκεται ο υποψήφιος σύντροφος, για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Δεν έχεις παρά να δραστηριοποιηθείς για να τον ανακαλύψεις. Αν έχεις ταίρι, δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα και νιώθεις πλήρη κάλυψη από τον σύντροφο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι στόχοι για επαγγελματική ανέλιξη επιτυγχάνονται με δική σου προσπάθεια αφενός και αφετέρου, με την συμπαράσταση των φίλων και γνωστών. Οικονομικά είσαι πλήρης και εξασφαλισμένος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη