Εκτός από τον Ραγκούση, υποψήφια και η σύντροφός του, Μαρίνα Κοντοτόλη


Ο Ραγκούσης κατεβαίνει μετά «βαΐων και κλάδων» στις εκλογές παρά τα όσα γράφτηκαν και συζητήθηκαν  για τη βίλα του, αλλά κατεβαίνει μαζί του και η σύντροφός του Μαρίνα Κοντοτόλη, στα Τρίκαλα
Ιδιοκτήτρια δύο κομμωτηρίων σε Τρίκαλα και Αθήνα, είναι το βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια του νομού Τρικάλων. 
Η Μαρίνα Κοντοτόλη, με τα «Marina’s Kontotoli hair gallery», σύντροφος εδώ και μια τετραετία τουλάχιστον του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση.
Η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι μητέρα δύο κοριτσιών και γεννήθηκε στη Γλυκοµηλιά Τρικάλων στις 15 Οκτωβρίου 1975. Σε ηλικία 14 ετών σταμάτησε το σχολείο, ώστε να εργαστεί στη θέση της μητέρας της, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Το 2013, σε ηλικία 38 ετών, ως μητέρα δύο παιδιών σε µονογονεϊκή οικογένεια και, ταυτόχρονα, εργαζόμενη επαγγελματίας σε Τρίκαλα και Αθήνα, γράφτηκε στο Γενικό Εσπερινό Λύκειο Τρικάλων.

Έπειτα από τετραετή σχολική φοίτηση, απέκτησε το απολυτήριο Γενικού Λυκείου και συµµετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2017, όπου και πέτυχε την είσοδό της στο πανεπιστήµιο. Από τον Ιανουάριο του 2022 είναι πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, του Τµήµατος Κοινωνικής Πολιτικής.

Είναι εκλεγµένο μέλος του Επιµελητηρίου Τρικάλων, ως εκπρόσωπος στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τοµέα επί 30 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελµατίας. Ασχολείται και με τον αθλητισµό, είναι πρώην μαραθωνοδρόμος, εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.


Σε ανάρτησή της, όταν ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, η Μαρίνα Κοντοτόλη έγραψε:

«Επίσημα πια υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα. …Εχω βαθιά πίστη ότι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται στην αρχή. Το προσωπικό μου παράδειγμα, μέσα από τη διαδρομή μου στη ζωή και τις μεγάλες δυσκολίες που κατάφερα να ξεπεράσω, πιστεύω ότι μου επιτρέπει να σας πω ανεπιφύλακτα πως… ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε…», υπογράφοντας «η δική σας Μαρίνα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη