Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η σημερινή μέρα είναι με πίεση και άγχος για να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα με τις πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει. Παρόλα αυτά τίποτα δεν θα συννεφιάσει την μέρα σου γιατί έχεις βάλει σκοπό να τα καταφέρεις. Η καλή σου διάθεση κάνει τις αγγαρείες να ωχριούν μπροστά στις ικανότητες που διαθέτεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σήμερα δεν έχεις πολύ διάθεση για έρωτες και προτιμάς να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες σου. Το ταίρι σου για σήμερα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αν είσαι αδέσμευτος ψάξε στον χώρο της δουλειάς και μπορεί να σε περιμένει μια έκπληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά πάει πολύ καλά και σε ενδιαφέρει σήμερα να τελειώσεις όσο το δυνατόν γρήγορα. Η όρεξη που έχεις δεν πρέπει να πάει χαμένη και θα κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Οικονομικά θα ανταμειφθείς και μάλιστα πολύ καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι μέρα διασκέδασης και χαράς. Τίποτα δεν σε κρατάει μακριά από τα σχέδια σου και ήδη καταστρώνεις το πρόγραμμα εξόδου. Η ενασχόληση με τα παιδιά και τα δημιουργήματα σου σε κάνει ευδιάθετο. Έχεις ανάγκη να ξεδώσεις και να ξεφύγεις από την μιζέρια και την ρουτίνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι στραμμένο το ενδιαφέρον σου και το μόνο που σε απασχολεί είναι να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς. Ξεφάντωμα σε περιμένει και έντονο ερωτικό παιχνίδι. Αν είσαι αδέσμευτος προγραμμάτισε μια έξοδο σήμερα που έχεις την τύχη να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η σημερινή μέρα είναι ουδέτερη και δεν αναμένονται σπουδαίες εξελίξεις. Οικονομικά θα ξοδέψεις για να περάσεις καλά και δεν σε νοιάζει αφού θα το ευχαριστηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση και το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις σπίτι μόνος ή με την οικογένεια. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είσαι καλά ψυχολογικά. Έχεις θέματα στο σπίτι να τακτοποιήσεις και θέλεις το χρόνο σου. Η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους σε γεμίζει όσο τίποτα άλλο αυτή την στιγμή και δεν σκοπεύεις να τον σπαταλήσεις δεξιά κι αριστερά χωρίς λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά κάτι έχει πάει στραβά και δεν θέλεις να το αντιμετωπίσεις προς το παρόν αλλά θέλεις λίγο χρόνο ακόμα. Αν είσαι αδέσμευτος δεν είναι κατάλληλη μέρα για να γνωρίσεις τον έρωτα. περίμενε μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα μπορείς να ευνοηθείς αν εργάζεσαι από το σπίτι, αλλιώς δεν θα προκύψουν μεγάλες εξελίξεις. Στα οικονομικά κάτι έχει αρχίσει να αναφαίνεται στον ορίζοντα αλλά όχι και πολλά προς το παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε βγάζει έξω να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες. Όμορφες και γλυκές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς που θα σε χαροποιήσουν. Κοντινές διαδρομές με το μεταφορικό σου μέσο θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η τόνωση του έρωτα θα έρθει μέσα από ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή σε γνώριμα μέρη. Η επιθυμία σου να επισκεφτείς την οικογένεια μαζί με το ταίρι σου θα πραγματοποιηθεί. Αν δεν έχεις ταίρι η πιθανότητα να βρεις σε μια διαδρομή είναι αυξημένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν έχεις τίποτα που να σε ενοχλεί και υπάρχει ησυχία. Παρόλα αυτά οι νέες συμφωνίες έρχονται πολύ σύντομα. Τα οικονομικά μέχρι στιγμής είναι σταθερά αλλά θα έχεις εξελίξεις με ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τις πολύ προσωπικές σου ανάγκες και ψάχνοντας θα βρεις τρόπους ώστε να τις καλύψεις. Η αλήθεια είναι πως έχεις επάρκεια αγαθών και μπορείς να περάσεις όμορφα με όσα έχεις αφού νιώθεις ασφαλής. Έχεις αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι πληρότητα σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια συνάντηση με γυναικείο πρόσωπο θα σου φτιάξει την ψυχολογία. Ιδανικά ,μπορείς να ακολουθήσεις την επιθυμία που έχει το ταίρι σου για αγορές ή να απολαύσεις μαζί του ένα σπα ή μασάζ. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ανεβαίνεις στην ιεραρχία και οι συμπάθειες τονώνουν το ηθικό. Στα οικονομικά να περιμένεις αύξηση στο μισθό σου ή κάποιο μπόνους που θα σε ανακουφίσει πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Θα ανανεώσεις την εμφάνιση σου και το νέο λουκ που αποκτάς δεν περνάει απαρατήρητο. Είσαι μια γλυκιά παρουσία και η γοητεία που εκπέμπεις και ασκείς στους άλλους σου τονώνει το ηθικό. Τα φώτα στρέφονται πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά εισπράττεις τον θαυμασμό του ερωτικού συντρόφου που δεν έχει μάτια για αλλού. Η μέρα είναι κατάλληλη να ζητήσεις τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αγάπη του αφού είναι βέβαιο πως θα τα πάρεις. Αν είσαι αδέσμευτος τώρα έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα βρεις τον έρωτα που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ανοίγονται νέοι ορίζοντες και να περιμένεις εξελίξεις για καινούργιες συνεργασίες. Τίποτα δεν στέκει εμπόδιο στην άνοδο σου όταν όλα μπορείς να τα καταφέρεις και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Στα οικονομικά επιτέλους βλέπεις να καρποφορούν και να αυξάνονται μετά από καιρό.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα θα νιώσεις πως είναι να ζεις μέσα σε ένα παραμύθι με βασιλιάδες και πριγκίπισσες. Η ψυχή σου είναι πλημμυρισμένη με όμορφα συναισθήματα και η εσωστρεφής σου διάθεση είναι μόνο για να απολαύσεις το όνειρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σκέφτεσαι μια σχέση από το παρελθόν που σου άφησε γλυκιά ανάμνηση. Νοιάζεσαι ακόμα νοσταλγώντας παλιές καλές στιγμές. Μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή συνάντηση αν είσαι αδέσμευτος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά στρώνουν τα πράγματα και η σχέση με τους συναδέλφους είναι άριστες. Η δουλειά δεν θεωρείται αγγαρεία αφού το κλίμα είναι ευχάριστο. Οικονομικά να αναμένεις αύξηση των εσόδων που είναι ανάλογη με την παραγωγική δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, την σημερινή μέρα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις έξω από το καβούκι σου. Η επαφή με τους φίλους προσδίδει ένα ανανεωτικό αέρα ελευθερίας. Τα σχέδια είναι υλοποιήσιμα και θα εφαρμοστούν με την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων σου. Στόχοι εκπληρώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας κυκλοφορεί ανάμεσα στον κοινωνικό περιβάλλον και σε περιμένει να τον γνωρίσεις σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Ένα φιλικό πρόσωπο κρύβει ερωτικά συναισθήματα για σένα και θα τα ανακαλύψεις. Αν έχεις ταίρι θα περάσεις ευχάριστα αφού η εξωστρέφεια και η διασκέδαση με φίλους θα ανανεώσει την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά μπορείς να ελπίζεις σε συνεργασίες που θα φέρουν ανάπτυξη και ανοδική τάση. Οικονομικά θα συνδυάσεις το τερπνό μετά του ωφελίμου για να βγεις κερδισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα θα εξασφαλίσεις την κοινωνική σου άνοδο που δεν έχει έρθει εύκολα αλλά που έχεις κοπιάσει γι’ αυτήν. Προβάλλεσαι και διαπρέπεις σε κάθε είδους εκδήλωση. Αναγνωρίζεσαι και θεωρείσαι σημαντικός αφού το αξίζεις και με το παραπάνω. Έχεις καλέσματα για εξόδους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν σε πιάσουν οι ανασφάλειες και βγάλεις ζήλια στον σύντροφο σου, θα χαλάσεις τις όμορφες στιγμές που σε περιμένουν να τις ζήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις το άτομο που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει γι’ αυτό μην αρνηθείς προσκλήσεις γιατί έτσι κλωτσάς την τύχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανεβαίνεις στην ιεραρχία και αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου. Έχεις την συμπαράσταση των ανωτέρων και οι βοήθειες θα σε ανεβάσουν ακόμα πιο γρήγορα. Οικονομικά υπάρχει η εύνοια να ανέβεις μισθολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για σένα και σου ανοίγει την όρεξη για να εξερευνήσεις τον κόσμο. Η επαφή με μακρινούς συγγενείς θα σε χαροποιήσει. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για περιπέτεια θα σε βγάλουν σε νέα μονοπάτια που θα διαβείς με τόλμη. Συναντήσεις με άτομα που θα σου αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο θα σε βγάλουν από παρωχημένες αντιλήψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις εύνοια μόνο αν είσαι ανοικτός στις νέες προκλήσεις. Οι πρωτόγνωρες εμπειρίες απαιτούν από σένα θάρρος. Αν είσαι σε σχέση ένα έκτακτο ταξίδι με το σύντροφο θα σε αποτραβήξει από την ρουτίνα και θα σου δώσει φτερά για να πετάξεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι συνεργασίες έχουν εύνοια εφόσον προέρχονται από το εξωτερικό. Εταιρείες με μακρινή έδρα ή πολυεθνικές σε διεκδικούν. Οικονομικά οι αυξανόμενες αμοιβές σε κάνουν αχόρταγο στα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για έντονες δραστηριότητες αφού η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερα της. Προτιμάς την ησυχία σου και την βαθιά περισυλλογή. Αν θελήσει κάποιος να σε αποτραβήξει θα αρνηθείς με ευγενικό τρόπο ο οποίος σε χαρακτηρίζει άλλωστε. Οι εκκρεμότητες για οικονομικά χρέη θα τακτοποιηθούν αν βάλεις προτεραιότητες και πιστέψεις σε σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανασφαλή σου στάση σε κάνει κυκλοθυμικό και οξύθυμο. Με τα ξεσπάσματα της ζήλιας δεν θα φέρεις πιο κοντά το ταίρι σου αλλά τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα. Μπορείς να βγάλεις την γλυκιά σου πλευρά που θα ενώσει ουσιαστικά τις ψυχές. Αν είσαι αδέσμευτος θα νιώσεις την ερωτική έλξη για ένα άτομο από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν αλλάζουν πολλά πράγματα προς το παρόν και αναμένονται οι εξελίξεις πολύ σύντομα. Τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσεις θα προέρχονται από κληρονομιές ή από κερδοφόρες επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η σημερινή μέρα σε θέλει επικεντρωμένο στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου παραμελώντας τα δικά σου θέλω.. Εάν νομίζεις ότι η προσφορά σου δεν θα εκτιμηθεί κάνεις λάθος και θα το διαπιστώσεις στην πορεία. Οι προτάσεις που θα προκύψουν θα φανερώνουν αγνές προθέσεις από όπου και αν προέρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η μέρα είναι ιδανική για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να ζήσετε στιγμές αγάπης. Θα σου κάνει πρόταση για δέσμευση που θα δεχθείς με ευχαρίστηση. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις την τύχη με το μέρος σου για να γνωρίσεις τον έρωτα. Κοίτα το πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου και περιμένει ένα σινιάλο από σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις αναμένονται ευχάριστες με νέες προοπτικές για καινούργιες συνεργασίες. Η δουλειά σε ικανοποιεί και διανύεις μια ευχάριστη περίοδο με τους συναδέλφους. Οικονομικά ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι που θα φέρουν τα μέγιστα οφέλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη