Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της μέρας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου και βρίσκεσαι στο επίκεντρο του περιβάλλοντος. Γίνεται ανταλλαγή ενεργειών μεταξύ σας και ευαισθητοποιείσαι ψυχικά. Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι σταθερή, αλλά ευάλωτη, με διακυμάνσεις. Ρύθμισε την κυκλοθυμική τάση που σε εξαντλεί!


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η οικειότητα που εκπέμπεις σήμερα τραβάει σαν μαγνήτης τους άλλους. Έτσι δεν αργείς να βρεθείς παρέα με το άτομο που έλκετε από την παρουσία σου, αν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, πρόσεχε τις υποσχέσεις που του δίνεις. Βάλε μπρος την λογική και μη τάζεις πράγματα που δε μπορείς να ανταποκριθείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ιδέες που έχεις στο μυαλό σου είναι αξιόλογες και αν τις επικοινωνήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα, θα βρεις ανταπόκριση. Μια νέα συνεργασία διαφαίνεται στον ορίζοντα. Χαλάρωσε με τα έξοδα και σταμάτα τις αγορές που δεν σε εξυπηρετούν πρακτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και καταλαμβάνει το τμήμα του ωροσκοπίου σου, που βρίσκονται τα κρυμμένα και βαθιά σου συναισθήματα. Η σύνδεση με τον εσωτερικό σου εαυτό, είναι η επιθυμία της ημέρας. Δεν αντέχεις τις πολλές επαφές και προτιμάς την μοναχικότητα. Είναι μέρα που θα χαλαρώσεις και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Μείνει αποστασιοποιημένος από ανθρώπους που στραγγίζουν ενέργεια αλλά και από ομιχλώδεις καταστάσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις κουρασμένος ψυχικά και απρόθυμος να γνωρίσεις ένα καινούργιο ταίρι εσύ που είσαι αδέσμευτος. Προσπάθησε το άλλη φορά, που θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες. Αν είσαι δεσμευμένος, μια καλή συζήτηση με τον σύντροφο, από τα βάθη της καρδιάς, θα είναι βάλσαμο για σένα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διόλου απίθανο να βρεθείς σε μυστική συμφωνία με νέους συνεργάτες. Πρόσεχε γιατί κάποιοι κρυφακούν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Στα οικονομικά θα στραφείς αργότερα!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και επιθυμείς να αφιερώσεις τον χρόνο σου, στους φίλους. Λειτουργείς αρκετά συναισθηματικά και κάπου νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί. Θα εκφράσεις παράπονα γιατί ισχυρίζεσαι πως κάποιοι σε έχουν θίξει σαν προσωπικότητα. Αν τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς, κινδυνεύεις να κατηγορηθείς ως εύθικτος.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια νέα γνωριμία από το διαδίκτυο, είναι πολύ πιθανό να προκύψει, αν είσαι ελεύθερος και χρησιμοποιείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν είσαι δεσμευμένος, η παρέα του συντρόφου, θα σου δώσει μεγάλη χαρά σήμερα, που επιθυμείς την κοινωνικοποίηση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να αξιοποιήσεις την ευρηματική σκέψη και να δώσεις έμφαση στους στόχους σου. Ότι ιδέα κατεβάσεις θα υλοποιηθεί και θα εισακουστεί ως πρόταση στην δουλειά σου. Τα οικονομικά διατηρούνται σταθερά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Η μέρα είναι απαιτητική και σε φορτώνει ευθύνες. Απαιτείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον σεβασμό και τιμιότητα. Η επιμονή σου και το αυστηρό προφίλ που βγάζεις προς τα έξω, κάνει τους άλλους να σε υπολογίζουν και να πηγαίνουν με τα νερά σου. Σκοπεύεις να αναρριχηθείς όσο πιο ψηλά μπορείς και γι’ αυτό δεν θα χαριστείς σε κανέναν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Με πρόσωπο υψηλά ιστάμενο και καταξιωμένο, θα βρεθείς να συμβαδίζεις, εσύ που είσαι αδέσμευτος. Σχέση από το εργασιακό περιβάλλον; Ίσως… Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να καταλάβεις πλέον την αξία του συντρόφου και να αποφασίσεις την επισημοποίηση της.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι μια κατάλληλη μέρα για να εξελιχθείς στην επαγγελματική αρένα και να καταλάβεις την θέση που επιθυμείς. Η αναγνωσιμότητα σε κάνει δημοφιλή. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην εξέλιξη της προσωπικής σου ανάπτυξης. Είσαι υπέρμετρα ενθουσιώδης και επιθυμείς να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Αποκτάς μια ευρύτερη οπτική για τον κόσμο και αποδέχεσαι οτιδήποτε ξενόφερτο. Σε γοητεύει η κουλτούρα άλλων πολιτισμών. Η μέρα είναι θετική για να προχωρήσεις θέματα εγγράφων, σπουδών ή και να κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Με βλέμμα επεκτατικό και διευρυμένους ορίζοντες, υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσεις ένα άτομο από διαφορετική χώρα προέλευσης, ή κουλτούρας, αν είσαι διαθέσιμος. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου αγκαλιά και να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν και σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα τονισμένο το ενδιαφέρον σου στη δουλειά, παρόλα αυτά μπορεί να προκύψει μια συνεργασία ή πρόταση από μακριά. Στα οικονομικά θα τα καταφέρεις, αν κάνεις κάποιες περικοπές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και είσαι έτοιμος να ζήσεις δυνατές εμπειρίες. Σε εμπνέουν τα αποκρυφιστικά και τα μυστήρια της ζωής. Επιθυμείς να εξιχνιάσεις πληροφορίες που αφορούν σε αστρολογία και ψυχολογία. Κράτα τη ισορροπία και μη σε παρασύρουν ακραία συναισθήματα. Οι αποκαλύψεις θα σε σοκάρουν και θα σε ρίξουν ενεργειακά. Κάνε μικρά βήματα και μη βουτάς με τα μούτρα σε τόσο βαθιές αναζητήσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η υπερανάλυση είναι γνώριμο στοιχείο της προσωπικότητας σου, αλλά κάπου πρέπει να βάλεις ένα όριο, αν δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφο, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος. Αν δεν έχεις ταίρι και είσαι μόνος, η μέρα δεν προδιαθέτει καινούργιες γνωριμίες. Η νοσταλγία ενός παλιού έρωτα φαίνεται να σε απασχολεί σημαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την σημερινή μέρα θα σε καταβάλλει άγχος και θυμός, για χρέη που σχετίζονται με τρίτους και δεν είναι δικής σου υπαιτιότητας. Στα επαγγελματικά η κατάσταση είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή. Κάποιος μπορεί να σου σκάβει το λάκκο!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και ανοίγει η καρδιά σου, όταν βρίσκεσαι με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και έχεις θέματα συζήτησης. Κάποιες φορές θα συμφωνήσεις και κάποιες άλλες όχι, αλλά αυτό είναι που σε εξιτάρει. Είσαι τολμηρός και δεν διστάζεις να προβάλλεις τις επιθυμίες σου. Ξέρεις πως να διαχειριστείς την κουβέντα και είσαι καταφερτζής.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την γοητεία και την αρμονία που εκπέμπεις δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Εύκολα θα προσελκύσεις το άτομο που θα σε νιώσει και θα γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος. Αν τον έχεις ήδη βρει, σήμερα θα προθυμοποιηθείς να εκπληρώσεις όλες του τις επιθυμίες, κάνοντας στην άκρη τις δικές σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ ευνοϊκή μέρα για σύναψη νέων συνεργασιών και συμφωνιών, με τα οικονομικά να παρουσιάζουν ανοδική πορεία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και εξουθενώνεσαι ενεργειακά από την υπερπροσπάθεια να τα καταφέρεις όλα μόνος. Έχεις άγχος και νεύρα γιατί οι δουλειές δεν τελειώνουν. Δεν σε ωφελεί να μη ζητάς βοήθεια! Δώσε και στους δικούς σου ανθρώπους, κάποιες αγγαρείες να ξεπετάξουν και άσε στην άκρη την σχολαστικότητα και την τελειομανία.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητα είναι πιεστική και δεν έχεις χρόνο για γνωριμίες αν είσαι αδέσμευτος. Προσπάθησε μια άλλη μέρα που θα έχεις ξεμπερδέψει με τις εκκρεμότητες και θα είσαι πιο χαλαρός. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα έχει γκρίνιες και παράπονα από τη μεριά του συντρόφου, που σε κατηγορεί για παραμέληση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το ενδιαφέρον σου σήμερα εστιάζεται εξ ολοκλήρου στην δουλειά και στην οργάνωση του γραφείου σου. Δεν θα ασχοληθείς με κάτι το αξιόλογο, παρά μόνο με την τακτοποίηση. Ταυτόχρονα έχεις χρόνο να διευθετήσεις τα χρέη σου, προς δημόσιους φορείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και χαράς ευαγγέλια για σένα, το τόσο αισιόδοξο άτομο. Στρέφεις τα βλέμματα πάνω σου και είσαι έτοιμος για περιπετειώδεις εμπειρίες, που αποκομίζεις μέσα από εξορμήσεις και ταξίδια. Ζεις την κάθε στιγμή της μέρας, με πάθος και ένταση. Σε ότι καταπιαστείς θα βάλεις την φλόγα της δημιουργίας. Τα παιδιά αποτελούν πηγή έμπνευσης.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τυχερή μέρα για να φλερτάρεις και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς, με ένα άτομο που εκδηλώνει φανερά το ενδιαφέρον του προς εσένα, που είσαι αδέσμευτος .Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου με ανέμελη διάθεση, ενθουσιασμό αλλά και ρομαντισμό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να αναπτύξεις την επιχειρηματικότητα. Έχεις εύνοια και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά πρόσεχε τις σπατάλες!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και ασχολείσαι με την βάση της ζωής και της ύπαρξης σου. Έχεις χτίσει πολύ γερά θεμέλια και δεν χάνεις την ευκαιρία να το τονίσεις στους δικούς σου, που φαίνεται να αμφιβάλουν. Διαφυλάττεις τα προσωπικά σου και κρατάς κάποια κρυμμένα χαρτιά. Η ιδιωτική σου ζωή είναι σημαντική και δεν ρισκάρεις να την κοινοποιήσεις, ούτε στους πολύ κοντινούς ανθρώπους.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι κατάλληλη για χουχούλιασμα στο σπίτι με το ταίρι αγκαλιά. Ένα ωραίο δείπνο και μια οικογενειακή ταινία για επιδόρπιο, είναι ότι καλύτερο. Αν όμως είσαι μόνος, βρες την ευκαιρία να πας στο πατρικό σου και η γνωριμία μπορεί να βρίσκεται κάπου εκεί γύρω.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έλεγα ότι είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με την δουλειά, αφού το ενδιαφέρον σου στρέφεται αλλού. Τα οικονομικά είναι ένα θέμα συζήτησης με την οικογένεια, που βλέπει με άλλο μάτι από σένα, την διαχείριση των περιουσιακών.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και κάνεις σπατάλη ενέργειας, προσπαθώντας να καλύψεις με την παρουσία σου, όλες τις προσκλήσεις που σου έχουν κάνει. Καλή η κοινωνικοποίηση, αλλά σε εξαντλεί ενεργειακά. Κάνε διαχωρισμό των σημαντικών από των ασήμαντων και μη τρέχεις δεξιά κι αριστερά, χωρίς λόγο. Η αυξημένη ταχύτητα προκαλεί νευρικότητα και αστοχίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν κάνεις ότι τα ξέρεις όλα και έχεις άποψη επί παντός επιστητού, θα απογοητεύσεις το ταίρι, που ενδιαφέρεται για σένα. Δείξε ότι νοιάζεσαι και συγκεντρώσου στις επιθυμίες του. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον υποψήφιο, μέσα από τις άπειρες συναναστροφές που επιφυλάσσει η μέρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επικοινωνία με τους άλλους θα σε φέρει σε επαφή με κάποια άτομα που ενδιαφέρονται για συνεργασία μαζί σου. Άρπαξε την ευκαιρία και δεν θα βγεις χαμένος. Το οικονομικό θέμα θα χρειαστεί λεπτομερή χειρισμό από μέρους σου.


ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και θα απαλλαγείς από τα προβλήματα, αν κινηθείς σωστά και κάνεις έξυπνους χειρισμούς. Η ασφάλεια σου έγκειται στα έχοντα και κατέχοντα αποκτήματα σου, τα οποία διαφυλάσσεις με κάθε τρόπο. Δεν θέλεις κανείς να σου πάρει τίποτα και δεν επιθυμείς να δώσεις, φοβούμενος πως δεν θα σου φθάσουν. Περιόρισε τα έξοδα και θα δεις ότι φθάνουν και περισσεύουν. Συνήθως δεν λειτουργείς με ιδιοτέλεια και αν το κάνεις τώρα θα χάσεις πολύτιμους φίλους.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κτητική σου συμπεριφορά θα προβληματίσει τον σύντροφο, που δεν έχει συνηθίσει να του συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Την υπερβολική αγάπη που του έχεις μπορείς να την δείξεις αλλιώς. Αν δεν θέλεις να φανείς συντηρητικός και οπισθοδρομικός, φρόντισε να αλλάξεις τροπάριο. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σου τραβήξει την προσοχή, ένα οικείο πρόσωπο, που θα το δεις διαφορετικά για κάποιο λόγο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα οικονομικά βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση διότι έχεις φροντίσει να κάνεις καλό κουμάντο. Επαγγελματικά διανύεις μια περίοδο που σκέφτεσαι τα επόμενα βήματα σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη