O Μιθριδάτης μιλάει για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία


Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 για τις πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές, ο Μιθριδάτης κάνει λόγο για τακτικές αντιπερισπασμού της ΝΔ από τα μεγάλα θέματα που αφορούν την κοινωνία.

«Το περίμενα γιατί, ακριβώς το ίδιο πράγμα έκαναν πριν από δύο χρόνια που έβγαλα το «Για να μην τα χρωστάω». Η διαφορά είναι ότι, τότε δεν πήρε επίσημη θέση η Νέα Δημοκρατία και δεν έβγαλαν tweets οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί, αλλά τα trolls που δουλεύουν για τη συγκεκριμένη παράταξη», δήλωσε ο γνωστός τραγουδοποιός και υποψήφιος βουλευτής στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ομοφοβικές και σεξιστικές αναρτήσεις του νέου του υποψήφιου.

«Ο Μιθριδάτης προσθέτει στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι υπόλοιποι που θα ανακοινωθούν. Πανικός της ΝΔ. Και για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γράψει σχόλια», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε από την ίδια εκπομπή τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Είστε υποκριτές και φαρισαίοι, αριστεροί».

Ο ίδιος ο Μιθριδάτης, πάντως, υποστήριξε ότι οι θέσεις του για τον ρόλο της γυναίκας είναι γνωστές από παλιά. «Είμαι σε ένα συγκρότημα (σ.σ. «Ημισκούμπρια») με προοδευτικές απόψεις από τα μέσα του 1990. Όπως τον κύρη του σπιτιού, που σχολάζει πόσο διαφορετικοί ρόλοι υπάρχουν από την ελληνική κοινωνία στη γυναίκα, σύζυγο και την κόρη. Και τις αντρικές «γουρουνιές» που λέει για τον κακό συμπεριφορισμό των ανδρών στις γυναίκες», λέει ο Μιθριδάτης.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωνε πως, «ο πολακισμός είναι προϋπόθεση για να μπεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη