Θεσσαλονίκη : Καταγγελία για..."περίεργη" διάρρηξη


Θύμα περίεργης διάρρηξης έπεσε η υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χριστιά, το μεσημέρι της Κυριακής.
Επιτήδειοι είχαν εισβάλει στο διαμέρισμά της όσο εκείνη έλειπε. Επιστρέφοντας, δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης και έτσι αρχικά δεν αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης.


"Άνοιξα κανονικά την πόρτα. Δεν είχαν ανοίξει ούτε ντουλάπια, δεν είχε ανοιχτεί τίποτα. Μετά βλέπω τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο, λέω τόσο πολύ χάζεψα και τα ξέχασα;", είπε στην εκπομπή "Live News" του Mega.

Τα φώτα που είχαν αφήσει οι δράστες ανοιχτά της δημιούργησαν υποψίες. Κατευθύνθηκε προς το υπνοδωμάτιο και εκεί κατάλαβε πως κάτι περίεργο είχε συμβεί. "Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα από όλα αυτά που ήταν πεσμένα".

Μπαίνοντας τελικά μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, ήρθε αντιμέτωπη με μια εικόνα σοκ. "Τα χαρτιά, τα κοσμήματα, όλα, χαμός γινόταν". Ρούχα, κοσμήματα και τσάντες όλα πεταμένα και ανακατεμένα. "Και στο μπάνιο, στις ντουλάπες και τις δύο τα ανοίξανε, έχω τα φάρμακά μου".

Πήραν μόνο φακέλους
Το περίεργο της υπόθεσης ήταν πως τελικά οι διαρρήκτες δεν πήραν το παραμικρό από το σπίτι της υποψήφιας βουλευτού.

"Εκείνο που με εντυπωσίασε πραγματικά είναι ότι δεν έλειπε τίποτα από εδώ. Το πιο απλό ήταν να πάρουν λάπτοπ, φωτογραφική μηχανή, να πάρουν τα κοσμήματα. Επίσης είχα και εκατό ευρώ επάνω στο τραπέζι, τα είχα σε εμφανές σημείο, ούτε αυτά τα πήραν".
Οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα της διάρρηξης, με την Ελένη Χριστιά να υποψιάζεται πως πρόκειται για εκφοβισμό. "Το πιστεύω και θέλω να βγω ψεύτρα, αλλά το εξέλαβα σαν μήνυμα".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη