Δήλωσε την εξαφάνιση της γυναίκας του αλλά εκείνη βρισκόταν μέσα σε ντουλάπα


Απίθανα πράγματα στην Πάτρα, με τις έρευνες για την εξαφάνιση της γυναίκας να ξεκινούν και να σταματούν με τηλεφώνημα του συζύγου της. Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ντουλάπα του σπιτιού.
Ο σύζυγος της γυναίκας στην Πάτρα ειδοποίησε τους αστυνομικούς για την εξαφάνιση, αλλά λίγο αργότερα τηλεφώνησε ξανά και τους ζήτησε να σταματήσουν να ψάχνουν. Όπως είπε η 48χρονη ήταν μέσα στο σπίτι τους και μάλιστα σε ντουλάπα που πιθανότατα καθάριζε και τακτοποιούσε.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 11 Μαϊου στην Πάτρα, όταν ένας άνδρας επικοινώνησε με την Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του. Όπως ήταν φυσικό άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με τον προσανατολισμό των αστυνομικών σε σημεία όπου σύμφωνα με το σύζυγο θα μπορούσε να έχει πάει η γυναίκα του.

Όμως ύστερα από τρεις και πλέον ώρες ερευνών οι αναζητήσεις σταμάτησαν αφού όπως πληροφορήθηκαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. η 48χρονη εντοπίστηκε μέσα σε μία ντουλάπα του σπιτιού της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί βρέθηκε εκεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την κινητοποίηση των οκείων της και του συζύγου της.

Πάντως για την υπόθεση δεν σχηματίστηκε δικογραφία από τις Αρχές, αφού εκτιμήθηκε πως πρόκειται για ένα οικογενειακό θέμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη